icon

Nákup detského tovaru z Vinted. Vaše skúsenosti?

9. apr 2026

Čaute baby, kupujete pre bábätká a deti veci z Vinted? My čakáme ďalšie bábätko a niektoré veci mám ale prevažne objednávam z Vinted a som spokojná fakt dobré ceny a vždy mám aj kvalitné vecičky. Objednávali ste odtiaľ odsávačku na mlieko ? Ako ste vy spokojné? Stalo sa vám už že ste objednali a prišlo to zlé?

Strana
z2
btus
9. apr 2026

@anonym_autor teda, ja som nekupovala cez v.., ja som veľa vecí kupovala tu na MK a 98% boli dobré veci.

anonym_087d8f
9. apr 2026

Odsávačku na mlieko som nemala, nechýbala. Vinted nie, tu na MK sú pekné veci, aj nové za dobrú cenu.

selenka7
9. apr 2026

Ja odtial kupujem vsetko mozne, obuv, oblecenie, kozmetiku, doplnky, knihy... Aj som vela veci popredala. Len sa cudujem, ze konik tuto diskusiu vobec umoznil. Pisat tu slovo V....d je totiz prisne tabu 😆🫣

kiwi3
9. apr 2026

Odsavacka na mlieko by sa nemala kupovať z druhej ruky, nedá sa to dostatocne vysterilizovat. Treba novú.

anonym_d75a87
9. apr 2026

Za mňa je použitá odsávačka ako použité menštruačné nohavičky. To by mal mať každý svoje

kiwi3
9. apr 2026

Okrem to, cudzie skúsenosti sú ti prd platné, keďže tebe to predá niekto úplne iný, v inom stave atď.

mia247
9. apr 2026

@anonym_autor ahoj, ja objednávam fakt kadečo a klop klop nikdy mi neprišlo nič poškodené alebo nefunkčné. Raz som kúpila aj handsfree odsávačku na obe prsia ale na moje vôbec nesedela, ale to nwbola chyba predávajúcej. Potom som si kúpila funglovku vo Feedo. Inak tú posúvam :D mne poslúžila, po mojom používaní bola v servise lebo sa mi zdalo že už šla slabšie ale na nič sa neprišlo, asi som už mala bradavky ako broky :D

kris_tin257
9. apr 2026

Cez V…. Mám stovky predajov a veľa nákupov, väčšinu veci tam kupujem za zlomok ceny, za 3 roky žiaden problém 😊

annel19
9. apr 2026

Suseda objednala detský zimný overal R...a za 30eur,ako nový. Spokojnosť.

jablkovastrudla
9. apr 2026

Som tam rok a kupila som tam strasne vela veci a skoro vsetko po deckach som tam predala. Zlu skusenost som mala doteraz raz ked mi teta poslala spinave a roztrhane teplaky (4 balenie) ale hned sa ospravedlnila a rovno vratila peniaze. Inak som bola vzdy spokojna.

weruska1311
9. apr 2026

Ja tam nonstop niečo nájdem.. čakáme babatko a všetko som tam kúpila

danculka25
9. apr 2026

Dcéra nakupuje pre bábo a všetko ok,dupačky pre novorodeniatko za pár centov doslova,niektoré aj nové ,postielku ,hraciu deku,knihy,hračky,hrkálky ,ani neviem čo vsetko

anonym_8981ce
9. apr 2026
@selenka7

Ja odtial kupujem vsetko mozne, obuv, oblecenie, kozmetiku, doplnky, knihy... Aj som vela veci popredala. Len sa cudujem, ze konik tuto diskusiu vobec umoznil. Pisat tu slovo V....d je totiz prisne tabu 😆🫣

@selenka7 už dávno to neplatí 😉 normálne môžeš napísať vinted aj o tom diskutovať

anonym_64bdcf
9. apr 2026

Čakám, kedy ti MK túto diskusiu vymaže😁 nakupujem a som spokojná. Ale iba na niektoré veci. Niekedy čumím, koľko si vypýtajú za roztrhanú zašpinenú vec len lebo má na visačke napísané Lindex. Kedysi som tam nakupovala viac, teraz sa mi to už ani neoplatí keď beriem po jednej veci a pri každej platím poštovné. Jednoduchšie objednať nové veci v akcii z jednoho eshopu. Najviac som spokojná s lounge by zalando. Nové veci, dobré akcie, lepšia cena ako nosené na vint…

