Upiekli by ste tortu sami sebe?
Upiekli by ste tortu sami sebe na narodeniny? Mam totižto o pár dni, muz mi tortu robit nebude, svokra predpokladam že tiež nie. Tým padom by to bolo na mne. Ja si na tom nepotrpim, síce som mlsny jazyk a tortou nikdy nepohrdnem :D ale napríklad muz na jeho narodeniny tortu nechcel lebo chudne, tak som to rešpektovala a svokra ma za to zjazdila, že to nie je len pre oslávenca ale aj pre nich a že je to sebecké že tú tortu nemal. (Bývame v spoločnej domácnosti so svokrovcami)
@anonym_autor uz len za to ze ta zjazdila by som tortu neurobila 😅😅😅 torta je hlavne pre oslavenca, ci ona peisla len na tortu ? 🤣
Ano, preco nie ked som jedina, ktora to dokaze?
@viestta ja by som mozno tiež, len či to nie je take hlupe že budem ju piecť sama pre seba.
Jasne, ze upiekla. A vlastne si aj stale peciem, kedze si dovolim tvrdit ze peciem najlepsie z rodiny.
@anonym_autor uz len za to ze ta zjazdila by som tortu neurobila 😅😅😅 torta je hlavne pre oslavenca, ci ona peisla len na tortu ? 🤣
@anonym_f3f640 asi ocividne Ano Haha
@anonym_autor nie nepečiem si tortu, ale ja nemám rada žiadne zákusky ani na svadbe sme nemali tortu. Pre ostatných buď upečiem alebo kúpim zákusok ku káve
@anonym_autor nepečiem vôbec, ale ak mám na niečo chuť, tak si to v pohode zaobstarám, či už objednám, kúpim alebo spravím. Ak očakávam gratulantov, tak by som im nejaké drobné pohostenie určite pripravila, nemusí to byť zrovna torta. A ak to má byť pre teba - tak si sama zváž, či chceš tortu a či si ju chceš upiecť 😀
Ja peciem kazdemu v rodine a aj sebe
ak by som chcela ja upiekla by som si 🙂 ale nepiekla by som ju preto ze chce svokra (??). ze ta zjazdila ze je sebecke ze ty si muzovi nenapiekla tortu?? extrem, just by som ju v tomto pripade nerobila :D ale to som ja. samozrejme nejake pohostenie/kolac keby dosli gratulanti by som zaobstarala.
kebyže jedávam torty, tak si urobím v pohode ... celkom neviem prečo nie?
Nie, lebo nepečiem pekné torty. Ale kúpila by som si. Keby viem pekne piecť tak by som si kľudne upiekla
@anonym_autor Stale si pečiem torty alebo dáky zákusok na narodky aj meniny.Dám si ja aj gratulanti. 😋
jasneže keby to viem :D
jasne, ze ano. detom aj muzovi peciem podla ich vyberu a uz dlho som poskulovala po jednom recepte a tak som si ho urobila na narodeniny.
Horšie by bolo, keby ju sama celú zješ. Takže chill, upiecť ju je ešte v pohode.😆
ja by som si ju kúpila. ešte špiniť riad si budem 🙂
Ja nie lebo teda nemozem sladke cize sebe nie, peciem ale detom. Co je ale teda dolezite je, ze ak mate zvyk ze tortu dostava oslavenec a nie ze oslavenec zabezpecuje tortu pre gratulantov tak by si ju aj ty ako oslavenec mala dostat (chapes o co mi ide o ten princip, sposob pri tom zaobstarani). Je nepodstatne ze ty inym tu tortu zabezpecis napecenim ale ked ju mas dostat ty tak ak nevedia tortu napiect tak ju objednam, kupim, poprosim niekoho kto to vie. Ak to je tak ze oslavenec ju ma proste dostat bez prace tak aj ty.
ja som si piekla tortu, iba ked bolideti male. Aby videli, ze aj ja mam tortu. Ked boli starsie, robila som iba kolac. Ak by mi dakto prisiel blahozelat...a suhlasim so svokrovcami. Mal sviatok, mali ste si posediet a ty si ich mala pohostit...
Ak by som chcela tortu ja pre seba a kvôli sebe tak by som si spravila alebo objednala. Nerobila by som to ale len preto že to niekto očakáva. Ak robíš oslavu , nemusí to byť torta, môžeš spraviť koláč. Píšeš že bývate pod jednou strechou. Tak by mohol tortu teda zaobstarať chlap, aj keď nepecies alebo upiecť svokra keď na nej trvá.
U nás v rodine , zajednavam ja tortu pre chlapa , podľa jeho chuti, a on pre mna
@anonym_autor Tak nech svokra upečie ak chce to žrať
Ja nepečiem takže by som jedine kúpila a svokre by úplnou náhodou za tie sprosté reči neostalo.
Ak by som ja chcela tak si upečiem a ako ťa mohla zjazdiť to nechápem ved muž tortu nechel (aj ked existujú aj zdravé verzie ) tak ste jej to mali povedať a hotovo a ked bývate spolu tak určite vie čo sa v dome deje
Ja som cukrarka, pečiem stále, veľa a všetkým len sebe nie 😀 manžel mi dal pár krát urobiť tortu. Na narodeniny ktoré máme s manželom po týždni pečiem skôr zákusky ako torty ale vždy máme čosi napecene. Ak sa ti do toho nechce tak nepec len preto ze niekto iný ma očakávania.
nech ti svokra tortu da.
ja torty peciem ale sebe by som nepiekla. nechcelo by sa mi ani nahodou. upiekla by som max nejaky kolac na ponuknutie, alebo teraz som vo faze kedy nestiham vobec nic, takze by som najskor nieco len kupila, nech ponuknem ak by niekto prisiel. le ja vobec neriesim gratulacie. nezalezi mi na nich a otravuje ma to. takze nejake pecenie (sice som to kedysi robila rada) ide teraz mimo mna. ty musis vediet ci sa ti chce.
kvoli svokre by som to nerobila. ty mas predsa narodeniny. ma to byt tvoj den. nie den od teba ostatnym. skor aspon ten jeden den by tu mali byt oni pre teba a urobit ti pekny den a neocakavat zas dalsi servis.
@anonym_autor ano a robim to kazdy rok
Dostala som ale napr tortu od muza, napichany melon svieckami 😂
@anonym_autor ak to má byt len pre to aby svokra nemindžovala, tak nie. Nepiekla by som.
Nepiekla. Kúpila by som hotovu.

Ano, preco nie ked som jedina, ktora to dokaze?