Výročie bez radosti: Ako sa vyrovnať s problémami?
Dnes mame s mm vyrocie...a ja rozmyslam kam sme sa za ten cas posunuli....dospela som k zaveru, ze ja nemam co oslavovat...ano mame deti za ktore som velmi vdacna, postavili sme dom, ale medzi nami vlastne vsetko vyprchalo....stale pocuvam ze nemam dokonalu postavu , ze nemam rovnake oci, nemam rovnake obocie, neviem poliat travu, neviem spravne zatvorit dvere, neviem soferovat....no proste som k nicomu, a tak isto aj deti....no mame doma pana dokonaleho.... a povedzte mali by ste po vsetkych vycitkach chut na nejake intimnosti? Jasne ze nie...
@alzbetka239 mi sme mali s muzom teraz toez vyrocie a skor opacne. Povedal, ze nikdy nebol viac stastnejsi ako je teraz. Splnili sme si sen o dome, teraz riesime nejake veci ohladne vnutra, uz sa nevie dockat potomka a svadby. Ale nikdy mi nepovedal, ze by som bola neschopna alebo hlupa alebo neviem co. Dostala som kopec darcekov od neho ( on dostal iba tricko 😂) a lubime sa este viac ako pred tym. Pokial sa tak k tebe muz chova tak to uz ten vztah neni ok. A uprimne keby mi hento povedal kopla by som ho do rozkroku, ze by rychlo zabudol na nejake intimnosti
Ty mu to prečo nevrátiš aj s úrokmi?
A kľudne aj v posteli...
Čo tam obočie ale vták už nie je ako býval....
To čo máš doma za debila?? Jasné,že nemáš dôvod na oslavu,ak ťa vkuse buzeruje a na všetko frfle. Tam už len zásadne zmeniť správanie....tvoje....normálne mu povedz, nech si ťa nedovoľuje urážať a že nie si nikomu na spagate. Fakt by som mu povedala,že keď som mu nie dosť dobrá, nech si ide pohľadať inú.
Pan dokonali 🙄🤮🤮
Ja to poznám z opačného pohľadu (a nie je to o komplexoch). Celý deň v robote makám jak srob a všetko tam musí byť tip top a hlavne motto je dokonalosť a performance. Prídeš domov, bordel špina (tanier ešte od večere špinavý co si nemám kam položiť pohár na linke) Žena hore pupkom na gauci číta knihu a keď potrebujem vypnúť začne prúdiť nech sa nevyvalujem že ju treba odviesť.. Je ľahké byť milý dni a týždne, ale po rokoch proste preteka nadoba a akoby ma sto čertov vidličkou pichalo.
No máš doma kkta, a nejdem sa hrat na nóbl dámu, že ti napíšem slusne. Sa nastaví, rozvedení, dom predať, rozdeliť a trulo nech hľadá rovnakú semetriku ku sebe. Deti sú aké stare?
A nemáš rovnaké oči, hm? No dement. On je Stalone za mlada?? Kocky na bruchu ma? Nech dá na blby trávnik zavlažovanie a bude to dokonale!
Ja momentálne postava tiez nie podľa mojich predstáv ale to sa dá napraviť. No kretenizmus jeho nie. Ja bych vrátila. Chybný narcisticky kus
Byť na tvojom mieste, začnem niečo so sebou robiť. Venovať sa sebe. Kvôli sebe. A potom by som mu povedala, nech si zbalí veci a ide do puče. Že s lepšou postavou a dobrým obočím nepotrebujem mať takého chmula.
A to myslím vážne. Že takto žiješ, je tvoja chyba. A zrejme si neuvedomuješ, ako zle do života robíš svojim deťom, keď vyrastajú v prostredí, kde otec nemá úctu k matke a ani k nim. A ani neskúšaj napísať, že oni to nevidia. Vidia. Tvoj muž im robí zle a ty ich v tom prostredí nechávaš. Prečo si s mužom, ktorý ťa má za nič? Začni si vážiť samú seba a niečo s tým urob. Ak nie kvôli sebe, tak kvôli deťom. Ja by som na nedovolila, aby toto moja dcéra zažívala. A seba mám príliš rada, aby som roky premárnila s chmulom.
@modrykolibrik on nepovie rovno, ze som neschopna alebo hlupa....to by povedal len raz.... on sa sprava tak, ze mi to da pocitit
Tak neoslavuj 😁 chod ai dat kolacik,kavicku sama alebo z kamoskou a vibehni do kina,dlab nanho 😊 Pre muza je zena o dost pritazlivejsia ked vidi ako ho nepotrebuje a kvitne bez neho.On nie je gula na nohe a koniec zivita.Zi si pre seba a pre deti 😊
@alzbetka239 tak sa tak chovaj k nemu aj ty a keby daco povedz, ja len robim to co ty. Mozno sa uvedomi
A ty mu čo na to povieš? Lebo môj chlap mi len raz po diskotéke nadal škaredo popritom som bola s babami úplne slušne nič sa nestalo. A tak som mu nadala a povedala som mu že posledný krát sa na mňa takto vyjadroval.. a on mi fakt za tie roky nikdy nix škaredé nepovedal..
