Pozvánka na oslavu okrúhlin
Išli by ste na oslavu okrúhlin známim, pokiaĺ ste neboli pozvaní, ako rodina. Manžel dostal na massenger odfotenu pozvanku ktorú mal oslavenec vytlačenú. Nič, konkretne na nej nebolo.
@cacianka Áno, presne. Veď, človek za 50 rokov zažil, kadečo, ale predsa viem čo má pozvanka obsahovať aké naležitosti.Ja, som už za život , tiež toho dosť absolvovala, ale s takymto pristupom som sa nestretla. Lebo to je také akoby sa len slova zbavil a vobec mu nezáležalo na našej pritomnosti. Ja za seba sa toho nezučastnim keď som vlastne nikam pozyvana ani nebola. Muž pojde určite a syn nech sa sam rozhodne. Ale aj tak najvácšia krava z toho všetkeho budem ja.
@anonym_autor Prosim ta nehrot to. Preco by si nesla? Keby to bola oslava len akoze kolegu, este pochopim ze by isiel len manzel ale kedze patri do rodiny lebo je krstnym vasmu synovi, tak to bude dost trapne ked tam pojde len manzel so synom a ty budes sediet doma lebo ty osobne si pozvanku nedostala. Stale nechapem co vam brani normalne zavolat, nie vypisovat spravy, ze teda v piatok ci to plati pre celu rodinu.
@anonym_autor mna neobtazuje,ja sa na tom bavim a divim sa
@petulda333 Som rada, že som ťa mohla v takejto tažkej dobe rozveseliť a pobavit.
On učast nepotrebuje mať potvrdenu, lebo budova patri zamestnavatelovi a varit budu zname z rodiny na poĺovnicky štyl. Vsetko s vlastnych zdrojov
@anonym_autor ale to je uplne irelevantne kto bude varit a z akych zdrojov. A mi nehovor ze mu je jedno ci mu tam pride 30 ludi alebo 60. To jak ze netreba potvrdit ucast. Tak pre istotu navaria pre 100 ludi keby nahodou prisli aj ini zamestnanci budovy?
@anonym_autor ale to je uplne irelevantne kto bude varit a z akych zdrojov. A mi nehovor ze mu je jedno ci mu tam pride 30 ludi alebo 60. To jak ze netreba potvrdit ucast. Tak pre istotu navaria pre 100 ludi keby nahodou prisli aj ini zamestnanci budovy?
@anonym_82c4f8 Áno to nebude konzumne na osobu Myslim teda, ako ich poznam tak ani nijaka slavnostná tabuĺa tam nebude. Taka gárden chatová party, ze sa naje aj okoloiduci.
@anonym_autor
Hľadáš problém kde nie je. Jasne že to platí pre celú vašu rodinu.
Načo inak by tvojmu drahému posielal pozvánku na oslavu. No načo?
@anonym_82c4f8 Áno to nebude konzumne na osobu Myslim teda, ako ich poznam tak ani nijaka slavnostná tabuĺa tam nebude. Taka gárden chatová party, ze sa naje aj okoloiduci.
@anonym_autor jaj takze ty si cakala nejaku nobl oslavu. S tabulou. Uz vieme kde je problem 😁.
@anonym_autor tak ked sa moze najest kludne aj okoloiduci, tak bez problemov mozes na tu oslavu ist. ved ti okoloiduci tiez nedostanu osobitnu pozvanku. Normalne chystaj outit, vymyslite dar alebo peniaze ako uz je zvykom u vas, podla toho a chodte
Žienky, ďakujem všetkým za svoj názor ktorym ste prispeli v tejto mojej diskusii, aj za strateny čas a ak som niekoho pohorsila, alebo urazila svojou reakciou, tak sa vopred ospravedlňujem. Prajem pekny deň a prijemne stravený posledný zvyšok prázdnin.
@anonym_4875d8 no ved tam nechod.
vybavene.
co riesis ?
