icon

2 týždne mi mešká menzes

ywto
4. mar 2013

ahojte žienky 🙂 potrebujem poradiť... s manželom sa snažíme o bábo a viac ako 2 týždne mi mešká menštruácia. test som si robila pred týždňom s výsledkom negatívny. nedalo mi to a zašla som v tom čase k lekárovi a ten mi vravel, že tehotenstvo nevidí, no nevylučuje ho... vraj mám počkať... ja sa pýtam dokedy??? nemali ste niektorá podobnú skúsenosť??? prosím poraďte...

slagy
•
4. mar 2013

Skus si urobit dalsi test. Po dalsom tyzdni by to uz mohlo byt vidiet.... Tfuj, tfuj, tfuj .... Nech je to tam 😉

dadli
•
4. mar 2013

@ywto urob si test a chod ku gynekologovi na krv, nech ti vezme na HCG. aby si vedela, ci sa mas tesit alebo zacat riesit problem, preco meskaju....

barbora59
•
4. mar 2013

Rob si test ráno , ked je najvyššie HCG

lubinka20
•
4. mar 2013

Ja som toto mala tiez nevedel mi povedat ci som alebo nie. Z krvy mi povedal ze niesom ale ja som sa citila inac tak som si spravila dalsi test a tam uz boli //

lussy666
•
4. mar 2013

@ywto mala som podobnu skusenost.....mne vtedy tiez dr povedal, ze nic nevidi, a povedal, nech si spravim este jeden test a nech pridem o tyzden.....cestou od lekara som kupila, bol pozitivny - teda az ked som ho ocurala, nekupila som pozitivny tehu test 😀 no a po tyzdni bolo uz na utz vsetko krasne vidiet......zevraj v takom skorom stadiu ani krv nemusi ukazat...

dadli
•
4. mar 2013

ked 2 tyzdne meska menstruacia uz to musi byt vidno v krvi!

gubcikova
•
4. mar 2013

mne tehu test ukázal že som tehu až ked som bola v 7tt

ywto
autor
•
4. mar 2013

babyyyyyyyyyyyy 🙂 teraz som si urobila test a su tam 2 ciarky a ja placem od stastiaaaaaa 😀

gubcikova
•
4. mar 2013

@ywto gratulujem 😀 😀 😀

mrva
•
4. mar 2013

blahoželááááám :D

dadli
•
4. mar 2013

@ywto blahozelam 😉

petkovamama
•
4. mar 2013

@ywto ahoj.mne meskalo 14 dni,lekarka tiez nic nevidela,ale ked som jej povedala nech lepsie kukne tak to nasla chuda male ucupene v kutiku 😀 ,ale povedala,ze velku sancu tomu nedava,lebo bol na zlom mieste.za 4 dni pekne vhupol do maternice a teraz je uz smeho 15 mesacny sinter.ale stale sa rad schova 😀 va,asi mu to ostalo 😀 😀 😀 .drzim palce.

siska765
•
4. mar 2013

super blahozelam nech je vsetko v poriadku a nech sa uz za chvilu tesis z drobca v naruci 🙂

hruska82
•
4. mar 2013

@ywto Blahozelam!!! Prajem krasne tehulkovanie 🙂

kessica
•
4. mar 2013

@ywto gratulujeeem ♥

11miuska11
•
5. mar 2013

@ywto vela zdravicka zelam 🙂