@alzbetka239 vieš čo, my máme 2 malé deti, 2 auta, 2 byty, a tiež občas zamýšľam, že celý deň niečo vyčitam manželovi a ako sa pri tom môže cítiť. Aj ma to mrzí, ale na druhej strane nemôžem zase všetko ne hát tak a nepovedať, čo sa mi nepáči (hlavne teda protichodné názory na výchovu). Plus teda vzorce z mojej rodiny....
Ani ja sa tak necitim príjemne.
To výročie možno je dobre na to, aby ste si sadli a tieto veci uvedomili. Je to zastávka, teraz to neni ako by ste chceli, ale o rok to môže byť lepšie, ak na tom spoločnými silami popracujete. Je ale pravda, že to musíte chcieť ale obaja a snažiť sa obaja. Držím palce!
sprav si deň pre seba, manikúra, pedikúra, sauna, kávička v kaviarni, aj keby si mala len sedieť na lavičke v nákupnom centre, na toho tvojho pána dokonalého aspoň na ten deň zabudni a uži si 😘
A tebe sa, napriklad, to tvoje obocie paci? Alebo postava? Lebo na tvojom vyzore by v prvom rade malo zalezat tebe. Ty si o sebe myslis, ze si k nicomu? Trosku zmenit pristup k sebe a jeho odsunut. Ty. Deti. A niekde vzadu v rebricku dolezitosti on.
@alzbetka239 ahoj toto je v povahe a za tie roky sa to môže nabalovat.... Ako žili jeho rodičia, keď si si ho brala aký bol, keď boli deti malé....
A hlavne vieš povedať kedy sa to zlomilo...
Vieš čo, dohodni sa večer s kamoškami a osláv s nimi bez detí 😂 po rokoch počúvania tohto si to zaslúžiš
@alzbetka239 ved to oslav podanim ziadosti o rozvod. Preco s nim este si? Manzelstvo nie je sutaz, kto viac vydrzi a viac obetuje…
@evcagabi ano paci sa mi moje obocie, mam vacsie brusko, ale nie som tucna(on po svadbe pribral cez 30 kg),nemyslim si ze neviem nic.... mam vysoku skolu (on z 2 odisiel), dobru robotu, nemam problem z prace odbehovat a vozit deti na kruzky pripadne ostat doma ked su chore....
@brendaa ano je to v povahe....a je to horsie cim je starsi...predtym taky nebol...ma to po mamicke...ona je tiez dokonala
@alzbetka239 takze nejaky pribraty .... si riesi svoje komplexy na tebe, uspesnej zene s dobrou pracou a snazi sa ta uplne 'zakopat aby si sa citila mizerne. Vyrocie by som oslavila s detmi a s nejakym fajn rozvodovym pravnikom
@lubossi
no a žena je doma bezdetna na podpore a ty robíš denne 16tky? Alebo sa točí okolo deti celej domácnosti, pripadne chodi ešte aj do prace? A ty to berieš ako? Ze prídeš do prace a potom doma už nič neurobíš, lebo ved už máš odpracované a domácnosť je cisto zenska práca?
Lebo to co ty opisujej poznam od kamošky. Chlap za....e celý stôl, neschopny si ani len kavu robiť sam a tanier treba pod nos strčiť! To ze doma ubacany kojenec, ktorému rastu zuby jeho nezaujima! Ona musí! Lebo ved je iba doma a v podstate ho... robi! Takže v preklade on potrebuje doma slúžku.
@alzbetka239 skúsila si mu povedať niekedy keď začne niečo v Tom zmysle " hlavne že ty si dokonalý" a začať s tým čo nevie on? Variť upratať po sebe, postarať sa o deti.
@30katrusa40 to mu poviem bezne...i deti
@alzbetka239 aká je jeho reakcia ?
@alzbetka239 Je mi ľúto, čo prežívaš, autorka 😢 ... lebo aj my máme dnes výročie --- takže ťa chápem, aké to musí byť ťažké s uhundraným večne nespokojným človekom, ktorý ťa zjavne neľúbi.
Ale vzchop sa kvôli sebe a deťom ... urob si pekný deň s nimi a jemu oznám, že hlúpe reči počúvať nebudeš a vybral si ťa dobrovoľne. Ty si sa s výberom tiež sekla 😝
Prajem ti krásne výročie svadby - spomeň si na tie pekné chvíle a objím svoje dietky 🙂
@svetlonos nie taký extrém to nie je. Deti sú v škole a potom v družine. Žena robí na pol úväzok z domu za počítačom - autorske články pise. Takže tak sa nezodrie a nestresuje. Domáce práce robím povacsiou ja. Robievam aj z domu. To varím výlučne ja a nosím jej to na gauč pod nos aj s priborom do ruky a odnášam to väčšinou ja, aby to neostalo na gauci. Cez víkend a voľno som odjakživa s deckami ja. Problém je, ze ju svokra nič nenaučila. V ich izbe bol bordel, v živote nevarila ani neupratovala. Potom ze muži nemajú radi svokry :D
Zeby bol cas na to aby si si zabookovala dovolenku a isla sama niekde a nechala ho s detmi na 1-2 tyzdne? Ako darcek k vyrociu

@alzbetka239 no to je teda blb.. a to napisem jemne. Musi byt sam so sebou nespokojny, nevyrovnany, musi mat komplexy, a trapne si ich vybija na tebe. ze rovnake obocie..wtf