10 dní meškajúci menzes a negatívny tehotenský test

123miminko
3. máj 2015

Ahojte, vie mi prosím vás niekto poradiť, poslednú menštruáciu som mala 28. marca, meškala asi 6 dní. Presne 9. apríla som mala nechránený pohlavný styk, čo mi vyšlo na obdobie mojich plodných dní. Medzi tým som zistila, že mam streptokoka a enterobakter, ktoré našiel môj gynekológ a predpísal mi Biseptol. Tabletky som chcela začať užívať v prvý deň mojej menštruácie, ale tá sa zatiaľ nedostavila. Napriek tomu pozorujem na svojom tele zmeny, ako sú zväčšene prsníky, abnormálna chuť na sladké, slané, olivy zo zmrzlinou alebo kyslé uhorky so syrom a džemom. Nebrala som to vážne, ale už 9 deň mi mešká menštruácia a test je stále negatívny. Ďalšie moje príznaky, ktoré som si všimla sú, že moja hmotnosť sa nezvýšila pred menštruáciou o 1-2kg ako zvyčajné, mám zvýšenú teplotu na 37, a ph môjho moču ukazuje tak na 6-7 ph, posledný týždeň ma bolí hlava a som unavená, občas ma napína na zvracanie, alebo mam záhu a zápchu.Boli ma tiež brucho a kríže, ako keď už majú prísť moje dni, ale v menšej miere ako zvyčajne. Je možné, že som tehotná napriek tomu, že test je stále negatívny? Alebo to môže byť spôsobene len stresom a nálezom, kt. mi doktor našiel?

mamulka211
3. máj 2015

Pises, ze aj minule si mala meskajuci menzes, tak nechapem, co riesis, kedze mas negativny test.

lilimoni
6. máj 2015

Ja som mala negativne 3 testy a mam dcerku 😉 Istota bude iba navsteva gynekologa 🙂

s8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
neverendinglove
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lilimoni
6. máj 2015

@s8 s tym by som asi nesuhlasila. Ja som prisla k doktorovi, ze mi meska menzes, tehotensky test mi vysiel 3x negat. Povedal mi, ze mi vezme krv a spravi sono ci nenajde nejaky problem. A nasiel minicloveka 😀 a zo srandy som si robila test v 30tt a bol negat 😀 😀 😀

s8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
s8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lilimoni
6. máj 2015

@s8 tak tu teda vymen cim skor. Taky necitlivy pristup. Z prispevku mam pocit akoby si ju obtazovala svojou navstevou 😠

sisika
6. máj 2015

@123miminko je az neuveritelne ze si dovolila lekarka takymto stylom s tebou jednat. Urcite by som taku lekarku vymenila-ved ona ma diagnostikovat a nie mat hlupe poznamky. Nechapem tiez preco nespravila zakladne vysetrenie sono+krv ,to by dalo odpoved na otazku ci si alebo nie si tehotna.
Niekedy nechapem preco mnohi lekari tak jednoduche vysetrenie ako je sono nespravia hned-a takto stresuju zeny a nechavaju ich v neistote. Drzim palce aby vysledok bol aky si prajes a vsetko dobre dopadlo. S

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre