icon

Po akom čase ste sa zasnúbili?

12. apr 2022

ahojte, zaujima ma po akom case..(mesiacoch,rokoch) ste sa s partnerom zasnúbili ?
Lebo mne pride ze ja sa toho asi ani nedockam..uz sme spolu 6 rokov a stale nic...pritom o svadbe, detoch sa bavime, dokonca uz mame 4 roky vlastne byvanie ale toto nejako neprichadza :(
ja mam takmer 29r, a on o rok mladsi 🙂

aurorastone
13. apr 2022

Po 10 rokoch

galganka
13. apr 2022

...po dvoch rokoch. Slušne počkal, kým zmaturujem. 😄

lenkaleni24
13. apr 2022

My po 11 rokoch 🙂.. Práve to bude rok. Svadbu chceme už veľmi, ale chcem, aby dcérka trošku podrastla 🙂

aurorastone
13. apr 2022

@jana_eyre_2 och mne by úplne stačilo mailom nejaké potvrdenie kde podpíšeme obaja ano áno a vec vybavená, mňa normálne chytá panika ze by som mala okolo toho niečo riešiť 🙈

ajahoda
13. apr 2022

Tohto som sa aj ja obávala, tak som môjho zobrala do klenotnictva, vybrala som si prsteň a on ho zaplatil 😂 romantika išla bokom a keby chcel utiekol by, ale už sme spolu 10 rokov a máme spolu pekné, zdravé 3 deti a máme sa radi stále, niektorý chlapy sa buď hanbia alebo nechcú prejaviť city, neviem. Človek asi musí vedieť, čo chce a tiež mi už dosť tikali biologické hodiny 29 ročná baba vie svoje, tak držím palce aj vám 🤗.

mirka438
13. apr 2022

Po 5 rokoch. Na moje 20te narodeniny sme sa zasnubili a vydavala som sa 21 rocna.

tatiana1329
13. apr 2022

My po 5tich rokoch mala som 21 vtedy ale po zasnubach som otehotnela tak sa svadba posuvala a posuvala az sme mali svadbu o 2 roky neskorej 😅😄 ale u kazdeho je to inak.

sunflower87
13. apr 2022

V októbri sme sa dali dokopy, v januári zasnubili a v októbri svadba 😊 (nemuseli sme sa brať 😊), tento rok budeme mat 13.vyrocie svadby a 3 detičky ❤️. A neľutujem vôbec, že to bolo také rýchle.

tianna
13. apr 2022

Po pol roku, brali sme sa po 14 mesiacoch od prvého stretnutia 🙂 tento rok budeme mať 14. výročie svadby 🙂 brali sme sa ako 22 roční 😊

ajahoda
13. apr 2022

A ten čas je relatívny kedy sa zasnubite, my asi po roku randenia,.ale chlapom sa všeobecne do toho nechce, asi čakajú, či nepríde lepšia 😀 neviem, ja nelutujem,.že som ho trošku postrčila, lebo som vedela, že bude najlepší manžel.pre mňa a otec pre deti...ešte to vie vyriešiť tehotenstvo a všetko urýchliť 👍

romanka93
13. apr 2022

My po 10r. Ale zacali sme spoku chodit ked sme mali 14 a 17, takze tie zasnuby tak primerane i veku dosli 😀 svadba bola az po 12,5r ale. S jednym dietatom a druhym na ceste 😀

janickacrazy
13. apr 2022

No mne to tiež príde, že jemu sa do tej svadby vôbec nechce, nehnevaj sa. 4 roky sa rozprávať o svadbe a on nič? My sme sa zasnúbili po 2 mesiacoch, svadba po 6 mesiacoch a sme spolu 13 rokov, stále šťastní. Môj muž sa tak tešil na svadbu, hádam aj viac ako ja.

patinqaa
13. apr 2022

Po 5 rokoch vztahu. Moj vsak nebol na svadby. Porozpravala som sa s nim, vysvetlila mu ake je to pre mna dolezite. Po 9 mesiacoch bola svadba.
S chlapmi sa treba rozpravat a vysvetlit im na rovinu. Nie vsetci su svadbovo zalozeny 🙂)))
Vela stastia!!!

alchemilkazltozelena
13. apr 2022

Po troch rokoch vzťahu. Bývali sme spolu rok keď sme sa zasnúbili. Tak akurát si myslím. Svadba bola potom o rok ☺️

lucia898989
13. apr 2022

Po 8 rokoch ma poziadal o ruku, doslova s nozom na krku 😅🙄 Musela som ho ja dokopat. Presna na 9 vyrocie sme sa zobrali… ale mali sme menej rokov. Ja 24 a muz 26.

ewkaa
13. apr 2022

Požiadal ma o ruku po 9 rokoch, o 3 mesiace neskôr sme sa zobrali.

jana_eyre_2
13. apr 2022

@aurorastone presne aj tak by sa to dalo.. alebo proste ísť k notárovi, tuto toto podpíšete a vybavené.. kto by chcel mohol by robiť okolo toho oslavy a obrady, ale kto nie ten by si mohol vybrať.. to by bolo ideálne..

