Menštruácia mi mešká a bazálna teplota sa drží nad 37

15. aug 2023

Mal niekto z vás podobný problém? S manželom sa snažíme o bábätko už nejaký čas. Menstruacia mi mešká už tretí týždeň, bazalnu teplotu mám zvýšenú nad 37 uz asi týždeň a pol. Prúžkovy test z moču je však negatívny - v stredu idem na krvný. Myslite že je možné aby bol močový negatívny a krvný pozitívny? Budem vďačná za každú radu.

vanilkovazmrzka
15. aug 2023

A robila si si tych testov viacero a roznych znaciek?

autor
15. aug 2023

@vanilkovazmrzka áno, skúšala som rôzne značky od najlacnejších Pepino cez Livsane az po clearblue.. no zatiaľ nič. Čítala som niekde že vraj existuje aj domáci krvný test, ten je jediný ktorý aom ešte neskusila.

nssv2
15. aug 2023

Vieš zakúpiť v lekárni, ten sa používa ak sa chceš doma noazaj uistiť, je trosku drahší ako na moč ale presnejší

autor
15. aug 2023

@nssv2 máš s ním prosím osobnú skúsenosť? Dá sa naňho naozaj spoľahnúť? Skúsim zbehnut zajtra obehat lekárne, snáď ho budú niekde mat 🙏

veselo_neveselo
15. aug 2023

No, necakala by som pozitivny test teda, ked su pruzkove negativne.
Za tym bude nieco ine : bud si mala ovulku fakt neskoro, a si tehotna, ale iba krarucko. Alebo iny problem, cystu, alebo anovulacny cyklus, alebo nieco ine.
Nadeje by som si ale velke nerobila :-/

autor
15. aug 2023

@veselo_neveselo som zmierena a akýmkoľvek výsledkom, aj keď samozrejme veľmi by som sa potešila keby to dobre dopadlo.. rovnako by som sa však potešila aj keby dojde MS nech aspoň vieme na čom sme. Uvidím ako to cele dopadne..

vanilkovazmrzka
15. aug 2023

Noo ja ti drzim palce, nech mas iba nejaky specialny moc 😅🤞 ale fakt je ze asi by ti tie testy uz nieco ukazali…

autor
15. aug 2023

@vanilkovazmrzka haha, ďakujem 😅 uvidíme čo to bude.. hlavne nech sa pohneme z miesta lebo táto neistota že čo sa vlastne deje je hrozná

andrea_82
15. aug 2023

Potrebujes rychlo vediet, ci si tehotna z nejakeho dovodu? Napr. beries alebo mas brat nejake lieky v pripade tehotenstva? Lebo ist na krvny test po 3-dnovom meskani je podla mna skoro. Ked sa nebodaj budete snazit dlhsie a kazdy mesiac to budes takto prezivat, tak to je na prasky a just sa to nepodari.

x_mery_x
15. aug 2023

Ked mas bazalku zvysenu iba tyzden a pol, tak len pred tyzdnom a pol si mala ovulku, takze je este skoro na testovanie.

autor
15. aug 2023

@andrea_82 MS mi mešká tretí týždeň. S manželom sa snažíme už nejaký čas.. nikdy som však nemala príznaky ako teraz, preto riešim čo sa asi moze diať.

autor
15. aug 2023

@x_mery_x ovu mám odsledovanu ovu testami (ak to teda skutočne funguje), bola pred cca 2 a pol týždňami. Mala som to posledny cyklus kedy som mala MS cele nejako zvláštne popresuvane. Čakajú má krvné testy tak uvidíme ako to dopadne 🙂 rada sa dozviem na com som nech to uz dopadne akokolvek.. hlavne že budeme vedieť čo je za problém a budeme s tým môcť pracovať.

bm_
16. aug 2023

A kedy si si zacala merat teplotu? Ak
Mas graf tak ukaz? Podla teploty je lepsie urcit ovulaciu ako podla testov, kludne mohla byt neskor. Testovala si aj potom co ti ukazali rovnake ciarky? Ak mas teplotu nad 37 nebala by som sa, ze ovulacia nebola ale urci si podla grafu kedy bola a nie podla testov.

bejbs123
16. aug 2023

Ahoj nejako mi nevychadza,ze si mala ovu pre 2,5tyzdnom,ale ms ti meska 3tyzdne. No ak su pruzkove testy negativne aj krvny bude negativny

andrea_82
16. aug 2023

Jaj, zle som precitala, ze meska 3 dni namiesto tyzdnov.

evka64
16. aug 2023

Ja som raz robila krvny a veruze presny nebol, ukazal ciarku a tehotna som nebola, nespoliehala by som sa na neho. Mne vzdy pravdivo ukazal jedine digitalny clearblue. Co sa tyka meskania, uz by ti davno niektiry test ukazal dve ciarky, tehotna pravdepodobne nebudes. Mne raz meskal menzes 17 dni a zevraj kvoli cyste.

any_soj
19. aug 2023

Ja len že bazalna teplota nad 37 sama o sebe nehovorí nič. Podstatný je teplotný vzostup podľa presných pravidiel, ten znamená prebehnutu ovuláciu. Čiže nie absolútna hodnota teploty, ale relatívna - vo vzťahu k predchádzajúcim.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre