icon

Ako funguje Vinted?

Včera o 22:01

Dievčatá máte skúsenosti? Zaujíma ma či to reálne používate, či to funguje a ako je to s dopravou a doručením - ja ako predajca. Máte nejaké tipy? Chcem rozpredať šatník, už to nemám kde dávať a mnohé veci su skoro nenosené a dám to za výraznú zľavu, len neviem ako vinted funguje, appku som si nejako stiahla ale netuším spôsob fungovania tejto veci.

Strana
z2
biba_18
Dnes o 10:17

@slavomira236 ja som sa z poľska už niekoľkokrát popálila, už z poľska vôbec neobjednávam a ani nepredávam do poľska ...

biba_18
Dnes o 10:21

@moonlight1210 môžeš zrušiť objednávku, ale znižuje sa ti hodnotenie ...
ale mne je to jedno, ja rovno píšem že do poľska nepredávam, mám to v profile aj napísané, že ak mám negatívne hodnotenia, že je to kvôli poľkám ...
so slovenkami som mala jeden jediný problém

anonym_811159
Dnes o 11:38
@weleda123

Predala som tam dosť veľa veci, skôr mám pocit idú detské. Ja som tam nahodila aj nejaké svoje spoločenské za pár supov, ale stojí to tam. Po dcére som predala asi všetko - od oblečenia, cez nejaké hračky, fusak, overaly, bundy, topánky (tie extrémne dobre idú, ak sú fakt v dobrom stave).
Je to jednoduché, nahodíš inzerát a čakáš. Keď niečo predáš tak ti príde štítok, ten vytlačiš, nalepíš na balík a odnesieš na podacie miesto daného prepravcu. Prepravcov si vieš aj vypnúť, nemusíš mať všetkých k dispozícii (napríklad ak nemáte podacie miesto DPD, tak ho vypneš v nastaveniach). Balík vieš po celý čas sledovať, keď kupujúci preberie, tak ty dostaneš peniaze do V peňaženky a odtiaľ si to vieš poslať na účet. Ja som za dva roky čo ho mám ešte nemala nikdy s ničím problém.

@weleda123 Toto je dosť komplikovane čo opisujes a to som rozmýšľala že to vyskúšam.

anonym_cc1fb2
Dnes o 11:56
@anonym_811159

@weleda123 Toto je dosť komplikovane čo opisujes a to som rozmýšľala že to vyskúšam.

@anonym_811159 podla mna to uz nemoze byt jednoduchsie - nenechaj sa odradit

je to blbuvzdorne, ciste poka-yoke

weleda123
Dnes o 12:26
@anonym_811159

@anonym_811159
1. Dáš inzerát
2. Niekto kúpi a zaplatí - Vinted zadrží peniaze
3. Príde ti štítok, ten vytlačiš, nalepíš na balík
4. Odnesieš na podacie miesto (Packeta, Dpd, SPS, GLS Pošta - prepravcov si vieš vypnúť, nemusíš využívať všetkých).
5. Kupujúci balík preberie
6. Vinted ti uvoľní platbu do peňaženky.

Ľahšie to už naozaj byť nemôže.

anonym_6e1476
Dnes o 12:28
@anonym_38aebf

@anonym_autor je to super za rok som predala skoro za 1000€

@anonym_38aebf len ?

anonym_6e1476
Dnes o 12:29

@anonym_autor veľká spokojnosť najjednoduchší bazár 👌🏻 ale to isté aj Aukro
Určite skúste ale preštudujte si najprv pravidlá

anonym_c09ed8
Dnes o 13:32

@anonym_autor Mam skusenost ako kupujuca aj predavajuca. Velmi zalezi co chces predavat. Ak bezne genericke veci ako zara, cos, massimo, guess, hm, tak to nebude bohvieco. Predas to za par supov a bude to trvat dlho. Ja som za tristvrte roka predala dve svoje tricka. Naopak, ked som predavala veci svojho priatela, tak sa o ne ludia doslova bili 😀 Boli to vacsinou severske premiove znacky oblecenia a islo to fakt rychlo. Za roky nakupovania na vinted nemam ani jednu negativnu skusenost a to objednavam aj z Polska.