sangeomatik
13. apr 2022

My sme s manželom chodili 6 rokov. Cca po 5 rokoch som mu povedala buď sa vezmime alebo poďme od seba. A zároveň som mu navrhla 3 termíny, kedy by som svadbu chcela ja. A on si jeden vybral. Svadobné šaty som mala kúpené 1 deň pred zásnubami. Čiže my sme plánovali svadbu a ešte sme zasnúbení neboli.
A teda som vedela aj dátum svadby skôr ako som bola zasnúbená 🙂

petkazamborska
13. apr 2022

po 5 mesiacoch :D

petkazamborska
13. apr 2022

pred manzelom som mala dva vztahy a obidvaja ma po pol roku poziadali o ruku...ja som bala sa sobasa praveze ....

matejakub
13. apr 2022

Zoznámili sme sa v decembri a budúci rok v auguste sme mali svadbu .A to som bola v 5 mesiaci tehotenstva

janba
13. apr 2022

Po 9 rokoch, ale sme spolu od 17tich, tak v 26 bol idealny cas 😀

obuveli
13. apr 2022

Netlac na pilu, chlap potom vzdy uteka. Ak je to ten pravy a si s nim stastna neries svadbu. Ked Ty prestanes tlacit a on to tak citi ze si aj Ty prava pre neho zaktivuje sa.... Chlapi neznasaju byt do niecoho tlaceni a vacsinou robia potom vsetko naopak. A rodicia? Najlepsie je humorna odpoved typu ze ked to bude aktualne urcite ich pozvete saty a topanky kludne mozu zacat kupovat ale kolace nech este nepecu.

sendyle
13. apr 2022

Tak ja už s mojim manželom som od svojich 15tich, požiadal ma o ruku keď sme začali spolu bývať to bolo 4 mesiace po mojej 18 a potom som o rok otehotnela a tak to spontánne šlo. Teda my sme sa už pred tým bavili, že sme takéto tipy, že sa chceme usadiť mat rodinu a tak.

darinkazv
13. apr 2022

My po roku a pol. Ja som mala uz 2 deti z predosleho vztahu, on bezdetny. Sme spolu 7 rokov, z toho 5 rokov manzelia. Vychovavame spolu 3 dcerky a 4tu cakame. 😉 (2 moje z predosleho vztahu a 2 spoloxne) Je medzi nami rozdiel 12 rokov. Mame krasny vztah plny lasky, podpory, porozumenia... Vsetky burky sa tak daju prezit bez nasledkov. 🥰

autor
13. apr 2022

@janickacrazy neviem sice kde som pisala ze jemu sa do svadby nechce ale ok😅...napr dnes poobede ked prisiel z prace som mu len tak navrhla ze vsak podme aspon kuknut kolko nas vyjdu obrucky a ake sa nam pacia...lebo ved vcera sme sa bavili o svadbe a suhlasil tak teda ze predbezne kolko by bol rozpocet a tak....a az necakane mal taky zaujem o to ze sama som nechapala...a skôr ako obrucky ho zaujimali tie zasnubne prstene a zacal mi ukazovat ktore modely sa mu pacia priblizne a co ja na to poviem...normalne som nechapala len som kukala 😂

iwuanka
13. apr 2022

Po 5 rokoch sme si spolu kupili byt. Na skusku ci budeme vediet spolu zit pod jednou strechou. Potom sme sa dohodli ze chceme babatko a to partner nechcel bez svadby, tak ma po spolocnom roku byvania poziadal o ruku a to tak ze prsten priviazal na ponorny mixer a dal mi ho pod stromcek.

autor
13. apr 2022

inak..a ano to ze sa uz 4 roky bavime o svadbe je sice pravda...ale v 24rokoch kupovat vlasnu nehnutelnost typu holodom a zariadit ju zo svojho bez pomoci rodicov...to chce dost casu a hlavne penazi🙂 takze to sa mu necudujem preco tie prve dva roky ako sme uz aj mali to byvanie to nejak neriesil ved v podstate stale este nieco riesime aj ked uz su to len detaily typu brana,stromceky v zahrade, zahradny domcek... terasa atd....

medeaa
13. apr 2022

My po 6 rokoch, ked sme sa rozhodli mat dieta. Ale my sme sa rovno vzali.

bayuska
13. apr 2022

My sme mali myslim 18 a 19 rokov a zasnubili sme sa po 3 mesiacoch chodenia, ale vpodstate sme spolu od 1. tyzdna aj byvali a riesili uz vsetko spolu + sme sa aj o tom rozpravali, vpodstate sme sa dohodli, ze sa chceme vziat a bolo, ale potom na dovolenke ma aj realne poziadal o ruku. (Poznali sme sa uz niekolko rokov predtym a nebolo v tom dieta). Realna svadba potom prisla az o niekolko rokov na to (tusim 2-3 roky neskor, nechce sa mi pocitat teraz 😂) toho roku to “tahame” spolu uz 10. rok 🙂