icon

14 dní meškajúca menštruácia a negatívny test

imeich
21. jún 2025

Ahojte žienky mám taký problém 🫣14dni mi mešká mentruacia mala som ju dostať 6.6no neprišla 13.6som šla na injekciu nakoľko ju stále čakám no zatiaľ neprišla s priateľom sme sa o bábätko nesnažili a ani sa do mňa neurobil ale je pravda že sme malý nechránený sex viac krát po sebe ,test som si robila 19.6 no bol negatívny 23.6 mám termín u doktora doktor mi potvrdil aj cystu na vaječníku ale tu tam mám už dlhšie ,dnes som šla na wc a na toaletnom papiere bol troska svetloruzovy výtok ,podbruško mám úplne nafúknuté ,prsia ma bolia a mám chuť dosť na sladké takže to stále prirovnávam predmenštruačným príznakom .S priateľom by sme sa aj potešili myslite že šanca tam je aj keď test bol negatívny ?

janetinka27
21. jún 2025

@imeich ahoj, tak zrejme sa blizi ms, po vyvolavacke moze prist do niekolkych dni alebo aj za 2 tyzdne.

imeich
autor
21. jún 2025
@janetinka27

@imeich ahoj, tak zrejme sa blizi ms, po vyvolavacke moze prist do niekolkych dni alebo aj za 2 tyzdne.

@janetinka27 čakám čakám a stále nič už som na nervy 🤣lebo aj dovolenka sa blíži a ja mám pocit že čo som schudla tak aj naspäť preberiem ,

alyson29
21. jún 2025

14 dní po meškaní by už test dávno ukázal, takže si myslím, že tehotná nie si..

imeich
autor
21. jún 2025
@alyson29

14 dní po meškaní by už test dávno ukázal, takže si myslím, že tehotná nie si..

@alyson29 aj ja si myslím no budem múdrejšia v pondelok čo povie doktor ale každopádne ďakujem za každú radu 😇

lienka288
3. júl 2025
@imeich

@alyson29 aj ja si myslím no budem múdrejšia v pondelok čo povie doktor ale každopádne ďakujem za každú radu 😇

@imeich no ako ste dopadli?

imeich
autor
5. júl 2025
@lienka288

@imeich no ako ste dopadli?

@lienka288 menstruacia prišla no bola veľmi krátka a slabšia ako mávam ,urobila som si test a taká slabučká čiarka tam je 9.7idem ku doktorovi a uvidíme 😇ďakujem za opýtanie

imeich
autor
5. júl 2025
@imeich

@lienka288 menstruacia prišla no bola veľmi krátka a slabšia ako mávam ,urobila som si test a taká slabučká čiarka tam je 9.7idem ku doktorovi a uvidíme 😇ďakujem za opýtanie

@imeich prikladám foto