icon

Výročie bez radosti: Ako sa vyrovnať s problémami?

alzbetka239
17. aug 2024

Dnes mame s mm vyrocie...a ja rozmyslam kam sme sa za ten cas posunuli....dospela som k zaveru, ze ja nemam co oslavovat...ano mame deti za ktore som velmi vdacna, postavili sme dom, ale medzi nami vlastne vsetko vyprchalo....stale pocuvam ze nemam dokonalu postavu , ze nemam rovnake oci, nemam rovnake obocie, neviem poliat travu, neviem spravne zatvorit dvere, neviem soferovat....no proste som k nicomu, a tak isto aj deti....no mame doma pana dokonaleho.... a povedzte mali by ste po vsetkych vycitkach chut na nejake intimnosti? Jasne ze nie...

Strana
z2
betulinka1
17. aug 2024

@alzbetka239 povedala si mu to? Ze co ti nevyhovuje a treba to zmenit. Sem tam program bez deti, len spolu vy dvaja. Ono to nebude fungovat, ked si nezapindas aj ty. Trosku so neho sa pustit a potom vecer sa ho spytat, no co príjemný den? A ty takto ides do mna stale a mna to nebavi. Ze skuste sa tak pozitivne naladiť, ze sa dohodnete, ze sa naučíte chváliť.

brendaa
17. aug 2024

@alzbetka239 ako otec je aký, trávite čas s detni spolu? Pozri ja by som sa možno dnes premohla, pospominala na pekné časy, urobila posedenie, otvorila cinzano, upravila, obliekla, neviem ci ta pozval niekde....
A zajtra sa s ním možno porozprávala... Ako to vidíš ty... kde to speje, či ťa ma rád a ty jeho?.... A či je spokojný / nespokojný s tebou... A hlavné ako chce ďalej fungovať.... Deti to vnímajú všetko a berú si vzorce správania aj od vás....

rozculena
17. aug 2024

@lubossi a kto ťa núti s ňou žiť??

rozculena
17. aug 2024

@alzbetka239 hlavne ja nechápem,prečo si s hentakým ufrfľaným dokonalým vôbec stavala dom a mala deti.Veď on musel byť taký od začiatku.

janinah
17. aug 2024

@lubossi ty si nevedel koho si berieš? že aka matka,taká katka? aj ju tie clanky uživia,?
inak súhlasim....čo mama nevychová a jedno či u dcéry či u syna,toto už partner nikdy nedohoní...

svetlonos
17. aug 2024

@lubossi
tak to ale môže byť aj iný problém. Také adhd je sviňa. K tomu blbe návyky z domu - možno to ma aj jej matka, alebo depka. Lebo žiadnemu človeku bordel nevyhovuje. Ja ked varím a mm je s detmi, tiez mu nalozim a prinesiem. Naopak tiez.
Skúšal sú sa so zenou baviť bez kritiky o tom? Možno fakt niečo ma q možno ju domacnost fakt nebaví. Kamoska zas uvari ale nedala by, keby vobec nemusela 🙂
Ale inak tvoja žena musí mať iné fajn vlastnosti. Každý má niečo 😉

lubossi
17. aug 2024

@rozculena nik ma nenuti. je to moja volba. Mozno keby ze mam zenu co doma vsetko robi, zlenivel by som a to by mi neprospelo :D Ja som samostatny a plne funkcny muz a vsetko zvladam aj sam. Takze mi uz chyba ta okrasa doma :D

lubossi
17. aug 2024

@janinah ale hej. ale kto toto riesi v 20 rokoch.. Nie neuzivia, financie su na mne.. Takze o bremeno navyse.

lubossi
17. aug 2024

@svetlonos nie to je naozaj o tom, ze na to nie je naucena. Je to o tom, ze aku vec chyti do ruky, necha ju tam kde ju pouzije a uz neuprace. Vela krat sme to riesili. Ju to ani nenapadne, vobec to nema zzite. Neuprace jednu vec, potom 20 a samozrejme ze sa jej do toho potom nechce, ked to je na hodiny upratovania... Svokra je uskostlivo poriadkumilovna a vsetko bolo tip top. ale vzdy to robila sama a nedelegovala nic z toho na dceri. To je ta vytka.
Ja mam zas inu vychovu. Keby ze vytiahnem napr noznicky a neschovam, moja mama ma upozorni. Taktiez moja mama s nami robila upratovacie soboty, kde sme si museli upratovat knihy a jej pomahat s pranim, vysavanim a podobne.

rozculena
17. aug 2024

@lubossi a čo tvoja žena v rámci domácnosti vôbec robí?

svetlonos
18. aug 2024

@lubossi
no tak to je škoda potom. Ale musí mať asi ine vlastnosti pre ktoré ju máš rád, ci?

lilinka76
18. aug 2024

@lubossi môžeš prezradiť, koľko máte obaja rokov?

beronsche
18. aug 2024

@alzbetka239 keby mi toto robil muž, nevylučujem, že by som časom oslavovala výročie rozvodu...

lubossi
18. aug 2024

Ja mam 40 ona 36. Cieľom prečo som to napísal nebolo sa sťažovať. Len ukázať ze všetci máme partnera co neni dokonalý. Isto aj vaše deti klamú, zle sa správajú a nezbavite sa ich do detského domova. Je to o nastavení

mirithia
19. aug 2024

@lubossi V takomto opačnom garde som to ešte nepočula... Nedokázala by som sa celý deň len vyvalovať. Ja neobsedim, musím stále niečo robiť.... variť, piecť, prať, záhrada..(okrem bežnej práce).

Strana
z2