icon

Po akom čase chodenia vás partner požiadal?

5. nov 2021

Ahojte,
viem, že je to veľmi individuálne, no viem aj to, že keď žena s mužom randí a keď sa dostanú k tomu, že i spolu napríklad varia a aj žijú spolu, tak muž nemá zväčša potrebu tento jemu vyhovujúci stav posunúť na úroveň manželstva.
Po akom čase chodenia Vás požiadal o ruku?
Diky😍

ailiba
5. nov 2021

Po roku a pol, po dvoch sme mali svadbu. Ale dosť záleží na veku.

autor
5. nov 2021

@sense niektori chlapi to neberu ako zasnubny prsten, ale ako to raz vulgarne kdesi napisali ze drzhubu prsten.

autor
5. nov 2021

@kova85 romantik❤️❤️❤️

beronsche
5. nov 2021

po 4r spolu, este na vyske, sme sa zasnubili, po dalsich 4r spolu a uz aj spolocneho byvania, mi povedal, ze ma sice strasne miluje, ale svadba je pre uboziakov, co uz nic od zivota necakaju, takze ziadnu nechce..
rok som to rozdychavala a potom si nasla takeho "uboziaka", co ma poziadal o ruku hadam hned, ako sme sa oficialne dali dokopy (poznali sme sa predtym) a s ktorym sa uz viac ako 10r uistujem, ze ta svadba bol vyborny napad... 🙂 🙂

evabb35
5. nov 2021

@kova85 úžasné, perfektné.

anne_mary2
Autor odpoveď zmazal
autor
5. nov 2021

@beronsche 8 rokov a nič?
Veru, dobre si spravila. Veľa šťastia a lásky do dalsich rokov prajem.

zenazaba
5. nov 2021

Po 9 rokoch.

beronsche
5. nov 2021

9r.. nejaky cas mi to dochadzalo, kym som si zbalila saky paky.. 😁

junova
5. nov 2021

Po 10 mesiacoch chodenia ma požiadal o ruku. Pred svadbou sme spolu bývali.

ankare
5. nov 2021

Po 10 rokoch. Začali sme spolu chodiť, keď ja som mala 17, on 19. Ešte som bola na výške. Dlho sme spolu žili a svadbu sme nejak neriešili. A zrazu ma prekvapil, fakt som to nečakala. Do 4 mesiacov sme svadbu zbuchali a takmer presne po 9 mesiacoch sa nám 1. synček narodil. Teraz máme už synov dvoch v októbri sme oslávili 7. výročie svadby a 17. výročie vzťahu. ❤️ Ešte dodám, že manžel je môj prvý a verím, že aj posledný chlap. ❤️

viera77
5. nov 2021

V pondelok na MDŽ 1. rande, v stredu 2. rande, to sme už mali dohodnuté aj mená našich budúcich detí - ideálne dvojičiek🙉....v piatok sa ku mne nasťahoval, po 4 mesiacoch žiadosť o ruku a hneď potom zistenie, že budeme rodičmi, o 2 mesiace na to svadba, sme spolu 11 rokov, 2 krásne a zdravé dcérky...pre mňa top manžel, som šťastná, nemám sa naozaj na čo sťažovať.

lubina
5. nov 2021

po cca. 2 rokoch a po dalsom roku a 4 mesiacoch sme mali svadbu

matusa_153
5. nov 2021

Mám kamarátku čo chodila s priateľom mesiac, potom sa k nemu nasťahovala po tom mesiaci randenia, o tri mesiace sa zasnúbili, o ďalšie tri mesiace sa brali a doteraz sú spolu asi 7 rokov 😅

1angelika
5. nov 2021

@sisaz keď miluješ, nieje čo riešiť 🙂

tatisna
5. nov 2021

9 mesiacov

hama007
5. nov 2021

Po 6 rokoch. Už sme manželia 4 roky.

suesi29
5. nov 2021

Po 4 rokoch s tym, že my sme mali vzťah od začiatku na dialku. Potom 2 roky sme boli zasnúbený ( chcela som dokončiť školu a mala som dobru prácu). Potom sme mali svadbu rozdhodli sme sa žiť na Slovensku. Tak manžel sa vrátil. Teraz sme 5 rokov manželia.

petamich
5. nov 2021

poziadal ma po 3 rokoch a za dalsi rok sme sa zobrali a aj dieta stihli 🙂

matkahelka
5. nov 2021

chces, aby ta chlap poziadal o ruku, ci sa chces vydat? lebo aj v mojom okoli aj tu na koni je kopec bab, co su zasnubene uz roky, uz maju aj deti a vydate nie su, lebo chlapi sa k tomu akosi nemaju. poziadanie o ruku, zasnuby a snubny prsten nic neznamenaju, ak sa to neposunie do svadby, co sa v mnohych pripadoch neposunie.
a k veci - po roku a pol sme sa zasnubili, 4 mes.na to sme sa vzali

veronice
5. nov 2021

Po 5.mesiacoch 😁 ale bolo to 5 mesiacov intenzivnych stretnuti a rozhovorov 🙂 a presne na rok od nasho prveho stretnutia bola svadba a uz cakame druhe dieta 😊❤️💙 uz je tomu 4,5 roka

tulipanicek
5. nov 2021

Po 10 rokoch. Ale začali sme spolu chodiť keď sme mali 16. Už sme 1,5 roka žili v spoločnej domácnosti a pár mesiacov vo vlastnom. Svadba bola o pól roka

anjelaa
5. nov 2021

My po 6 rokoch zásnuby, Žili sme spolu asi 4 roky v zahraničí, tam ma požiadal o ruku. Mala som 27.

tajy
5. nov 2021

Po 2 t. a sme spolu stastne uz vyse 22 r.

buberova
5. nov 2021

Po 3 mesiacoch chodenia, o 3 mesiace bola svadba.. predtým sme sa poznali vyše 2 rokov, denno denne sme boli spolu, v práci aj mimo nej. Nie nebola som tehotná

autor
5. nov 2021

@tajy mega rýchlosť. A aj kľakol?😍

autor
5. nov 2021

@matkahelka chcem svadobný obrad a k tomu mi romanticky predchádza, že by bolo krásne, keby ma požiadal.😍😘

lulula1990
5. nov 2021

My sme spolu pomaly 10 rokov a stále nie sme zobratí

tajy
5. nov 2021

Nie ale ruze a kvety nosi doteraz. Bratov spoluziak, cize nie uplne neznamy, len z bratovho kamosa sa stal moj kamos a neskor manzel 😄

galganka
5. nov 2021

Dva roky po zasnúbenie ( vraj darček k maturite 🙈🤣) a o ďalšie dva svadba a o ďalšie dva prvá vlastná minikópia 😄