icon

Poraďte mi ohľadom šiat na svadbu

zuzanaokasova
11. aug 2020

Baby tieto su lepšie ako tie zelené? Co poviete? Samozrejme dobre sťahovacie prádlo 🙈

monik83
11. aug 2020

Aj podľa mňa vám tie červené najviac pasujú 😉

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@klarss tie som nezapla cez prsia... Červené ma hlavná družička (sestra nevesty)

klarss
11. aug 2020

@zuzanaokasova júj tak to je škoda lebo tie naozaj veľmi pristali

lucinka1988
11. aug 2020

Z tých, čo si pridala nové tak jednoznačne tie červené, na Tvoju postavu sedia super a celkovo sú pekné. Osobne by som sa na Tvojom mieste vyvarovala obtiahnutých strihov, kde vidno každý záhyb a každé kg navyše. Teda aspoň ja vždy riešim všetko, aby vyzeralo dokonale a vadí mi každé kg navyše. Ak chceš zhodiť 5kg, to je celkom dosť a potom budú všetky šaty na Tebe vyzerať inak. Podľa mňa máš fajn postavu, len by som si aspoň takto pred schudnutím nedávala obtiahnuté puzdrové šaty..

asia83
11. aug 2020

@zuzanaokasova Posledné určite nie, ružové nad nimi vám pridávajú kilá, zelené krátke na kávu super, tie vám sekli, tie púdrové inú podprsenku, no ste v nich taká "utopená", tyrkysové absolútne nie, nepekný dekolt vám robia, púdrové s čipkou vám sadnú, použite ich však keď budete mať päťdesiat, ramienka z podprsenky preč, kráľovsky modré pekné, nebesky modré nad nimi nie, zvýrazňujú čo nemajú, červené pekné, no a v tých prvých ste zase nejaká "utopená". Na váš ty postavy (nízka, veľké prsia, hrubšie ruky) hľadajte šaty jednoznačne bez predeľovania pása (opasok, stuha), do dĺžky kolien (hoci som za dlhé šaty, no vy iba s vysokými opätkami), jemne obtiahnuté, ruky zakryté (rukávy minimálne krátke), jemný výstrih do V a push up podprsenku. Farby tmavšie: kráľovsky modrá, tmavozelená top, sýtočervená a pod.

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@lucinka1988 svadba je 31.10. Takže 5kg dolu by bolo reálnych... Keď tie co som skúšala, zatiaľ ma žiadne nenadchli...

borka33
11. aug 2020

@zuzanaokasova strihovo sú najkrajšie tie sivé a nemyslím si že by ste na ne nemala vhodnú postavu, podľa mňa Vám sedia pekne 🙂 akurát farby sa mi k Vášmu farebnému typu hodia teplé, tá sivá je dosť studená. Bledé farby na Vás tiež nepôsobia najlepšie, vyzerajú tak mdlo a nevýrazne. Podľa mňa by Vám pristali najlepšie nejaké tyrkysové alebo zelené, len ešte nájsť nejaký pekný a zaujímavý strih. Asi by som skúsila ešte pohľadať 🙂

elanor
11. aug 2020

tie sede su zpredu ok, ale zo zadu su strasne, robia ta otrasne tucnu, uplne jak jaternica si v nich zo zadu vypadovana. A pritom si pekna, stihla zena. Cize tie sede vobec nie.
Zelene su sice zaujimave, take neobycajne, ale opat si vtom mon. o 20kg vacsia nez ozaj si.
Z tycj dalsich foto - tie cervene su uplne mega. Potom este pekne su na tebe take zelene s kvetinovym spodkom a pasom. Tie by si mohla vyuzit aj na ine prilezitosti (ak saty kupujes, a nie iba poziciavas).
Ale teda cervene su topka.

mlska19
11. aug 2020

A podla mna bud tie dlhe smaragdovozelene alebo tie blede trblietave na fotke hned za nimi (tam je fakt krasne rieseny vrch)

borka33
11. aug 2020

@zuzanaokasova ja som tiež nízka a na šatách sa mi osvedčil V-čkový výstrih, nie moc naskladaná sukňa a dlhé šaty vyzerajú úžasne s rozparkom. Osobne by som vybrala nejaký podobný strih ako toto.

katarinka89
11. aug 2020

@zuzanaokasova sivé sú lepšie ale za mňa nie sú to pravé orechové 😘 ak je svadba do cca oktobra- volila by som niečo farebné, kvetovane a ľahký vzdušný materiál. Oboje tieto šaty mi prídu ako kostým a pridávajú ti vek.

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@borka33 ešte toto som skúšala...

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020
lintu
11. aug 2020

Ani zelené, ani šedé. Pristanú ti tie červené, čipkované modré a tyrkysové, ktoré si pridala neskôr. Jednoznačne pozeraj po šatách s rozšírenou sukňou. Robia ti krajšiu postavu.

qetka
11. aug 2020

Za mna su fajn cervene, kralovsky modre cipkovane, ppovodne zelene a zelene s takym farebnym spodkom. Ostatne sa mi na tebe nepacia

borka33
11. aug 2020

@zuzanaokasova tieto nové zelené sú super 👍záleží ešte ako ste sa v nich cítila ale pôsobia veľmi pekne podľa mňa, asi aj najlepšie z týchto.

deti95060810
11. aug 2020

páčiš sa mi v tých sivých šatách - obr. č.1
pekne ti sedia aj červené šaty, a ešte aj výrazné modré - o jednu foto ďalej ako červené šaty....
Vôbec ti nejdú zelené šaty - pridávajú ti pár rokov..... Prvé zelené šaty - ako pre babičku... 😨

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@borka33 pohodlné boli, len 20cm skrátiť a dosť vysoká cena 🙈

deti95060810
11. aug 2020

@borka33 👍

queen_el
11. aug 2020

@zuzanaokasova Tie dlhé zelené, aj tie krátke zelené s kvetinkami sú pekné, mne sa páčia aj tie dlhé ružovkasté, aj tie červené sú fajn, ale ja osobne by som na svadbu červenú nedala (sú príliš krikľavé). Vôbec nemáš zlú postavu, len treba nájsť ten dobrý strih.

queen_el
11. aug 2020

Vidím, že sa viacerým páčia tie modré, za mňa nie, tie sú pre staršiu dámu a ani farba sa ti nehodí

len_nig
11. aug 2020

Za mňa ti idú upne super tie červené čo si dala do komentu 🙂

kristiii
11. aug 2020

@zuzanaokasova za mňa jednoznačne tie zelené s kvetinovým vzorom naspodu. Aj v červených vypadáš super, ale tie sa mi nejak nehodia na svadbu.

stanulienkat
11. aug 2020

Sede jednoznacne.

jaass
11. aug 2020

@zuzanaokasova kde si všade bola skúšať šaty? Akosi všetky šaty ti nijako nesadli. Šedé určite za mňa nie. Máš veľmi peknú postavu a tieto šaty to zabíjajú.

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@queen_el ako hovorím, červené ma hlavná družička, sestra nevesty
.. Takže tuto farbu som skúšala, len pre môj pocit, aby som vedela ci mi pasuje... Inak červenú nenosím...

diusqa761
11. aug 2020

Tie šedé sú kraaaasne 🤩 nespustia z vás oči aká ste krásna 👍

mnamko
11. aug 2020

Mne sa pacia tie zelene s bielym kvetovym spodkom, modre cipkove a tie zelene predposledna foto

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@jaass v Butiku Sissa Šaštín Straze, v Senici v Butiku Pegas, vo svadobnom salóne v Holíči, v Michaell v Skalici a dvoje šaty na inzerát (zelené a tieto sivé) Mala som na sebe tak 50 šiat a to nepreháňam 🙄

ckatka
11. aug 2020

Ja potvrdzujem zelené. Znova. Krásne sú krásna si v nich elegantná a šedé majú divný zadok...