icon

10 dní po ovulácii, Mamatest 10, poobedné testovanie

sisimud
6. aug 2022

Ahojte. Myslíte, že je to tam? Ďakujem 🙂

10 dní po ovulácii, Mamatest 10, poobedné testovanie10 dní po ovulácii, Mamatest 10, poobedné testovanie10 dní po ovulácii, Mamatest 10, poobedné testovanie
Strana
z2
cucua
7. aug 2022

@sisimud ahoj. Cize dnes si sa testovala a nic? Ani náznak? Skus vecer.

sisimud
autor
7. aug 2022

@kingi111 benu lekáreň mala.Ale dosť draho to vyšlo. Tak si objednam cez net už.

sisimud
autor
7. aug 2022

@cucua áno. Ani náznak 😏

kingi111
7. aug 2022

@sisimud ano, cez internet su ovela lacnejsie

sisimud
autor
7. aug 2022

Večerný test. Pri veľkej fantázii a vykrucani je tam možno duch, takže nič z toho teraz. Ale ten jeden deň radosti stal za to ☺️

cucua
7. aug 2022

@sisimud ahoj. Ale ja ho tam vidím trocha, uplne slabucko

sisimud
autor
7. aug 2022

@cucua tiež ho vidím, ale nemal by silnieť?

kingi111
7. aug 2022

@sisimud na druhom vidno slabunko. Moj prvy vyzeral trochu silnejsie. Ale ja by som pockala par dni a zas by som testovala.

cucua
7. aug 2022

@sisimud každých 48h sa navysuje hcg. ( niekde som citala) mozno si mala pri prvom teste silnejší moč.🤷🏻‍♀️ zajtra ju budeš mat podla mňa silnejsiu

sisimud
autor
7. aug 2022

@cucua skúsim ešte zajtra večer. Nedá sa odolať tomu testovaniu, keď sú doma testy 😃

kingi111
7. aug 2022

@sisimud no ved to. Uz je to potom nakazlive 🙂

sisimud
autor
8. aug 2022

Caute. Dnes slabý duch. Veeeeelmi slabý. Ale nasla som v diskusiách, že mamatesty už nie sú, čo bývali a toto zvyknú robiť. Tak som hneď stornovala objednávku množstva testov 😃 Len čím teraz testovať???🫣

miskamicha
8. aug 2022

@sisimud sprav livsane. Moze sa jednat aj o biochemicke :(mne osobne mamatesty nikdy neduchovali..naposledy som robila v zaciatkom juna

sisimud
autor
8. aug 2022

@miskamicha asi už počkám na menštruáciu. Ak by to bolo biochemické, bola by som rada, že vôbec viem otehotnieť. Ale takto neviem, čo si myslieť. Nabudúce teda skúsim livsane 🙂

miskamicha
8. aug 2022

@sisimud verim ze sa coskoro zadari!

Strana
z2