14. deň po ovulácii. Čo myslíte?

Nejake "tiene" tam su... Skus lepsiu foto, lebo ozaj je nekvalitna, este aj polka v tieni.
Ovulku mas odsledovanu, potvrdenu? Na 14dc uz by mala byt viacej viditelna.
Bohuzial clearblue tieto modre palickove hadzu tiene (dokonca ciarky) relativne casto aj bez tehotenstva :( Iny test si si nerobila?
@veronikaszabova ovu som mala 15 teho
@anjelicek26 robila livsane ale skoro, pred 4 dňami, bol negat ,teraz ine uz nemám doma
@anjelicek26 naschvál som kupovala drahší test nech nemusím hľadať duchov , a nakoniec zistím ze je tam čiarka a nemusím byť ani tehotná
Bohuzial, uz par mesiacov sa nedobrovolne poflakujem po snazilkovskych skupinach a videla som to niekolko krat...normalnu ciarku a obycajny test negativny a ten mal aj pravdu :( O to vacsie to sklamanie potom. Drzim samozrejme palce, nech to u teba nie je tak.
Tak za mna poz.test.
Ale ako vravi @anjelicek26, skus zajtra iny.
Drzim palce
Kúp obyc z DM Pepino. Ten je najpresnejší. Mne ukázal už 9 dpo
@yollanda o tom je tu najviac tém ze duchu je
@veronikaszabova
@anjelicek26 ďakujem vám, najbližšie sa do lekárne dostanem asi až vo štvrtok, u nás v dedine je zatvorená z dôvodu rekonštrukčných prác, takže budem musieť do mesta.
Tak bohuzial budes musiet vydrzat :( Ono ked vynecha teraz menstruacia, bude to aj tak ten najlepsi znak...
Pozitivny ❤️ Len dufam,ze to nie je falosny…🍀
@zuzi_i niečo tam máš. Ale nechápem prečo si nezalozis vlastnú tému ale to pchas do každej založenej.