icon

20 dní mi mešká menzes a mám hnedý výtok. Som tehotná?

lila332
11. apr 2020

Zdravím vás😊 snáď mi poradíte 😔
Potrebovala by som poradiť. Viem že je tu veľa takýchto diskusií ale v aktuálnej situácii mi to nepomáha.
Menštruácia mi meškala 20 dní, robila som si 2 testy po týždni a na oboch boli 2 čiarky, bola som aj u gynekológa ale nevedel mi ešte nič povedať. Mám prísť za 2 týždne. No už asi týždeň mám hnedý výtok také špinenie. A dnes som mala trošku viac do krvy.
Pros

Strana
z3
magdalena807
16. apr 2020

@lila332 tak to som rada.. Držím ti palce ✊✊

lila332
autor
16. apr 2020

@magdalena807 ďakujem 💗

lila332
autor
23. apr 2020

Ahojte ❤️ píšem tu po dlhšej dobe, dnes som bola na kontrolu, všetko je v poriadku špinenie prestalo, a bábätku bije srdiečko. No doktor mi povedal že vedľa je ešte niečo čo môže byť dvojča. Alebo aj príčina môjho krvácania. Ale vraj sa skôr prikláňa k dvojčaťu. Čakajú ma ďalšie vyšetrenia kde sa to zistí.

veronice
23. apr 2020

@lila332 jeej to je pecka ze je to ok, tak sa drz a hlavne klud a mysli pozitivne, dobre bude 😉👍🍀♥️

lila332
autor
4. máj 2020

Ahojte žienky ❤️ tak chcem vám dať vedieť, Že už mám potvrdené že čakáme dvojičky. ❤️ Je to zvláštny pocit vedieť že dvojičky keďže som stým vôbec nepočítala keďže nikto v rodine dvojičky nemal. Ale tešíme sa ❤️ samozrejme tam je aj strach priebehu. No na počudovanie žiadne nevoľnosti nemám, maximálne bolesť žalúdka a občas bolesť v podbrušku ale to je asi tak všetko. Máte niekto nejaké skúsenosti stým že vám nebývalo zle ?

veronice
4. máj 2020

@lila332 gratulujem 😍😍 mne sa len tocila hlava inak vobec nic 🙂 uzivaj si ze ti je dobre 🙂👍

karmen118
4. máj 2020

@lila332 Gratulujem k dvojičkám 🙂, ani mne nebývalo zle, iba ak som sa zabudla najesť 😀 a mala som problém cestovať vtedy som vracala - takže obe tehotenstvá som radšej mimo mesto nechodila, kým to nebolo nutné 🙈.

veronika342
4. máj 2020

@lila332 tak ale toto sú neskutočne dobré správy ❤️ bujarý začiatok a napokon krásne dvojičky 🥰🥰🥰 moc blahoželám ❤️ a neboj, ani mne nie je zle, iba ráno sa mi točí hlava pokiaľ sa nenajem a potom je dobre 🙂

lila332
autor
4. máj 2020

Aj mne tak býva zle keď sa nenajem 🙈 a už keď sa najem tak sme spokojnučký asi. ❤️ A ešte otázka neviete kedy si môžem opýtať prvý ultrazvuk ? A koľko stojí ? 😊

veronice
4. máj 2020

@lila332 prvy velky ultrazvuk sa robi v 12 tt a je zadarmo ;) drzim silno palceky nech to dobre dopadne 🥰🥰 oddychuj kym sa da 🙂🍀

magdalena807
4. máj 2020

@lila332 jeeeeeej.. To sa tak teším😊 som rada za teba.. Prajem ti krásne tehotenstvo bez problémov.. Ak budeš môcť, pošli aj obrázok zo sona 🥰 ja som si priala dvojičky 😁 ale jasné, že bx aj jedno stačilo 🙂 gratulujem ti z celého ♥️

lila332
autor
4. máj 2020

@magdalena807 ďakujem ❤️❤️ no možno sa zadarí.😍 Ja som absolútne nečakala a ostala som prekvapená keď mi to gynekológ povedal. Ale vidieť ich bolo tak krásne že až slzy vyšli. ❤️

magdalena807
19. máj 2020

@lila332 ahoj.. Ako sa ti darí? 🙂

lila332
autor
31. máj 2020

Ahojteee ❤️ tak znovu sa vám ozývam s menším strachom 🙈 Som v 14 tt, a stále sa necítim nejak zvláštne niektoré sa cítia strašne aj pri jednom bábätku a ja čakám dve a cítim sa skvelo až na to ráno keď sa neraňajkujem. Myslíte si že je to v poriadku ? Bojím sa onich, myslím si že je to prirodzené občas si poviem že je to len v mojej hlave alee 🙈. Upokojite ma nejako? Alebo máte niekto nejaké rady ? Skúsenosti ?

Strana
z3