14 dní mi mešká a testy sú negatívne
Ahojte,mrcha mešká 14.deň cca lebo ju nemám pravidelnú (32-36 dnový cyklus),2 testy negatívne.Mám piehľadný výtok,bolia ma kríže(ale neviem či ma len neseklo alebo som neprechladla) a bolí ma aj podbruško ako pred mrchou,prsia mám naliate a bradavky sa mi zdajú akési veľké.Dnes ráno mi tiež nebolo dvakrát dobre až kým som sa nenajedla.Je to tehotenstvo alebo niečo iné?Nezdá sa mi to,lebo po 2 týždňoch by už test hádam niečo ukázal a ešte aj tá bolesť v krížoch ako keby na seklo,či to nie je náhodou nejaká cysta alebo čo.Idem k dr.,ale až v piatok.Máte niekto podobné skúsenosti.Ďakujem
Ahoj aj mne to mešká 14 dní
A som z toho úplne mimo... Robila som si test vyšiel negatívny to bolo vlastne včera... Keď som otehotnela pred rokom A mrcha mo meškala tak nejako do tých 3 týždňov A test mi vyšiel krásne dve čiarky... Len teraz babo veru nechcem mám dosť S malou dcérkou... Ide má poraziť mrcha nikde lekár má 2 týždne dovolenku...mám aj taký biely až priesvitný výtok môže to byť tá ovulácia???
Tak díky baby,no bola som u dr. pichol vyvolávačku a po 10 dňoch prišli.Takže nič 😒
Tak čakáš babo isto :-P
@mon777 možem sa opýtať prečo testujes tehu na ovu testikoch? Čítam a hľadám,lebo od kedy sa snažíme (16mesiacov) nikdy som nemala dlhší cyklus ako 26 dni a teraz som uz 34 ale tehu test je negatívny :(. Ale mam nafúknuté bruško,pichá ma vo vajecnikoch,naliate prsia a citlivé bradavky. Som aj chorá, mohlo by to ovplyvniť test?
@dorotka2013 ovu ti ukáže možné tehu aj ak je na tehu test ešte skoro 😀 A hlavne ich mám 50 😀 teda už nie, ale mala som 😀 Ale dnes kúpim znova tehu testy...jeden nevydržím a urobím dnes v robote 😀 a druhý si nechám na zajtra ráno 🙂 A myslím, že choroba na testy nevplýva...ale na MS určite. Moja vlastná skúsenosť 🙂
@mon777 hmmm tak uvidím... Urobím si ešte test za pár dni a keď nic tak zajdem za Dr. Ty si teraz ktorý den cyklu? Kolkaty test ti ukázal tehu?
Ahojte baby...no mne uz 16 dni meskaju, z toho asi pred 6timi dnami teda vo stvrtok som mala taky číry bledo ruzovy vytok...v pondelok tiez troska a dnes tak isto.(mozno raz za den) a test som si robila v sobotu -bol negativny...boli ma pod bruskom a taktiez prsia . normálne pri mrche ma bolia z bokov tento krat ma zacali bolet z vrchu...co myslite zeny som ci nie som...ak zajtra nedostanem palim k doktorovi....
@wroni14 bola si u Dr? Co povedal? Moja Dr. ma dovolenku :(, tak skoro sa k nej nedostanem. Príznaky stále rovnaké, uz si asi aj namýšľam, lebo mam pocit ze mam nejaký citlivejši čuch.
@remeli jeeeej az teraz som si vsimla tvoj prispevok o pozitivnom teste...ved to bolo az 44dni...ja som teraz 38,takze este stale je sanca 🙂. Mala si prosim nejake priznaky? kolko testov si si urobila? citila si ze si tehu?
@dorotka2013 v deň, keď si sa ma pýtala, na to, ktorý som DC, som už vedela na 100%, že som tehotná, lebo mi test ukázal // aj napriek tomu, že som si ho robila 5 minút po tom,a ko som bola cikať 😀 Ale nedopadlo to dobre a teraz sa už týždeň zotavujem z potratu. Brucho ma už nebolí, no mávam závraty slabosti a mdloby. ale prvý test mi ukázal // na 49DC. Dnes som 58 a už sa neviem dočakať, keď dostanem prvú MS, aby sme sa mohli znova začať snažiť, pretože mi je totálne ukradnuté, že lekári tvrdia, že si má dať pár po potrate tri mesiace pauzu. Ja ich počúvať nebudem. Ak mám byť tehu, budem ak nemám, nepodarí sa to. Ale čakať na spásu nemienim 🙂 Už chcem mojkať v náručí naše dieťatko a je mi jedno, keď celé tehu budem musieť ležať s vyloženými nohami...druhý drobček nás už proste neopustí a basta!
@mon777 je mi luto ze si prisla o babatko...drzim palceky nech sa co najskor zotavis a podari sa vam to 🙂. Ja som na 41DC dostala mrchu :(, takze tiez nic. Teraz som 3DC,tiez cakam na ovulku a ideme na to!!! 🙂
@dorotka2013 Ja som 59 😀 Som zvedavá, kedy dostanem prvú normálnu MS po potrate a po kyrete ako takom. Hádam čo najskôr.
Ahojte ja beriem uz dva tyzdne inofolic menzes mi meska tyzden dnes som si robila test a boli slzicky len /. Som nafuknuta sen tam ma boli brucho ako pred ms. Krcok mam otvoreny mam ist na vyvolavacku?
@denamir podla mna este pockaj par dni...mozno si skus urobit este neskor test...ale ak nie tak chod k dr.drzim palceky....
Ahojte baby, chcela by som poradit. meškalo mi to tri tyždne, test som si nerobila. Išla som k lekárovi. Urobil mi vyšetrenie( dal do mna prst a pohmatom zistil , že som tehotná, povedal , že som asi tak v druhom mesiaci ). v stredu mam ist na ultrazvuk. Sestrička mi povedala, že si mám urobiť aj test a priniesť ho. Lenže test mi vyšiel negatívny. :( mate s tým skusenosť niektorá?som teda tehotná?
Ahojte baby. Nie som tehotná .môj lekár sa pomýlil. On to vydedukoval z toho,lebo mi to meškalo. Vôbec nepočuval, že som mu hovorila, že testy čo som si robila boli negatívne. Po sone usudil, že naozaj nie som tehotná, nakoniec som to dostala aj po dvoch mesiacoch.jeden menzes uplne vynechal.

@trgypadl dva roky som tam nebola, tak asi ani nie. Neviem. Cakam, kym skonci dovolenkovat..