lia2022
9. apr 2026

@anonym_autor
Ja čakám tiež bábätko , nejaké oblečenie som si nechala po prvom synovi, keďže už potom ďalšie neplánujem tak som nejaké kúpila z V...d . Som spokojná..ale odsávačka mlieka ma teda ani nenapadla.
Podľa mňa to ani není dobrý nápad, nakoľko aj tie gumy dlho nevyzdržia a ty vlastne nemáš ani prehľad ako dlho ju už predávajúci má..a celkovo pokiaľ si to možeš dovoliť, toto si kúp radšej nové.

euka210
9. apr 2026

@anonym_autor pre male deti som objednavala este odtial, ale rok pouzivam V a som spokojna...nizsie ceny ako tu, ovela vacsi vyber, lepsie dorucenie. Take vetrovky ci tricka na doma za dobru cenu dobry tovar.
Odsavacku som niekedy kupila tiez pouzivanu, ale nepouzivala som ju. Tolko kolko bolo treba rucne mi slo odstiekat lahsie.

lienkavax
9. apr 2026

Ahojte. Mám k Vinted 2 otázky prosím:
1. dá sa tam nastaviť že ceny bude ukazovať v € ?
2. ako je to s poštovným- výška ?
Vďaka 🤗

gerrwie_girl
9. apr 2026

Baby slovo Vinted uz nie je tabu 🙂

oskvarka
9. apr 2026

Ja objednávam tiež odtiaľ ale o aj tu aj z bazosa. Radšej si kúpim kvalitné značkové veci ako nejaké nekvalitné veci vyrobené ktovie .. aj do humany chodím a iných seconhandou kúpiš kvalitnejšie značkové veci za lepší peniaz a ešte je to aj ekologické. K odsávačka sa ale vyjadriť neviem nepoužíval som neviem presne ako to funguje a neviem sa teda vyjadriť k tej dezinfekcii. Ale zase k menštruačným.nohavickam by som to neprirovnala.

timea301196
9. apr 2026
@selenka7

@selenka7 aj ja sa čudujem raz keď som tu písala to slovo normalne mi vymazali diskusiu

lauha21
9. apr 2026

Ja som kupila odsávačku, Medelu😊 za zlomok ceny, čakam tretie, pri oboch som mala, pri prvej Avent, pri druhej Truelife - ja to vobec nepovažujem za niečo čo sa neda vysterilizovať, časti ktore sa dotýkajú mlieka su plne rozobratelne 🤷🏼‍♀️ nevidim dôvod platiť 100€ za novu keď sa párkrát použitá da kupit za 20€🙄 nároky na to mať nové veci sú v dnešnej dobe občas až desivo vysoké (na novu by som mala ale su to kusy plastu, nestoja tolko sa čo sa to predáva)… obozretne pozeram stav na fotkách a hlavne pozeram recenzie toho od koho kupujem 😊 stalo sa mi, že detské oblečenie bolo znosenejšie ako sa písalo, naučila som sa čo sledovať na fotkách no teraz dávaju aj AI upravene fotky, take veci proste nekupim… raz ma ešte na začiatku pani oklamala a poslala deravé, bolo to lacné a nechcelo sa mi naťahovať sa o to dva týždne…

simca06022011
9. apr 2026

nenakupoala som, ale tu na MK som pred rokmi strasne vela predala, aj odsavacku, ohrievace na flase.. proste vsetko. zalezi na predavajucom, na tom v akom su tie veci stave... neda sa zovseobecnovat vobec. Je jedno aky bazar vyberies, vsetko je to na tovare/predavajucej a tvojich ocakavaniach. Ja som raz malej kupila kocky, vraj nepouzivane, a potom som uz viac veci nekupovala :D totalne osuchane, obite kocky prisli, ktore teda ani nahodou neboli nepouzivane. Takze ja nakupujem zvacsa len knihy, dcera si vybrala par spolocenskych siat, kabelku, topanky.. na bazariku, s tymi ako tak bola spokojna. Uprednostnuje ale stale obchod, vyskusa si.
K odsavacke, da sa komplet sterilizovat, mala som avent, halda veci bola dvojmo v tom, kedze som ju pouzila par krat, nechala som tie diely k tomu, ale keby ich aj kupujuca vyhodi, ma nahradne. Pripadne sa dali vskety mozne diely dokupit = a stale to vyslo lacnejsie ako kupovat novu.