rozculena
Dnes o 13:33

ja tam teda nie som,ale na FB mi stále vyskakujú príspevky zo skupín,kde baby riešia aj nakupujúcich-že robia podvody a posielajú fotky,že tovar prišiel poškodený a riešia predávajúcich,že inzerujú nenosené veci a vec príde obnosená,špinavá.Keď to chceš vrátiť,tak len na vlastné náklady...

autor
Dnes o 13:52

ďakujem dievcata ja som tam nahodila manželove veci kožené bundy pôvodne dosť drahé ale predávam pod cenu lebo sa chce už toho zbaviť a mám tam nejaké záujemkyne polky...teraz si môžem vybrať komu to predám? Jedna tam má dobré hodnotenia a dosť veľa ale len od iných poliek tak neviem ..

autor
Dnes o 13:54

A dá sa tam predávať v balíku? Že dajme tomu predám desať šiat naraz spolu za minimálnu cenu? Fakt je mi ľúto dať to do charity lebo je to minimálne nosené a len mi to stojí v skrini...čiže som ochotná dať balík šiat spolu niekomu kto si to vezme za nejakú symbolickú sumu

vivuska666
Dnes o 14:04

Predavam a nakupujem iba tam. Uplne jednoduche to je. Znackove veci su hned prec. Urcite odporucam.

biba_18
Dnes o 14:05

@vivuska666 podľa toho aké značkové 😏

anika
Dnes o 14:17
@anonym_autor

ďakujem dievcata ja som tam nahodila manželove veci kožené bundy pôvodne dosť drahé ale predávam pod cenu lebo sa chce už toho zbaviť a mám tam nejaké záujemkyne polky...teraz si môžem vybrať komu to predám? Jedna tam má dobré hodnotenia a dosť veľa ale len od iných poliek tak neviem ..

@anonym_autor ist do toho, ze predavam pod cenu, nie je dobry pristup, ak uz je nieco z druhej ruky, bazar, tak neocakavam, ze sa mi vrati plna suma, ani 3/4 vacsinou, ja ako kupujuca by som sa na taku vec nelakomila, to radsej novu, bazar je stale bazar, ja aj pri novych s visackou ocakavam a hladam nizsiu cenu

autor
Dnes o 14:43
@anika

@anonym_autor ist do toho, ze predavam pod cenu, nie je dobry pristup, ak uz je nieco z druhej ruky, bazar, tak neocakavam, ze sa mi vrati plna suma, ani 3/4 vacsinou, ja ako kupujuca by som sa na taku vec nelakomila, to radsej novu, bazar je stale bazar, ja aj pri novych s visackou ocakavam a hladam nizsiu cenu

@anika jasné chápem ale manzelova kožená bunda stala 280 eur a mal ju na sebe asi dvakrát na par.hodin a pat rokov mu stala v skrini. Nepáčila sa mu. Čiže keď to chcem predat za 40, je to podľa mňa solídne pod cenu.

anonym_cc1fb2
Dnes o 14:54
@rozculena

ja tam teda nie som,ale na FB mi stále vyskakujú príspevky zo skupín,kde baby riešia aj nakupujúcich-že robia podvody a posielajú fotky,že tovar prišiel poškodený a riešia predávajúcich,že inzerujú nenosené veci a vec príde obnosená,špinavá.Keď to chceš vrátiť,tak len na vlastné náklady...

