icon

Koľko váži a meria vaše 8 ročné dieťa?

rozala111
6. jan 2014

Ahojte, chela by som ziskat prehlad o detickach vo veku mojej dcerky, ona ma 8 rokov a meria 127 cm a 28,5 kg. Je celkom v pohode az na brusko, nech robime cokolvek ma ho stale vacsie, sportuje - 2x futbal a 1x volejbal, doma este aspon 3x tyzd. cvicime, neje nejake sladkosti a chipsy a fastfood, ale zase ani zeleniny a podobne, tak normalne. Nevieme jej pomoct, aby sa bruska zbavila.

Strana
z2
luba28
6. jan 2014

@rozala111 este je skoro,ona sa formuje este len,....dajte jej pokoj,aby nemala traumu,.... 🙂

anjelicek26
6. jan 2014

@rozala111 - brusko v tomto veku neries, sportuje a to je hlavne, take dieta ma aj svaly a nielen tuk. Nasa bude mat v juni 8... 19kg a 115cm ;)

ivia25
6. jan 2014

@rozala111 AHOJ môj syn 8 má vyšku 142 cm,vaha 39kg.Dcerka ma 3,5 roka vyška 117cm,vaha 20kg.Nejeme sladkosti ak ,tak kvalitnu čokoladu.Jeme veľa zeleninovych šalatov,ovocia,pšeno,ovsene vločky a kozi či ovči jogurt.A cvičiť-stale kamsi behame,lietame....A aby sa tvoja dcerka zbavila bruška skuste obmedziť CHLIEB!!!!

7katka
6. jan 2014

u nas 135 cm a 35kg, postava akurát🙂 za par mesiacov sa bude postava menit z detskej na dievcensku🙂

cerez
6. jan 2014

@rozala111 Moja má 131 cm a 30 kg a chodí do tanečnej, furt je v pohybe a bruško tiež má. Podľa mňa má dobrú postavičku a neriešim postavu, skôr sa snažím zasahovať do prísunu sladkého. Ja doprajem, lebo aj cukor treba, ale primerane.

digysa
6. jan 2014

@ivia25 ja to mam podobne ako ty....140cm a 37kg.
@rozala111 Moj ma ten isty problem......brusko (ale to som aj ja mala, ked som bola mensia...nikdy som nebola stihla) a tiez chodi na tenis, plava a hra americky futbal. Dokonca sme zacali aj behavat....a zeleninu ma rada. On je ale velky jedak masa.

astonka
6. jan 2014

@rozala111 moj syn bude mat v aprili 8 rokov...meria 140,5 a vaha 33kg...na gastre nam dr. povedala že je celkom velky :-na svoj vek...tiež ma vačšie bruško odporučili nam plavanie...

martinka05
6. jan 2014

@rozala111 my máme 124 cm a 20 kg 🙂

vamajka
6. jan 2014

@rozala111 ostala som v nemom uzase, ked riesis trosku vacsie brusko svojej 8 - rocnej dcery, potom sa necuduj ked bude mam 13 a bude trpiet bulimiou. Moj syn bude mat v marci 8 ma 132 cm 26 kg. Chces mat z nej vyziabnutu modelku ci co?

ckatka
6. jan 2014

@rozala111 to je fakt, mali by ste obmedzit psenicnu muku - skus nahradit spaldovou a raznou, psenica nie je vhodna

zutera
6. jan 2014

@rozala111 moje 7 a pul leta dcerka měří 130 cm a vazi 23 kg.Je dost hubena a samá ruka, samá noha 🙂

aliza
6. jan 2014

@rozala111 moja 8 rocna ma 132,5cm a 26kg. A brusko nema, ale...ona ma treningy kazdy den, sportuje uz od 4 rokov, hra 3-4x tyzdenne tenis, plus doplnkovo chodi na gymnastiku, trampolinu, bojove umenia a plavanie. Sportuje 6 dni v tyzdni a na brusku uz zacina mat vyrysovany sval....ono rekreacny sport sa velmi na postave neukaze v tomto veku, muselo by dieta robit sport vrcholovo a teda intenzivne, cize to brusko je uplne normalne, nemaju ho len deti, co vrcholovo sportuju. Dolezite je aby ste pri sporte zostali 😉.

maminai
6. jan 2014

@rozala111 môj má 8 rokov a meriame 117 cm a váha 19 kg .

lenadka
6. jan 2014

Moja 8 ročná dcéra váži 26 kg a meria 134 cm.

lenka_va
9. jan 2014

Môj 8ročný syn meria 132cm a váži 27kg...a je taký akurát 🙂

silvinka1978
9. jan 2014
Používateľ silvinka1978 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvinka1978.

Moja 8 ročná má 146 cm a 33 kg. Väčšie bruško v takomto veku by ma netrápilo,hlavne že je zdravá a časom sa vytiahne, uvidíš.

medovka14
9. jan 2014

tak naša ma 140cm a 27kg... vôbec by som nič neriesila, žiadne bruško, veď sa vytiahne, vyformuje... iba bude mať depku z toho

sammy
9. jan 2014

Ja mam len 6-rocnu dceru, no ma take podobne miery ako tu pisete - 130 cm a 25 kg. A brusko nema 🙂

lussya
10. jan 2014

co riesiete? brusko 8rocnych dievcat 😕 vsak ked toto riesite teraz, tak potom co z nej vyrastie? anorekticka, bulimicka, pubertak s traumou a depkami, ako vyzera?
vsetko sa strati, ked pride do puberty, vytiahne sa, zacne sa tuk ukladat na boky a prsia a bude uplne inac vyzerat. vsak je to este dieta teraz, tak to netreba vobec riesit. Ine je, ak by mala nadvahu....
a len tak pre zaujimavost, moja osemrocna dcera ma 135 cm a 24 kg, vyzera ako vypitvana nitka, vsetko jej je velke na zadku, tenke nohy ako sparatka a predsa ma aj ona trochu brusko. 😎 a neriesim to, ma pohyb, je ako drevorubac, beha kade tade, sportuje a sladkosti zje, kolko chce.

darzneba
10. jan 2014

@rozala111 to sa vekom zmeni, natiahne sa. Nasa mala 8 rocna 139 cm a 36 kg, brusko mala hlavne aj ona. Teraz ma 10 a 42 kg, je skoro vysoka ako ja a brusko jej pomaly mizne, zato sa uz objavili ,,lentilky,, 🙂 myslim ze vasa vaha je priam dokonala, brusko je normalne v tomto veku

naruto
10. jan 2014

Môj syn má 8 a 136cm,váha 27kg....@lussya...ako keby ste o mojom synovi písali 😀 ...ja by som prijala nejaké to bruško preňho...

ibaclovek
16. jan 2014

čo by sme za to dali, keby bolo dieťa s výškou 138 cm s váhou okolo 30 kg? my máme pri tejto výške s topánkami 24 kg a tie problémy s labilitou psychiky si neprajte vidieť - nemáme žiadny fyzický problém - riešime vyrovnanie psychiky - zažiali sme si šikanu, vraj sme sa psychicky zablokovali a decko počas školského roka je chudé ako trieska - cez prázdniny dokrmueme koľko sa dá - závidím ľuďom, ktorých deti majú chuť jesť - nech uvarím čo chcem tak je to bieda a pravidelne musíme večer robiť krupicovú kašu a kakao - rozbor krvi povedal, že všetko v tele je OK.

tomasko27
16. jan 2014

Dcera ma 128cm,23kg a 8r.

waitinka7
30. máj 2016

Môj syn ide mať osem a má 25,5 kg a 124 cm a myslím, že je najmenší v triede. Veľa športuje, je primerane...no čo ho mám ťahať za uši?

xxmargaretka
31. máj 2016

moja 9,5r dcera ma 133cm a 33kg..uz sa jej formuje postava..ma stehna,boky aj brucho..a to pritom robi plutvove plavanie ako vrcholovy sport cize za tyzden 4x plavanie a 2x suchy trening..moja mama stale vravi,ze teraz sa formuje a bude vizerat kadeako a okolo 12r sa to uz upravy tak snad ma pravdu..

womankc
31. máj 2016

@rozala111 bruško je úplne normálne moja bude mať osem v auguste a má cca 134 cm a približne do 30kg a je to také jelítko a to je v kuse v pohybe a má to bruško také vypuklejšie . deti majú inú stavbu a ona teraz bude naberať a potom sa jej ženskejšie vyformuje postava , staršia dcéra v jej veku bola chudulinká a drobná v 12 rokoch výrazne pribrala za dva mesiace hádam aj 10kg a vytiahla sa , všetky deti športujú , staršia robila vrcholovo cyklistiku a vyformovala postavu ...... každý sme iný , niektoré deti sú ako malé doslova tučné a v dospelosti sú labute....

ivett96
3. jún 2016

🙂 😲 😎 😉 😨 🙄

zdenocka
3. jún 2016

bude mat 8 rocaha 24 kNasrockovvahaska 126 cm. Podla toho,co pisete, je nizky. Nie je ani vychrtly,no nema ani brusko. No on papa len zdrave veci,len jablcka mrkvicku,syry,uhorku,paradajku, papriku 😀. Obed papa v skole,doma len to co pisem 🙂.

zdenocka
3. jún 2016

Nas bude mat 8 rokov, ma 24 kg a 126 cm. Ach ten moj mobil,prepacte.

onura
3. jún 2016

Dcéra 8.rocna 145cm- 39kg. Vysoká bude po tatinovi. 😀

Strana
z2