icon

Upiekli by ste tortu sami sebe?

12. nov 2025

Upiekli by ste tortu sami sebe na narodeniny? Mam totižto o pár dni, muz mi tortu robit nebude, svokra predpokladam že tiež nie. Tým padom by to bolo na mne. Ja si na tom nepotrpim, síce som mlsny jazyk a tortou nikdy nepohrdnem :D ale napríklad muz na jeho narodeniny tortu nechcel lebo chudne, tak som to rešpektovala a svokra ma za to zjazdila, že to nie je len pre oslávenca ale aj pre nich a že je to sebecké že tú tortu nemal. (Bývame v spoločnej domácnosti so svokrovcami)

Strana
z2
tom_i
12. nov 2025
@anonym_autor

@viestta ja by som mozno tiež, len či to nie je take hlupe že budem ju piecť sama pre seba.

@anonym_autor tak si objednajte

kiki68
12. nov 2025
@tom_i

@anonym_autor tak si objednajte

@tom_i ja keby si objednam tortu,co som robila pre seba na 40, tak to je cca 400eur. Nakolko ja som mala specificku predstavu o dizajne a to by tu v AT bolo pekne mastne na peniaze.

tom_i
12. nov 2025
@kiki68

@tom_i ja keby si objednam tortu,co som robila pre seba na 40, tak to je cca 400eur. Nakolko ja som mala specificku predstavu o dizajne a to by tu v AT bolo pekne mastne na peniaze.

Mne stačí Marlenka 😁 ... Šak je to jak torta a bola by som schopná ju celú "zožrať" 😁 doslova

eternity24
12. nov 2025

@anonym_autor ak očakávaš návštevu, gratulantov, môžeš upiecť aj tortu, veď ich potom ňou pohostis. A ci už budeš piecť koláč, alebo tortu je jedno. Ja som minuly rok na svoje meniny tiež piekla bake off tortu, aby som mala pre návštevu. Nič na tom nevidím… A pokiaľ máte radi tortu doma vy (aj keď píšeš, že manžel je na diéte), upiekla by som ju aj len pre nas,pokiaľ by žiadny gratulanti prist nemali.

deti95060810
12. nov 2025

bežne robím aj pre seba. nikdy nejem - zato gratulanti áno.

anonym_305906
12. nov 2025
@anonym_autor

@viestta ja by som mozno tiež, len či to nie je take hlupe že budem ju piecť sama pre seba.

@anonym_autor Vôbec to nie a upiekla by som ju s takými chuťami ktoré mám rada ja, veď je hlavne pre mňa

rachel36a
12. nov 2025

@anonym_autor ja bezne pecirm sebe tortu...u nas sa to na oslave očakáva, muz by neupiekol, ja sa tým živím, tak peciem aj sebe...deťom každý rok, dospelakom na okrúhle výročie

anonym_942e55
12. nov 2025

Samozrejme by som si upiekla tortu aj sama sebe. Tiež budem mať o pár dní narodeniny a najlepšia torta je doma upečená.

janikm
12. nov 2025

Ja peciem torty stale svojim detom, obcas muzovi (len on ma narodky v case ked su najväcsie horucavy a dusnoty tak nie stale je chut😅) a nemala by som problem aj sebe upiect (len sa mi vobec nechce a svoje narodeniny najradsej oslavujem lenosenim, lebo kedy inokedy😆)

nataliaba
12. nov 2025

@anonym_autor aj ja pečiem torty mužovi aj synovi,ale sebe nie príde mi to divné piecť sebe keď už tak skôr koláč.Myslim si,že torta sa má dávať druhým nie sebe.

danica2711
12. nov 2025

ak pozývam hostí na oslavu svojich narodenín, samozrejme, že upečiem tortu - a vôbec mi to nepripadá hlúpe. A po prvý raz počujem, že narodeninovú tortu by mal oslávenec dostať. To prečo? Veď ja si to nepečiem ako darček sama sebe, ale ako pohostenie

gvenduska
13. nov 2025

Jasne a koľko krát

radula17
14. nov 2025

Ja som si už upiekla pár krát sama pre seba. Teraz už len pre deti.

rorino
14. nov 2025

@anonym_autor tak mája upiecť svokra.Ak máš okruhliny tortu by som si objednala,ak orkuhliny nemáš,nie si malé dieťa aby si musela mať tortu.

maminkadeticiek
14. nov 2025

A preco by nie?Nikto iny to u nas doma nedokaze 😂

slavomira236
15. nov 2025

@anonym_autor torty nie skor kolacik nejaky sviezi co si deti vyberu. My oslavy nerobime a mne aj detom to staci.ale deti vetsinou pytaju tu tortu mrazenu z kaufu jahodovu s bielou cokoladou ta im chuti . Preco by si nemohla upiect sama sebe?

niki78281
19. nov 2025

@anonym_autor mne manžel vždy niekde objedná keďže nevie spraviť tortu, ale keby som ju od neho nemala tak by som si upiekla aj sama od seba pre seba. Teda ak by sa mi chcelo🤣

anickaaa6aaa
19. nov 2025

Neviem piecť tak by som si ju neupiekla. Ale zas ja nie som tortovy typ a mňa by ani torta nepotešila kebyže mi ju niekto dá.

anonym_562923
19. nov 2025

Ja rada pečiem torty pre deti. Na svoj sviatok sa neprplem s tortou. Väčšinou kúpim Marlenku a podávam so šľahačkou 😃 nedávno doniesla kolegyňa mrazene cheesecaky z Kauflandu na oslavu. Boli super. Najbližšie má narodky muž chystám sa to ísť kúpiť 😃

klotildabazarik
19. nov 2025

@anonym_autor kludne si upec ak mas chut

Strana
z2