10tkový a 25kový Tehu test
Nechápem maximalne.. robila som si poobede 25tkovy tehu test asi okolo 15tnej.... výsledok je na foto.. teraz o 18tnej som robila 10tkovy a samozrejme ani duch.. takze nič z toho už som zúfalá ☹️☹️☹️

Moj názor - ak by si bola tehotná, ukázal by 10tkovy na 99% dve čiarky 🤔
Ako vravia, urob ráno
@hennyinnsbruck pridala som ďalšie foto.. nakoniec aj na tom 10 sú dve čiarky, tiež je slabučká ale je tam
@barus26 ah áno vidím.. No som zvedavá na ranný... Vidno druhu ale ešte nebol suchý? Držím palce aby zajtra krajšejsie boli✊
@hennyinnsbruck Dakujem dufam že budu😊 vyskusam hneď ranný moc
@barus26 je tam čosi ale skôr by som povedala že je viac poškodený .. skús dnes ráno spraviť 🙂 asi túžiš po bábätku 🙂
@barus26 no ako?
@hennyinnsbruck biely jak sneh samozrejme 😏
@klaudia_kaja henten nebol poškodený, to mne tam padol vlas a som ho davala dole a som to trosku nechtom poskrabala
@barus26 škoda
@hennyinnsbruck ani nehvovor. Neznasam falošné nádeje
@barus26 😔😔
@veronikaszabova A čo sa má v noci pocikať? Napriek nočnému cikaniu ráno moč mať bude.
Podla vsetkeho je takyto test normalny a sakozrejme je negativny nie ? 😃 pytam sa kvoli tomu len pred par dnami mi test neukazoval ani toto a posledne dva co som robila su taketo a ta druha ruzova je sice ruzova ,ale ani nie je v priestore kde by mala byt 😃 Som objednana na gyn. tento tyzden aj tak takze uvidime ci budem v tom alebo len mi tyzden meskaju z inej priciny ,pripadne pichne vyvolavacku a bude 😃

@veronikaszabova
@nevludna
@klaudia_kaja
@alilka
@simbatko
Vidíte aj tu? Toto je ten druhý test...