2 týždne mi mešká menzes, tesy sú negatívne. Čo to môže byť?
Ahojte babenky 😉 , náhodne som našla túto stránku a rada by som sa Vás opýtala na názor. Nepoznám ako to tu chodí, tak ma hádam nezrušia 🙂 Moj problém : posledná menštruácia mi začala 1.08.2012, čiže momentálne mi mešká už 2 týždne. Menštruáciu som mávala viac-menej pravidelnú. Kedže som s priateľom mala prerušovaný pohlavný styk v strede cyklu, robila som si už doteraz tri tehotenské testy roznych značiek vždy ráno, všetky boli negatívne. Už dlhšie ma pobolieva v podbrušku ( ako pred menštruáciou) , inak nemám žiadne iné príznaky, ktoré by mohli signalizovať tehotenstvo. Prsia ma nebolia vobec, nevolnosti ziadne. Momentálne som v zahraničí, takže návšteva mojho gynekológa je možná až koncom septembra. Neviem či to može byť sposobené výkyvmi hormónov, kedže som z cesty do zahraničia mala poriadny stres a tiež som za posledné mesiace schudla, alebo tehotenstvom, ktoré by však pre mňa problémom vobec nebolo 🙂 Aký je Váš názor ? Len sa bojím, či to nie je niečo horšie 😢 , nerada by som menila letenku. Všetkým za odpoveď vopred veľmi pekne ďakujem 🙂
ahojte babenky menstruacia mi meska uz druhy tyzden robila som si test bol negativny som po porode rok a pol stale som ju mala pravidelnu obcas prisla skor alebo neskor tri styri dni ..ale v lete som brala tabletku escapelle myslite zeby kvoli tomu meskala? nemam ziadne bolesti ani tehotenske priznaky slabsi vytok dakujem za kazdu radu bojim sa ze nieco vazne ☹
@denny_0019 Mozes mat v podstate hocico, tehu nebudes, to by si mala uz pozit. test a koli ten tabletke ti urcite nemeska kedze to je celkom davno... Treba zajst k lekarovi
@denny_0019 ja som mala neg.testy, ked som bola uz v 6tt. 🙂 len potom konecne vysiel pozitivny. Menstruacia mi meskala a tiez som nevedela, co sa deje.
@denny_0019 ja som si robila tehotensky test ked mi meskal menzes a vysiel mi negatívny.Pockala som 2 tyzdne a stale nic.Isla som ku gynekologicke na vyvolavacku,pre istotu si spravila dalsi test,vysiel pozitivny a bola som v 5 tt.Teraz mame doma krasnu dcerku 🙂 takze pre istotu si skus spravit dalsi test a ked nic,tak jedine k doktorke,ta uz bude vediet co dalej.Tiez som mavala pravidelny menzes,ale sem tam sa cosi moze posunut
Pôjdem v pondelok určite k dokimu dievčata dakujem...viem ze si na 100% nemozem byt ista že niesom tehotna ale s manzelom si davame pozor aj on mi vravel ze si dal vzdy pozor no ale vsetko sa mohlo stat ..dnes už ma trosku boli aj pod bruskom ako pred kramami a tou tabletkou som myslela tak ci mi to nerozhadzalo cyklus ;)
@denny_0019 ahoj ako si dopadla? Mne meska uz druhy tyzden, tiez v pondelok mam v plane ist ku gyn.
@okbukaj ahoj no nakoniec som nikde nesla,kamoska mi poradila vecer horuci kupel pohar vina a rano som hned dostala ...skus 🙂 a ked nepride do dvoch dni tak chod drzim prsty potom sa ozvi ako si dopadla ;)
Ahojte dievčatá. Tak dnes som sa zaregistrovala a plánujem tu s vami byť, až kým sa to nepodarí a nebude zo mňa mamina. Ale samozrejme aj dlhšie 😉
S priateľom sme sa rozhodli, že ideme "pracovať" na bábätku. Momentálne je to u mňa tak, že mi mešká menzes 33 dní. Urobila som si už tri testy RapiClear, ale stále negatívne. V podstate ani žiadne príznaky nemám. Nemala som žiadne bolesti prsníkov, ani bolesti v podbrušku. Cítim sa úplne dobre, nič ma nebolí. Ale dnes trošičku už prsia, ale nie veľa. Spozorovala som pri poslednom milovaní s priateľom, že mám citlivé bradavky, ale žiadne bolesti, skôr som sa začala riadne smiať, lebo ma to šteklilo 😅 Volala som samozrejme s gynekologičkou, ale tá je momentálne v zahraničí, čiže k nej mám prísť začiatkom ďalšieho roka. Že nič sa nedeje, mám počkať a z krvi mi zistí. Ale že test mi nemusel ukázať. To by mi fakt po 33 dňoch neukázal?? Máte niektorá takú skúsenosť?
@denny_0019 ahoj aj ja som dostala hned ako som si urobila druhy tehu test po dvoch tyzdnoch meskania🙂
@katyav No toto tehotenstvo urcite nebude, ak ti meska 33 dni bola by si uz priblizne v 9-10tt a to uz musis mat veeelmi vysoke HCG... Test ti urcite ukazat musi.... Aj keby je to mimomaternicove tak test by si mala pozitivny .... Pravdepodobne iny zdravotny problem, cysta a pod.... Citlive bradavky mozes mat aj koli zmene hormonov, aj v urcitej fazy cyklu .... kedze ti telo nejak hapruje, uvidis co ti povie lekarka....
Ahojte, tiez mam podobny problem. Meska mi menstruacia a test negativny. Lenze ja mam aj bolesti v podbrusku, tak mam strach...
ja som tiež 2 mesiace nedostala. bola som u lekara, urobil USG, cyto...vraj je vsetko ok. povedal že nie som stroj aby som to musela mat ako hodinky...že to nebudeme silit hormonmi. o 2 dni na to som zacala spinit a spinila som týžden. tak teraz neviem či to mal byt menzes alebo čo.
Lekar sa podla mna skor priklana k tomu, že už mi to začina haprovat pre vek. Mam 42, takže pomaly mi to už asi bude takto haprovat.☹ ja som sa vsak stále cítila tak že UŽ...boleli ma kríže ako pred menzesom
Ja mám 33 rokov a doposiaľ som mala menzes úplne presne. Občas pri prechladnutí meškal 2-3 dni, inak nikdy žiaden problém. Preto som teraz prekvapená, že 40 dní a nič. Testy nič neukazujú... Už nech mám lekárku späť a bežím k nej. Tiež stále premýšľam nad tým, čo to môže byť... Keby tehotenstvo, bola by som šťastná ako blcha.
Ahojte,pripajam sa aj ja. Praktikujeme prerusovanu suloz,menzes mi meska 9 dni co sa mi este nestalo. Testy som si robila avsak vsetky negativne,inak mam uz par dni pocit ako pred menstruaciou (naliate prsia,nafuknute brucho,pobolievajuce podbrusko/vajecniky). Chodim uz 5 dni s vlozkou a stale nic,iba v nedelu t.j. dva dni dozadu ruzovy fliacik. Lekarovi idem o dva dni - stvrtok... Stalo sa vam nieco podobne? Mam 30 a synatora,pri tehu s nim mi test ukazal pri 4 dni meskania menzesu //,dufam ze to nebude nic vazne,aj ked babatku by sme sa aj potesili ☺

Ok ďakujem 🙂