Po akom čase chodenia vás partner požiadal?
Ahojte,
viem, že je to veľmi individuálne, no viem aj to, že keď žena s mužom randí a keď sa dostanú k tomu, že i spolu napríklad varia a aj žijú spolu, tak muž nemá zväčša potrebu tento jemu vyhovujúci stav posunúť na úroveň manželstva.
Po akom čase chodenia Vás požiadal o ruku?
Diky😍
@sense niektori chlapi to neberu ako zasnubny prsten, ale ako to raz vulgarne kdesi napisali ze drzhubu prsten.
@kova85 romantik❤️❤️❤️
po 4r spolu, este na vyske, sme sa zasnubili, po dalsich 4r spolu a uz aj spolocneho byvania, mi povedal, ze ma sice strasne miluje, ale svadba je pre uboziakov, co uz nic od zivota necakaju, takze ziadnu nechce..
rok som to rozdychavala a potom si nasla takeho "uboziaka", co ma poziadal o ruku hadam hned, ako sme sa oficialne dali dokopy (poznali sme sa predtym) a s ktorym sa uz viac ako 10r uistujem, ze ta svadba bol vyborny napad... 🙂 🙂
@beronsche 8 rokov a nič?
Veru, dobre si spravila. Veľa šťastia a lásky do dalsich rokov prajem.
Po 9 rokoch.
9r.. nejaky cas mi to dochadzalo, kym som si zbalila saky paky.. 😁
Po 10 mesiacoch chodenia ma požiadal o ruku. Pred svadbou sme spolu bývali.
Po 10 rokoch. Začali sme spolu chodiť, keď ja som mala 17, on 19. Ešte som bola na výške. Dlho sme spolu žili a svadbu sme nejak neriešili. A zrazu ma prekvapil, fakt som to nečakala. Do 4 mesiacov sme svadbu zbuchali a takmer presne po 9 mesiacoch sa nám 1. synček narodil. Teraz máme už synov dvoch v októbri sme oslávili 7. výročie svadby a 17. výročie vzťahu. ❤️ Ešte dodám, že manžel je môj prvý a verím, že aj posledný chlap. ❤️
V pondelok na MDŽ 1. rande, v stredu 2. rande, to sme už mali dohodnuté aj mená našich budúcich detí - ideálne dvojičiek🙉....v piatok sa ku mne nasťahoval, po 4 mesiacoch žiadosť o ruku a hneď potom zistenie, že budeme rodičmi, o 2 mesiace na to svadba, sme spolu 11 rokov, 2 krásne a zdravé dcérky...pre mňa top manžel, som šťastná, nemám sa naozaj na čo sťažovať.
po cca. 2 rokoch a po dalsom roku a 4 mesiacoch sme mali svadbu
Mám kamarátku čo chodila s priateľom mesiac, potom sa k nemu nasťahovala po tom mesiaci randenia, o tri mesiace sa zasnúbili, o ďalšie tri mesiace sa brali a doteraz sú spolu asi 7 rokov 😅
9 mesiacov
Po 6 rokoch. Už sme manželia 4 roky.
Po 4 rokoch s tym, že my sme mali vzťah od začiatku na dialku. Potom 2 roky sme boli zasnúbený ( chcela som dokončiť školu a mala som dobru prácu). Potom sme mali svadbu rozdhodli sme sa žiť na Slovensku. Tak manžel sa vrátil. Teraz sme 5 rokov manželia.
poziadal ma po 3 rokoch a za dalsi rok sme sa zobrali a aj dieta stihli 🙂
chces, aby ta chlap poziadal o ruku, ci sa chces vydat? lebo aj v mojom okoli aj tu na koni je kopec bab, co su zasnubene uz roky, uz maju aj deti a vydate nie su, lebo chlapi sa k tomu akosi nemaju. poziadanie o ruku, zasnuby a snubny prsten nic neznamenaju, ak sa to neposunie do svadby, co sa v mnohych pripadoch neposunie.
a k veci - po roku a pol sme sa zasnubili, 4 mes.na to sme sa vzali
Po 5.mesiacoch 😁 ale bolo to 5 mesiacov intenzivnych stretnuti a rozhovorov 🙂 a presne na rok od nasho prveho stretnutia bola svadba a uz cakame druhe dieta 😊❤️💙 uz je tomu 4,5 roka
Po 10 rokoch. Ale začali sme spolu chodiť keď sme mali 16. Už sme 1,5 roka žili v spoločnej domácnosti a pár mesiacov vo vlastnom. Svadba bola o pól roka
My po 6 rokoch zásnuby, Žili sme spolu asi 4 roky v zahraničí, tam ma požiadal o ruku. Mala som 27.
Po 2 t. a sme spolu stastne uz vyse 22 r.
Po 3 mesiacoch chodenia, o 3 mesiace bola svadba.. predtým sme sa poznali vyše 2 rokov, denno denne sme boli spolu, v práci aj mimo nej. Nie nebola som tehotná
@tajy mega rýchlosť. A aj kľakol?😍
@matkahelka chcem svadobný obrad a k tomu mi romanticky predchádza, že by bolo krásne, keby ma požiadal.😍😘
My sme spolu pomaly 10 rokov a stále nie sme zobratí
Nie ale ruze a kvety nosi doteraz. Bratov spoluziak, cize nie uplne neznamy, len z bratovho kamosa sa stal moj kamos a neskor manzel 😄
Dva roky po zasnúbenie ( vraj darček k maturite 🙈🤣) a o ďalšie dva svadba a o ďalšie dva prvá vlastná minikópia 😄

Po roku a pol, po dvoch sme mali svadbu. Ale dosť záleží na veku.