selenka7
Včera o 06:49
@lienkavax

Ahojte. Mám k Vinted 2 otázky prosím:
1. dá sa tam nastaviť že ceny bude ukazovať v € ?
2. ako je to s poštovným- výška ?
Vďaka 🤗

@lienkavax ano, da sa nastavit zobrazovanie cien v € a vyska postovneho zavisi od toho, aku prepravnu spolocnost si zvolis (najvyhodnejsie vacsinou vychadza SPS, ale zas pre predavajucu je najlepsia packeta, lebo nemusi tlacit adresny stitok, tam je rozdiel par centov, potom este je na vyber DPD a Slov. posta, ale tiez zavisi, ktore spolocnosti si predavajuci nastavi) a samozrejme na tom, ci je inzerat zo Slovenska, Ciech alebo Polska. Kazdopadne postovne vychadza ovela lacnejsie ako postou, ked clovek nakupuje takto cez kona. Plus je tam nejaky malicky poplatok Vintedu ako ochrana kupujuceho. A urcite kupuj len cez "tlacitko" kupit, jedine tak si chranena. Vinted totiz uvolni peniaze predajcovi az potom, ako Ty odkliknes, ze je tovar ok a ze ho prijimas.

gerrwie_girl
Včera o 06:54
@simca06022011

nenakupoala som, ale tu na MK som pred rokmi strasne vela predala, aj odsavacku, ohrievace na flase.. proste vsetko. zalezi na predavajucom, na tom v akom su tie veci stave... neda sa zovseobecnovat vobec. Je jedno aky bazar vyberies, vsetko je to na tovare/predavajucej a tvojich ocakavaniach. Ja som raz malej kupila kocky, vraj nepouzivane, a potom som uz viac veci nekupovala :D totalne osuchane, obite kocky prisli, ktore teda ani nahodou neboli nepouzivane. Takze ja nakupujem zvacsa len knihy, dcera si vybrala par spolocenskych siat, kabelku, topanky.. na bazariku, s tymi ako tak bola spokojna. Uprednostnuje ale stale obchod, vyskusa si.
K odsavacke, da sa komplet sterilizovat, mala som avent, halda veci bola dvojmo v tom, kedze som ju pouzila par krat, nechala som tie diely k tomu, ale keby ich aj kupujuca vyhodi, ma nahradne. Pripadne sa dali vskety mozne diely dokupit = a stale to vyslo lacnejsie ako kupovat novu.

@simca06022011 veru nie je. Ja predávam cca 15 rokov na MK. Mam tu poslednú dobu veci, ktore si dlho nikto ani neulozil. Sla som na Vinted pred par dnami a tam to ide ako teplé rozky! Ja som nadšená.

simca06022011
Včera o 07:49
@gerrwie_girl

@simca06022011 veru nie je. Ja predávam cca 15 rokov na MK. Mam tu poslednú dobu veci, ktore si dlho nikto ani neulozil. Sla som na Vinted pred par dnami a tam to ide ako teplé rozky! Ja som nadšená.

@gerrwie_girl nepisem o tom ako rychlo sa predava, navstevnosti. Piseme predsa o "kvalite". A to je uplne jedno kde clovek ide.

