icon

2 týždne mi mešká menzes, tesy sú negatívne. Čo to môže byť?

kamilka56
12. sep 2012

Ahojte babenky 😉 , náhodne som našla túto stránku a rada by som sa Vás opýtala na názor. Nepoznám ako to tu chodí, tak ma hádam nezrušia 🙂 Moj problém : posledná menštruácia mi začala 1.08.2012, čiže momentálne mi mešká už 2 týždne. Menštruáciu som mávala viac-menej pravidelnú. Kedže som s priateľom mala prerušovaný pohlavný styk v strede cyklu, robila som si už doteraz tri tehotenské testy roznych značiek vždy ráno, všetky boli negatívne. Už dlhšie ma pobolieva v podbrušku ( ako pred menštruáciou) , inak nemám žiadne iné príznaky, ktoré by mohli signalizovať tehotenstvo. Prsia ma nebolia vobec, nevolnosti ziadne. Momentálne som v zahraničí, takže návšteva mojho gynekológa je možná až koncom septembra. Neviem či to može byť sposobené výkyvmi hormónov, kedže som z cesty do zahraničia mala poriadny stres a tiež som za posledné mesiace schudla, alebo tehotenstvom, ktoré by však pre mňa problémom vobec nebolo 🙂 Aký je Váš názor ? Len sa bojím, či to nie je niečo horšie 😢 , nerada by som menila letenku. Všetkým za odpoveď vopred veľmi pekne ďakujem 🙂

pomoooooooc
23. nov 2016

Ok ďakujem 🙂

denny_0019
9. dec 2016

ahojte babenky menstruacia mi meska uz druhy tyzden robila som si test bol negativny som po porode rok a pol stale som ju mala pravidelnu obcas prisla skor alebo neskor tri styri dni ..ale v lete som brala tabletku escapelle myslite zeby kvoli tomu meskala? nemam ziadne bolesti ani tehotenske priznaky slabsi vytok dakujem za kazdu radu bojim sa ze nieco vazne ☹

sibalka21
10. dec 2016

@denny_0019 Mozes mat v podstate hocico, tehu nebudes, to by si mala uz pozit. test a koli ten tabletke ti urcite nemeska kedze to je celkom davno... Treba zajst k lekarovi

zveva
10. dec 2016

@denny_0019 ja som mala neg.testy, ked som bola uz v 6tt. 🙂 len potom konecne vysiel pozitivny. Menstruacia mi meskala a tiez som nevedela, co sa deje.

nika_17
10. dec 2016

@denny_0019 ja som si robila tehotensky test ked mi meskal menzes a vysiel mi negatívny.Pockala som 2 tyzdne a stale nic.Isla som ku gynekologicke na vyvolavacku,pre istotu si spravila dalsi test,vysiel pozitivny a bola som v 5 tt.Teraz mame doma krasnu dcerku 🙂 takze pre istotu si skus spravit dalsi test a ked nic,tak jedine k doktorke,ta uz bude vediet co dalej.Tiez som mavala pravidelny menzes,ale sem tam sa cosi moze posunut

denny_0019
10. dec 2016

Pôjdem v pondelok určite k dokimu dievčata dakujem...viem ze si na 100% nemozem byt ista že niesom tehotna ale s manzelom si davame pozor aj on mi vravel ze si dal vzdy pozor no ale vsetko sa mohlo stat ..dnes už ma trosku boli aj pod bruskom ako pred kramami a tou tabletkou som myslela tak ci mi to nerozhadzalo cyklus ;)

okbukaj
15. dec 2016

@denny_0019 ahoj ako si dopadla? Mne meska uz druhy tyzden, tiez v pondelok mam v plane ist ku gyn.

denny_0019
15. dec 2016

@okbukaj ahoj no nakoniec som nikde nesla,kamoska mi poradila vecer horuci kupel pohar vina a rano som hned dostala ...skus 🙂 a ked nepride do dvoch dni tak chod drzim prsty potom sa ozvi ako si dopadla ;)

katyav
29. dec 2016

Ahojte dievčatá. Tak dnes som sa zaregistrovala a plánujem tu s vami byť, až kým sa to nepodarí a nebude zo mňa mamina. Ale samozrejme aj dlhšie 😉
S priateľom sme sa rozhodli, že ideme "pracovať" na bábätku. Momentálne je to u mňa tak, že mi mešká menzes 33 dní. Urobila som si už tri testy RapiClear, ale stále negatívne. V podstate ani žiadne príznaky nemám. Nemala som žiadne bolesti prsníkov, ani bolesti v podbrušku. Cítim sa úplne dobre, nič ma nebolí. Ale dnes trošičku už prsia, ale nie veľa. Spozorovala som pri poslednom milovaní s priateľom, že mám citlivé bradavky, ale žiadne bolesti, skôr som sa začala riadne smiať, lebo ma to šteklilo 😅 Volala som samozrejme s gynekologičkou, ale tá je momentálne v zahraničí, čiže k nej mám prísť začiatkom ďalšieho roka. Že nič sa nedeje, mám počkať a z krvi mi zistí. Ale že test mi nemusel ukázať. To by mi fakt po 33 dňoch neukázal?? Máte niektorá takú skúsenosť?

