10tkový a 25kový Tehu test
Nechápem maximalne.. robila som si poobede 25tkovy tehu test asi okolo 15tnej.... výsledok je na foto.. teraz o 18tnej som robila 10tkovy a samozrejme ani duch.. takze nič z toho už som zúfalá ☹️☹️☹️

@tania93 za mňa negatívny
@barus26 mne sa tam čosi marí počkaj ešte pár dní 🙂 ak pomaly stúpa hcg tak to možné je 🙂 ja som mala to isté pri prvom tehotenstve.. už mi 14 dní meškala ms a len duch na teste tak som skúšala stále to bolo pomaly až neviditeľné .. ani o týždeň som nemala koľajnice ako hrom 🙂 a to som bola v 6 týždni keď sa mi tehotenstvo potvrdilo tak som už netestovala a to som mala hcg 81 strašne nízke ... teraz pri druhom som cítila ešte pred ms že sa niečo so mnou deje tak som 8 dní pred ms testovala a tiež duch musela som test rozobrať aby som to videla na druhý deň z ranného som mala pocit že je ešte slabsia .. až po týždni som mala silnejšiu a po ďalšom týždni som mala krásne koľajnice a už aj vysoké hcg nad tisíce 🙂 takže ak ozaj túžiš po bábätku nechaj tomu voľný priebeh ms to mešká objednaj sa na gyndu, uvidíš.. odoberú ti krv a tam sa to lepšie ukáže 🙂
Niekedy ukazujú testy tehotenstvo aj keď je v tele závažný problém ktorí môže vylučovať hormon hcg ale dúfam že ty nebudeš tým pripadom 🙂 držím palce
Ano všetky a všetky sú 25 ml 😊 iba ta jedna 10.zo včera ta je stále ružová teda dve čiarky 😊 skôr mam strach z mimomaternicoveho tehotenstva
@annnyjska ahoj prečo si nespraviš s najcitlivejším 🙂

@tania93 podľa mna je biely 🙂 negatívny