@rozculena ano samozrejme, logicky su na to tie skupiny zalozene, ze sa tam riesia problemy, nebudu tam vsetci predsa pisat, ze vsetko funguje a vsetci su spokojni 🙂
to je system recenzcii a skupin na staznosti

anonym_cc1fb2
Dnes o 14:55
@anonym_autor

@anonym_autor to ze niekto prejavil zaujem je ok, ale ty realne cakaj, kym ti pride info o predaji, nic ine ta netrapi
do oblubenych si budu pridavat nonstop, ale nie vsetci to kupia od teba
ty si kupujuceho nevyberas

anonym_cc1fb2
Autor odpoveď zmazal
anonym_cc1fb2
Dnes o 14:57
@anonym_6e1476

@anonym_38aebf len ?

@anonym_6e1476 a ty? pochval sa, inspiruj nas

weleda123
Dnes o 14:59
@anonym_autor

@anonym_autor nie, tak to nefunguje, že ty si vyberieš komu to predáš. To že si vec lajkli ešte neznamená, že to kúpia. Veľakrát dostanem aj 30 lajkov na jednu vec, kým to niekto kúpi. A keď teda prebehne predaj, že to niekto od teba kúpi, tak ti príde štítok a pokyny čo a ako.

weleda123
Dnes o 15:00
@anonym_cc1fb2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_cc1fb2 prečo by sa nedalo? Ja tak po dcére pravidelne predávam. Aj teraz mám inzerát, že balík letného oblečenia, cez 50 kusov. Takže dajú sa aj balíky predávať.
Plus, kupujúci si vie vytvoriť súpravu viacerých kúskov z tvojho šatníka, autorka. Napríklad vie kúpiť aj 5-6 veci naraz úplne v pohode

anonym_cc1fb2
Dnes o 15:04
@weleda123

@anonym_cc1fb2 prečo by sa nedalo? Ja tak po dcére pravidelne predávam. Aj teraz mám inzerát, že balík letného oblečenia, cez 50 kusov. Takže dajú sa aj balíky predávať.
Plus, kupujúci si vie vytvoriť súpravu viacerých kúskov z tvojho šatníka, autorka. Napríklad vie kúpiť aj 5-6 veci naraz úplne v pohode

@weleda123 aha, pardon, to som nevedela, ospravedlnujem sa a mazem

anonym_cc1fb2
Dnes o 15:05
@weleda123

@weleda123 a ano tie supravy som vedela, aj ja tak predavam
len tie baliky som nevedela, fajn vediet, mam par takych rovnakych blbosti

sulavikova
Dnes o 15:06

@anonym_autor pre mňa je V topka. Ochrana predávajúcej hl. pred vyčúranými Poľkami! Rýchle a efektívne. Môžem len odporúčať. Šatník vymenený za 2 mesiace, super zisk bez rizika oproti skostnatenému MK. Tu je veľa podvodov, šmejdov. Špinavých a zafajčených vecí.

lakebabe
Dnes o 15:07

@anonym_autor v poslednej dobe perfektne, nahras počkáš kto kupi a ked to ide cez paketu nic väčšinou netlačís len hodíš kód do boxu teraz to ide posledne mesiace veľmi dobre a je to menej náročné ako posielať cez kona na poste.

anonym_6560c6
Dnes o 15:23

Ja tam rada predavam aj kupujem, najma detske veci, knihy, hracky, dospelacke pomenej.. napr kvalitne detske bundy kupim a dalsiu sezonu predam.. tak tocim dokola, aj knihy, aj detske boty zachovale posuniem tam, pod cenu, lebo luto mi je vyhodit.. takto nazbieram za par topanok 30e a mam na bundu napr

anonym_6e1476
Dnes o 16:08
@anonym_cc1fb2

@anonym_cc1fb2 nejdem sa chváliť len sa čudujem , koľké kupujuce majú stovky inzerátov a nie lacné kusy a recenzií xy

anonym_6e1476
Dnes o 16:09
@anonym_cc1fb2

@anonym_cc1fb2 niekoľko násobok pre zvedavosť
Chodí emailom vyúčtovanie keďže aplikácia už neukazuje štatistiky

Strana
z2