okbukaj
29. dec 2016

@denny_0019 ahoj aj ja som dostala hned ako som si urobila druhy tehu test po dvoch tyzdnoch meskania🙂

katyav
29. dec 2016

A mne nikto neodpíše? 🙂

sibalka21
29. dec 2016

@katyav No toto tehotenstvo urcite nebude, ak ti meska 33 dni bola by si uz priblizne v 9-10tt a to uz musis mat veeelmi vysoke HCG... Test ti urcite ukazat musi.... Aj keby je to mimomaternicove tak test by si mala pozitivny .... Pravdepodobne iny zdravotny problem, cysta a pod.... Citlive bradavky mozes mat aj koli zmene hormonov, aj v urcitej fazy cyklu .... kedze ti telo nejak hapruje, uvidis co ti povie lekarka....

mishicca
29. dec 2016

Podla mna tiez skor cysta je najpravdepodobnejsia

katyav
29. dec 2016

@sibalka21 Nikdy som nemala cystu. Mám sa báť? ☹

tshirt
5. jan 2017

Ahojte, tiez mam podobny problem. Meska mi menstruacia a test negativny. Lenze ja mam aj bolesti v podbrusku, tak mam strach...

katyav
5. jan 2017

@tshirt Mne sa vracia budúci týždeň gynekologička z dovolenky, tak tam hneď idem. Menzes som stále nedostala, test negatívny a to meškám 40 dní. Bolesti ale nemám žiadne, cítim sa úplne dobre, preto som trošku mimo, že čo sa deje...

evina313
5. jan 2017

ja som tiež 2 mesiace nedostala. bola som u lekara, urobil USG, cyto...vraj je vsetko ok. povedal že nie som stroj aby som to musela mat ako hodinky...že to nebudeme silit hormonmi. o 2 dni na to som zacala spinit a spinila som týžden. tak teraz neviem či to mal byt menzes alebo čo.
Lekar sa podla mna skor priklana k tomu, že už mi to začina haprovat pre vek. Mam 42, takže pomaly mi to už asi bude takto haprovat.☹ ja som sa vsak stále cítila tak že UŽ...boleli ma kríže ako pred menzesom

katyav
5. jan 2017

Ja mám 33 rokov a doposiaľ som mala menzes úplne presne. Občas pri prechladnutí meškal 2-3 dni, inak nikdy žiaden problém. Preto som teraz prekvapená, že 40 dní a nič. Testy nič neukazujú... Už nech mám lekárku späť a bežím k nej. Tiež stále premýšľam nad tým, čo to môže byť... Keby tehotenstvo, bola by som šťastná ako blcha.

evina313
5. jan 2017

@katyav tak držim palce.

tshirt
5. jan 2017

@katyav 40 dni je strasne vela. Dufam, ze budes v poriadku 🙂 a mozno sa Ti splni sen. Testy asi tiez nie su 100 percentne a mozes byt vynimka. Ani prsia Ta nebolia?

katyav
5. jan 2017

@evina313 Ďakujem, si milá 🙂

katyav
5. jan 2017

@tshirt Ani nie, možno trošku... skôr šteklia bradavky sem tam... To dúfam aj ja že vyšetrenie dopadne dobre 😕

tshirt
6. jan 2017

@katyav mna bolia strasne, ale mna bolia vzdy cca tyzden pred menstruaciou. Teraz ma uz bolia dva. Mala som antibiotika, tak sa mi asi trosku zblaznili hormony

katyav
6. jan 2017

@tshirt Mňa nebolievajú nikdy...ani pred menzes. Ja som nikdy nemala žiadne problémy, menzes vždy načas, žiadne bolesti, nič. A rovnako sa cítim aj teraz, žiadne bolesti, som úplne fit...Len menzes mešká.

lucinika
10. jan 2017

Ahojte,pripajam sa aj ja. Praktikujeme prerusovanu suloz,menzes mi meska 9 dni co sa mi este nestalo. Testy som si robila avsak vsetky negativne,inak mam uz par dni pocit ako pred menstruaciou (naliate prsia,nafuknute brucho,pobolievajuce podbrusko/vajecniky). Chodim uz 5 dni s vlozkou a stale nic,iba v nedelu t.j. dva dni dozadu ruzovy fliacik. Lekarovi idem o dva dni - stvrtok... Stalo sa vam nieco podobne? Mam 30 a synatora,pri tehu s nim mi test ukazal pri 4 dni meskania menzesu //,dufam ze to nebude nic vazne,aj ked babatku by sme sa aj potesili ☺

evina313
10. jan 2017

@katyav no ako si dopadla? bola si už u lekarky?

katyav
10. jan 2017

@evina313 Evi, ešte nie, nedalo sa mi uvoľniť z práce. Povedala som si, že urobím posledný test a pôjdem. No a dnes večer som mala takýto testík. Takže už to veľmi nenaodkladám 🙂

evina313
10. jan 2017

@katyav waaau, no super, tak gratulujem 🙂

katyav
10. jan 2017

@evina313 Ďakujem. Dúfam, že už bude len silnieť 🙂

lucinika
10. jan 2017

@katyav gratulujem 🙂