@nyusika mne nič neprišlo, u nás v rodine a medzi známymi je zvykom pozvať osobne, alebo telefonicky. Na messenger nejdem niekedy aj niekoľko dní a upozornenia mám vypnuté, lebo ma to vyrušuje. Ja toto riešiť nemusím
Noo a neriešia si také okruhliny len kolegovia v práci keď ešte aj to miesto oslavy je v práci? Moja kolegyňa tiež oslavovala 50tku a pozvala nas na oslavu do reštaurácie. Ale len kolegyne. Žiadne naše rodiny. Do svojou rodinou si robila oslavu zvlášť doma
A ešte asi. Ani by som nebola nasratá na kmotra. Ale na muža. Veď on to mal v mobile už mesiac a ani muk?? Už dávno to mohlo byť vyriešené zistené. A on teraz ako tlk sa má mesiac po pozvaní opýtať že čo to je vlastne za pozvanie? 🤣
Oslávenec je krstný otec tvojho syna a ty nemáš na neho žiadny kontakt? Paráda, potom tie rodinné vzťahy mate na figu. Aj my dostávame pozvánku takto. Švagor pošle pozvánku manželovi, logicky patrí pre všetkých veď sme rodina, mne už z zvlášť neposiela. Alebo opačne moja rodina pošle mne a automaticky to znamená, že ide aj manžel. Ale teda ak sama máš blbý pocit, tak proste povedz manželovi, aby za ho opýtal či pozvanie platí aj pre teba, lebo to je nejasné z toho co poslal. My ti tu môžeme písať hoc čo, aj tak ti to bude figu platné. Odpoveď dostaneš len od oslavenca.
Vadí ti že kmotor ani slovkom nekomentoval ako to pozvanie myslí. Ale to ani tvoj muž nijako na to pozvanie nereagoval? Že ďakujeme za pozvanie alebo nejak tak. V Tom už nie si stará škola s bontonom?? 😃 Že on to už mesiac v telefóne ignoruje a manželke dva dni pred oslavou vytiahne túto nejasnú pozvanku 😃
Ak je to v budove zamestnavatela, je to len pre muza, je to oslava pre kolegovcov, preto tam nie je pozvanka pre rodinu, ani ziadny dovetok
Alebo to je pozvánka len pre kolegov, ked to je v mieste kde pracuju. My sme tak dostali pozvánku na svadbu, dátum, miesto a bez času 😂. Obratom som písala, kedy vlastne je obrad a či pozvanie patrí aj pre vtedy ešte priateľa, alebo nie. Mam ústa opýtam sa 🤷♀️. A tvoj manželka je tiez doby druk, keď o tom mesiac vie a tebe nepovie nič. Ako tak pozerám celkovo je u vas komunikácia na bode mrazu.
Fakt diskusia na 4 strany? Nezabudni sa pohadat este s muzom namiesto toho, aby ste zavolali "peto cau, v piatok na oslavu ma prist aj hanka s malym, ci je to oslava iba pre kolegov?"
🤦♀️
Akurát tiez usporadúvam manželovi oslavu tento piatok. Pozvanky( foto s textom) som poslala celej rodine. Ale nie aj žene osobitne a chlapovi osobitne..ale keď som mala kontakt na jedného tak iba jemu...nebudem všetkým posielať, načo. Plus som dopísal nech sa ozvu, ci prídu a koľko osob. Na pozvánke bol dátum, miesto a čas. Nikto nepochopil ze pozyvam iba manželku, keď som to iba manželke poslala. ...
Ježiš už dávno ste mu mohli napísať/zavolať.🙏🙏 miesto toho tu furt omielaš že mohol pod to dopísať koho pozýva, že slušnosť je pozvať osobne, že že že...🙄🙄
@anonym_autor Väčšinou posielajú tomu s kým viac komunikujú a berú to ako pozvanie pre celú rodinu. A netreba to brať osobne. Najlepšie keď sa manžel spýta priamo .
@anonym_autor z tej pozvánky by malo vyplývať, či ste pozvaný aj k sviatočnému stolu oslavenia jubilea. Aspoň v našej rodine to tak funguje, že oslávenec na pozvánku vypíše, že vtedy a vtedy sa koná oslava jeho narodením, kde srdečne pozýva.
@anonym_autor ako to dopadlo ?

On učast nepotrebuje mať potvrdenu, lebo budova patri zamestnavatelovi a varit budu zname z rodiny na poĺovnicky štyl. Vsetko s vlastnych zdrojov