2 testy pozitívne, ďalšie negatívne. Som tehotná?
Maminky prosím poradte možno niektorá z Vás mala alebo má podobný problém.V pondelok som si robila 2 testy ktore mali slabých duchov ,veľmi som sa potešila,na druhý deň som urobila ďalšie 2 testy tie už boli negatívne 😒 bolí ma v podbrušku už niečo vyše týždňa,mrcha mešká 4 dni,dnes poobede som si urobila ďalší test a zase negatívny a do toho ma dnse začali bolieť aj prsia a poobede mi bolo zle(čo nikdy predtým som takéto stavy nemala).Mohli mi tie 2pozit.testy výjsť ak by som mala cystu?alebo nedajbože mimomaternicové tehu?Celý týždeň mám pocit že už prišla mrcha,bez intímky ani na krok,prídem na Wc a ništ.Budúci týždeň asi navšteva lekára,len keby nám potvrdil o čom snívame 😉
@petrlka to asi nie.. Nepocula som este zeby stitna ovplyvnila tehotensky test...
@hennyinnsbruck dakujem 😊
@petrlka ahoj, mám až by som povedala momentálne rovnakú skúsenosť ako ty vtedy, chcem sa opýtať, ako to dopadlo, prosím ťa?
@domcatko1811 ahoj , tehu to bolo ale uz odchadzajuce , keby nespravim test ani nebudem vediet , bolo to samovolny potrat bez cistenie. Bohuzial nam to nevyslo . Drzim palce

@petrlka vyzerá to na biochemické tehu, ale ak by sa nespustila MS a mala by si bolesti skoč na pohotovosť alebo k lekárovi, či nie je mimo 😒