10tkový a 25kový Tehu test
Nechápem maximalne.. robila som si poobede 25tkovy tehu test asi okolo 15tnej.... výsledok je na foto.. teraz o 18tnej som robila 10tkovy a samozrejme ani duch.. takze nič z toho už som zúfalá ☹️☹️☹️

Ja zas nechápem toto testovanie po pár hodinách. Mešká ti menzes? Keď áno tak z ranného moču.
@barus26 inak mne sa zda ten test negativny :( kolko dni si po ovulacii?
@veronikaszabova na tom teste je naživo jasne druha čiarka. Nemusím to ani nakláňať ani zmurit oči aby som to tam videla .. keby nebola takto vidieť tak to ani neriešim .. neviem ani koľko dpo, neviem kedy bola ovu ale podľa kalendára som už mala mat MS ktorá ale neprišla .. mešká mi už 7dni, viem že je to na tak dlho slabá čiarka.. ale keď sa všetko poposúvalo mohlo to byt aj menej.. možno bola neskôr ovu naozaj neviem, mám kvôli PCO dlhé cykly
@barus26 skus rano a uvidis ;) drzim palce
@mondolina
@veronikaszabova
Ani tu nič nevidíte?
@barus26 mne sa zda, ze to je len kanalik (sede). Keby to bol duch, bolo by to ruzove.
Ozaj skus rano 🙂
@veronikaszabova neviem naživo je to skôr ružove ako šedé. No uvidíme
Ani na tom prvom nic nevidim.
@beky1813 ja som sa tu nepýtala ani na rozoberanie testov ani na to aký máte názor na to.. pytala som sa na čiarky a zaujíma ma iba ten názor.. s testami to nepreháňam ani nič podobne, nerobim si ich 25 za mesic.. ani bežne nerozoberam akurát dnes mi jedna baba povedala že keď rozoberiem bude to lepšie vidiet, to je všetko.. netreba sa tu hneď do mna navazat že prečo robím 2 za deň a prečo som ho rozobrala
@barus26 hej, na krabicke sa toho popise. Najlepsie je v noci necikat a rano ocurat test ;)
@barus26 ahoj. Ja tam druhú čiarku vidím, skús kúpiť 10tkovy inú značku, trebárs pepino z dmky, alebo mamatest.. a ak vijde pozitívny tak po týždni siahni na digitálny ten je 25tkovy a ukáže ti aj týždeň 🙂 .. držím palce
@beky1813
@veronikaszabova veď ja viem, že je najlepšie ráno.. len som si to jednoducho chcela potvrdiť keď mi jeden test dokonca ten 25 ukázal druhu čiarku.. to je všetko
@barus26 ja ta chapem, tiez sa nam pri druhom synovi nedarilo. 🙂
Ozaj drzim palce 🙂 rano sprav test a daj vediet
@veronikaszabova Dakujem.. ja bohužiaľ nemám este ani jedno, mám PCO a muž zlu morfológiu.. tak dufam že sa podarí..
@barus26 nam sa druhy syn zadaril az po roku, ked som zacala uzivat Clostilbegit. Nakolko som nemala ovulaciu :(
@veronikaszabova no presne to je moj problém. Že nemám ovu... akurát mi minuly týždeň dala doktorka clostil aby som ho začala užívať keď dôjde MS.. a ona mešká takze som este ani nezačala. Tak dufam, že keď to teraz nevyšlo tak to čoskoro vyjde.
@barus26 mne zabral clostil uz v prvom mesiaci 🙂 tak snad to bude aj tvoj pripad 🙂
Ja som taku ciarku mala tiez a nakoniec som aj tak tehotna,neni

@barus26 skus spravit 10tkovy z ranneho mocu.
Kolko si DPO?