icon

Netradičné meno pre dieťatko

lucka127
6. mar 2014

:D Tak baby sup sup s napadmi pre dievcatko mam bud Tabitta,alebo Elizabeth, doma mame Samuela Dušana, Selenu Luciu, Benjamina Dusana ale toto stvrte ak bude vajcurik nic ruce som zo slovenskych nenasla:D:D a to co sa mi paci ma tu uz 10 deti:D:D

konopka
7. mar 2014

Qido je pekne 😉

havana_frost
7. mar 2014

@pleval takého jedného mám 🙂 a hľadám k jeho potenicálnemu súrodencovi meno, ktoré sa nedá zdrobňovať ani haniť, ako napríklad Quido - ale to mi neprejde.

pleval
7. mar 2014

@havana_frost ...to poznam.Moj manzel mal podmienku,ze meno musi byt v slovenskom kalendari🙂Mne by sa k felixovi pacil aj Frederik.A mimochodom ,mne nepreslo meno Lesanka🙂

jabadaba
7. mar 2014

@lucka127 aha, cize to potrebujete kombinovat s vasimi menami, hej? Tak nieco co ide k Lucii ci Dusanovi. Nemalo by sa to bit navzajom. No, kombinacii je iks, mas co robit. 🙂

Napada mi napr. pre chalana meno Ivo. Len tak, Ivo. Ivo Dusan, tusim sa to az tak nebije, ale to je moj subjektivny dojem. K Dusanovi tazko nieco dopasovat.

jabadaba
7. mar 2014

@crystynka Ruben je pkene meno, ale absolutn sa nehodi k menu Dušan. Vlastne ani mi nenapada ake sa k nemu hodi. Dušan samo o sebe je dost zvlastne meno. Asi som mu nikdy neprisla na chut.

jabadaba
7. mar 2014

@pikha to je podla mna Bruno a domacky ho volaju Brumko. Ako od macka Brumka. Je aj taka knizka. Urcite nebude oficialne Brumko. 🙂

No a nepomozem si, ja akosi neviem prist na chut vsetkym tym Lilinkam...meno Lili mi vobec nereze. Rovnako nechapem tej moze davat Zoe a spol. No napri. mi vysvetlite ako sa na Sk vysvetluje Zoe? Zouiiii ci ako?

mmattulik1
7. mar 2014

Klara,Olivia,Jasemine,Marco,Bruno ,Matheo,Sara 😀

lucka127
autor
7. mar 2014

@jabadaba no toto chlapceka hlavne:🙂🙂

mmattulik1
7. mar 2014

@crystynka Ruben je krasne meno 🙂

lucka127
autor
7. mar 2014

@horana :D hehe Anička ma dostala🙂 dakujem si mila, len nemam rada ked sa zbytocne utoci nie preto som sem dala tuto otazku ale len ako inspiraciu pre chlapcenske mena a niektore damy vyslovene potrebuju rypat, nechem tu mat dva tabory diskusie ale len motivaciu🙂

celasapremenim
7. mar 2014

rodan

lucka127
autor
7. mar 2014

@horana ano mas pravdu ja som si meno dala vzdy prelozit Samuel-meno Bozie,Selena znamena nov mesiaca🙂 a Benjamin je milovany syn🙂 to sa mi tak strasne pacilo ze som si ho hned zamilovala🙂 tak hladam nieco co sa mi zapaci + dobry preklad🙂

hwiezdinka
7. mar 2014

Christian 🙂

aliza
7. mar 2014

@lucka127 Oliver Dusan, Elian Dusan, Kristian Dusan, Gabriel Dusan, Leonard Dusan, Daniel Dusan, Nathaniel Dusan, Darian Dusan....

