Dá sa zmeniť dieťaťu krstné meno?
Dá sa to? Mám takmer 6-mesačného synčeka, ktorý nesie meno po svojom otcovi, s ktorým sa už nestýkam a ani to neplánujem. Nekomunikujeme spolu a už ani nebudeme, preto by som chcela synčekovi zmeniť krstné meno. Ak niekto viete čo je k tomu potrebné prosím napíšte🙂. Ďakujem.
@terka258 keby si prezila ani3012 to co ja s nim za jeden jediny rok manzelstva urobila by si presne to iste aby ti nepripominalo kazde oslovenie dietata take hovedo ako bol on ,situacia je uz taka ze sa mi zascal vyhrazat zastrelenim neviem ci si niekoho napita alerbo to urobi sam ,bojim sa uz nechodim nikde sama a pri policajtoch som bola uz 5 krat a oni nemaju snahu mi ani pomoct nieze to vyriesit tak mi porad co mam urobit uz fakt nevladzem
radila je to hrozne a ja som mu nechcela zmenit meno ale pridat etse jedno vies

@ani3012 keby si prezila ani3012 ani by si nerozmyslala nad dovodom ale by si mu hned pridala ine meno aby ti ho nepripominalo kazde osolvenie dietata vies?momentalne sa mi uz vyhraza zastrelenim a pri policajtoch som bola uz minimalne 5 krat a ty mi vobec nemaju ani snahu pomoct som zufala