1 test pozitívny, druhý negatívny
Ahojte dievcata, vcera som si robila test a vysiel pozitibny, dnes rano ale negativny. Jedna sa o ultra vcastny test takze pred MS.

@vaskova099 podľa mňa áno 😊
@sunshine_18 a Ďakujem 🥰
@sunshine_18 👄🥰🥰
@petrina18 Ešte nezúfaj skús nechodiť na wc a ráno urob test .verím že je to tam ...a chápem prešla som si dosť podobným problémom ale keď niekto nepochopí aké to je tak je to ťažko vysvetliť
@lienka.7 tak odpovedaj na danú otázku a neprikladajú úplne niečo iné. Čau
@mariska1989 a ty sa laskavo ukludni 👌
@lienka.7 moja zlata ja som kľudná ja mám tuhý korienok 🤣
@mariska1989 mozes laskavo prestat na mna reagovat a starat o tie svoje korienky?
Dakujem!
@lienka.7 a tak neodpisuj a máš kľud 😂 sranda normal sa smejem na tebe človek tá upozorní len v dobrom že otázka bola ina a ešte sa madam urazí ..nebudem tu reagovať viac na tvoje komentáre .autorke som narozdiel od teba poradila .paaaa 🥳👋
Ja som mala napríklad vždy poobede silnejší ako ráno ;) tak ak si dneska robila z ranného a včera poobede(keď bol pozitívny) možno budeš prípad ako ja ;)
@sunshine_18 ten druhy je 10tkovy,cize rovnaka citlivost
@hanka555 aha ja som myslela ze intimed je až 25
@sunshine_18 uz sa vyraba 10
Takže baby z babenka nič nebude na koľko sa mi to dnes spustilo 😔😪😪 nechápem to
@vaskova099 asi biochemické tehotenstvo :(( tiež som si tým prešla
@sunshine_18 a to je čo prosím ta?
@vaskova099 ze doslo k oplodneniu ale neudrzalo sa a prisla ms a odplavila
@petrina18 nerada to píšem, ale ten clear blue veľmi robí falošné čiarky. určite skús aj inú značku, prípadne testovať každý deň - čítala som, že najmä kvôli liekom testuješ skôr a ja ti celkom rozumiem. nebrala som lieky a testovala som týždeň vopred od nedočkavosti. pri prvom tehotenstve som mala - ešte po týždni meškania, pri druhom + dva dni pred menzesom. no a teraz mám denne dvoje lieky a tiež som opatrná a radšej testujem viac, keď treba.
držím palce, nech to vyjde, ako si praješ. len veru, veľakrát je test čistý a ukáže sa až po očakávanom menzese. ale niekedy motyka vystrelí skôr 🙂
@vaskova099 to znamená ze oplodnené vajíčko sa uhniezdilo ale prestalo vyvíjať alebo sa uhniezdilo zle a odišlo s menštruáciou alebo mohlo mať nejakú genetickú vadu a telo sa s tým vysporiadalo takto.... Konci tak veľa tehotenstiev keby ženy skoro nestestovali ani by nevedeli že sú tehotné
@sunshine_18 no veľa báb ani nevie že sa u nich dialo niečo ..ale niektorom práveže pomôže že vedeli že boli aspoň pár dní tehu že u nich nebol problém otehotnieť ale problém udržať .nebyť toho že sa testujem určitú dobu po ovu a nemám nariadené od dr brat hneď lieky po náznaku tehotenstva tak by sa znova neudržalo a odišlo by .radšej vyhodíme tých pár eur 😁 a teraz som vďačná že mi po dome chodí ročná dcéra
Samozrejme nemyslím tým nič zle na teba
@petrina18 ahoj skúšala si test?
@mariska1989 ved samozrejme 😊som rada ze sa vám podaril drobec ❤️
@sunshine_18 ďakujem ..samozrejme tiež som patrila k tým čo robia test až po čakajúceho ms vživote človeka nenapadne že keď dve tehu v pohode že ďalšie dopadnú zakaždým zle . Ja mám urobených asi 14 testov v poslednom tehu niektorý deň aj 2 😂 viem šialenstvo ale človek keď si prejde svojím drží sa všetkého
@hanka555 tak ja som mala ms aj pri prvej dcéri prvé 3mesiace a všetko bolo ok mala bola a aj je zdravá nechápem teraz co sa mi to stalo... Pred 4rokmy som potratila nemyslíš že by to mohlo byt tým ze sa plod neudržal?

@sunshine_18 tak mam ešte nádej a dôvod na radosť?? 🙃🙃🙏