lucka127
autor
7. mar 2014

@aliza ja Nataniel -Naty sa mi vidi ale to ma zrusil mm hned ze nie:D:D som zvedava co on navrhne pri Benovi robil pokusy ze Lukas ( ale ze ked chcem original tak Lukas-bez š)

monita662
7. mar 2014

no ako dievcata ako kazda podla chuti ...vase rozhodnutie ....ja respektujem ...ale mne to pripada ze strasne vela telenoviel pozerate 😀 😀 😀 😀 😀 😀

michala.s
7. mar 2014

My budeme vychovavat deti mimo SR, takze mena pre chlapceka su Leonhart, Swen alebo Jens

koniarova
7. mar 2014

Ženy, vám hrabe na hlavu. Čo vy dokážete zo seba vypotiť. 😀 😀 😀 :- Nemám nič proti netradičným, či inak znejúcim menám, ale tieto vaše kombinácie už hraničia s duševnou poruchu. 😒 😒

sandrika1986
7. mar 2014

Mne sa páčia mená ako napr.: Karin, Sandra, Nicol, Vivien, Sarah, Liana, Yasmine, Mário, Lucas, Tobias, Patrik 🙂

8domcatko888
7. mar 2014

Podla mna je jedno co to meno v preklade do ineho jazyka znamena.. a tak isto aj ako to meno zdrobnovat a podobne. Kazdemu sa pacia ine mena a ku kazdemu ked nikto bude chciet vimysli prezyvku ci uz peknu alebo dkaredu. Daj si take meno ake sa paci tebe, ci uz to bude jedno, dve alebo dokonca tri.aspon sa bude odlisovat od ostatnych deti 🙂 🙂

8domcatko888
7. mar 2014

@lucka127 Lukas by som chcela aj ja ale bez š 🙂 🙂

bajaaaaa
7. mar 2014

Mne sa pre chlapčeka páči Sebastian a Tobias 🙂 Pre dievča jednoznačne Nina 🙂

lucka127
autor
7. mar 2014

@koniarova nerozumiem naco tu prispievas ked diskusia znela jasne nebolo v hlavicke napisane aky mate nazor na toto meno ale poradte pre chlapca ako vidim vzdy sa tu na koniku zial kde si maminky maju pomahat a zdielat sa s radami najdu aj take co si vzdy dobre rypnu ...co je zial smutne 😕

mirka326
7. mar 2014

nas Fernando sa uz kazdu chvilu vypyta na svet 🙂

buba183
7. mar 2014

nOEMI

koniarova
7. mar 2014

@lucka127 To nie je rýpanie, to je smutný fakt. Vymýšľate už také blbosti, že sa to nedá ani čítať, nieto ešte tak nazvať živého tvora. Už samozrejme nereagujem, nechám voľnosť vašim výmyslom. 😉 😉

lucka127
autor
7. mar 2014

@koniarova dakujeme to je vec nazoru..

pikha
7. mar 2014

@amadea3 @jabadaba no ved to je prave to.. ja som si zas zo zaciatku myslela, ze je to nejaka mila zdrobneninka ako milacik alebo chrustik 😅 Boli sme s tou maminou v jednom detskom kutiku, ten malinky sa hral s mojou dcerkou a ona nanho Brumko sem a Brumko tam. Dali sme sa s maminou do reci, ako to uz v detskych kutikoch byva 🙂 a ja len tak vramci oneho, ako sa malinky vola. A ona na mna "no ved Brumko". A ja este stale v dobrej viere "aha, ako Bruno?" A mamina doraznym a trochu podrazdenym tonom, NIE Bruno, BRUMKO! Pozbierala som zvysky diplomacie 😀 a vec zahovorila. Dala som to sem ako fakt antipriklad na muzske meno 🤐 lebo je nieco vyslovena kravina, tak dat svojmu synovi meno Brumko 🙄 Nie som ziadny odporca zahranicnych mien, kazdy nech si robi co chce, ale niektore mena su skutocne na zvazenie 😖 Este jeden priklad ma napada. Zenske meno SUMMER. Silno zazmurene oci, ale oka, dobre, budis ked uz mamina velmi chce.. Ale dotycna dcerku vola "citaj ako vidis" cize Summer, Summerka. A to uz co je 🙄

limoncino
7. mar 2014

@pikha možno sa jej páčila reklama mňam mňam Brumík.

bluff
7. mar 2014

😀 😀