sovica
Včera o 08:30
@gerrwie_girl

@gerrwie_girl Úplne s tebou súhlasím. Veľmi som sa predaju cez Vinted bránila, ale okolnosti ma proste donútili. V minulosti som tu na MK mala super predaje, ale posledný rok tu "zdochol pes". Najprv to bolo viditeľné, ako sa pomaly z roka na rok dvíhalo poštovné (na môj vkus sú tie sumy poštovného už fakt prestrelené) a potom prišiel Vinted... Ja som na Vinted tiež len pár dní. Za týždeň som predala toľko, čo za celý minulý rok na MK🙈😂 Normálne som tomu nechcela veriť. A to som ešte o niečo málo nasadila vyššie sumy, aby som mohla znižovať. Pár vecí sa predalo aj bez toho, aby si niekto pýtal zľavu.
@simca06022011 No, @gerrwie_girl má pravdu. Ty píšeš o kvalite predávaných vecí. Ale my predávame tie isté veci tu na MK aj na Vinted (čiže kvalita rovnaká) a tu si to takmer nikto nevšime a tam to ide "ako teplé rožky" - ako napísala gerrwie. Príklad: predala som dámske šaty, ktoré som tu mala 3 roky - uložené ich mala 1 osoba (tam si ich v priebehu pár hodín uložilo cca 50 ľudí), cena bola o 1€ vyššia + poplatok Vintid ďalšie 1€, čiže kupujúca ich kúpila o 2€ drahšie, ako by ich bola kúpila tu na MK. Nie som si istá, čím to je, ale bude tam určite viac dôvodov: väčší medzinárodný dosah (SK, CZ, PL) aj širšia cieľová skupina, čiže väčší počet potencionálnych kupujúcich, rýchla kúpa bez čakania - tlačítkom kúpiť (mne to až tak nevyhovuje, mám radšej komunikáciu, ale väčšina ľudí ocení ušetrenie času), nulové poplatky pre predávajúcich, logistika (Vintid ti hneď pošle kód alebo štítok na vytlačenie a ľudia nemusia nič vypisovať na zásielky).

gerrwie_girl
Včera o 08:43
@sovica

@gerrwie_girl Úplne s tebou súhlasím. Veľmi som sa predaju cez Vinted bránila, ale okolnosti ma proste donútili. V minulosti som tu na MK mala super predaje, ale posledný rok tu "zdochol pes". Najprv to bolo viditeľné, ako sa pomaly z roka na rok dvíhalo poštovné (na môj vkus sú tie sumy poštovného už fakt prestrelené) a potom prišiel Vinted... Ja som na Vinted tiež len pár dní. Za týždeň som predala toľko, čo za celý minulý rok na MK🙈😂 Normálne som tomu nechcela veriť. A to som ešte o niečo málo nasadila vyššie sumy, aby som mohla znižovať. Pár vecí sa predalo aj bez toho, aby si niekto pýtal zľavu.
@simca06022011 No, @gerrwie_girl má pravdu. Ty píšeš o kvalite predávaných vecí. Ale my predávame tie isté veci tu na MK aj na Vinted (čiže kvalita rovnaká) a tu si to takmer nikto nevšime a tam to ide "ako teplé rožky" - ako napísala gerrwie. Príklad: predala som dámske šaty, ktoré som tu mala 3 roky - uložené ich mala 1 osoba (tam si ich v priebehu pár hodín uložilo cca 50 ľudí), cena bola o 1€ vyššia + poplatok Vintid ďalšie 1€, čiže kupujúca ich kúpila o 2€ drahšie, ako by ich bola kúpila tu na MK. Nie som si istá, čím to je, ale bude tam určite viac dôvodov: väčší medzinárodný dosah (SK, CZ, PL) aj širšia cieľová skupina, čiže väčší počet potencionálnych kupujúcich, rýchla kúpa bez čakania - tlačítkom kúpiť (mne to až tak nevyhovuje, mám radšej komunikáciu, ale väčšina ľudí ocení ušetrenie času), nulové poplatky pre predávajúcich, logistika (Vintid ti hneď pošle kód alebo štítok na vytlačenie a ľudia nemusia nič vypisovať na zásielky).

@sovica presne si to vystihla 🙂.

anonym_c6eeb8
Včera o 13:20
@anonym_d75a87

Za mňa je použitá odsávačka ako použité menštruačné nohavičky. To by mal mať každý svoje

@anonym_d75a87 to čo je za blbosť? Veď kúpim novú cievku, filter a mechanizmus stále funguje ďalej. Aspoň netrepte hlúposti.

anonym_d75a87
Včera o 13:47
@anonym_c6eeb8

@anonym_d75a87 to čo je za blbosť? Veď kúpim novú cievku, filter a mechanizmus stále funguje ďalej. Aspoň netrepte hlúposti.

@anonym_c6eeb8 pokiaľ sa bavíme o elektrickej tak áno, ak však riešime klasickú ručnú, tak v takom prípade to tak nefunguje.

lenkadenisa
Včera o 14:54

Ja už nakupujem aj predávam len tam, tu na MK sa veci akosi zasekli, žiadne inovácie, ako bazár kedysi začal, tak je dodnes, akurát sa pridali nejaké kategórie

Strana
z2