icon

Nákup detského tovaru z Vinted. Vaše skúsenosti?

9. apr 2026

Čaute baby, kupujete pre bábätká a deti veci z Vinted? My čakáme ďalšie bábätko a niektoré veci mám ale prevažne objednávam z Vinted a som spokojná fakt dobré ceny a vždy mám aj kvalitné vecičky. Objednávali ste odtiaľ odsávačku na mlieko ? Ako ste vy spokojné? Stalo sa vám už že ste objednali a prišlo to zlé?

Strana
z2
lienkavax
Včera o 15:04
@selenka7

@lienkavax ano, da sa nastavit zobrazovanie cien v € a vyska postovneho zavisi od toho, aku prepravnu spolocnost si zvolis (najvyhodnejsie vacsinou vychadza SPS, ale zas pre predavajucu je najlepsia packeta, lebo nemusi tlacit adresny stitok, tam je rozdiel par centov, potom este je na vyber DPD a Slov. posta, ale tiez zavisi, ktore spolocnosti si predavajuci nastavi) a samozrejme na tom, ci je inzerat zo Slovenska, Ciech alebo Polska. Kazdopadne postovne vychadza ovela lacnejsie ako postou, ked clovek nakupuje takto cez kona. Plus je tam nejaky malicky poplatok Vintedu ako ochrana kupujuceho. A urcite kupuj len cez "tlacitko" kupit, jedine tak si chranena. Vinted totiz uvolni peniaze predajcovi az potom, ako Ty odkliknes, ze je tovar ok a ze ho prijimas.

@selenka7 ĎAKUJEM Ti veľmi pekne 🙏🤗

Strana
z2