3 deň pred MS a pozitívny tehotenský test ?
@lauritkatesty len sa ešte bojím tešiť sa lebo MS mám až v piatok mať :(
ved to nevadi 🙂 tie testy su presne adekvatne cca 11-12 dpo. takže kludne teraz testuj či to silnie obden.
@lauritkatesty no vyskúšam ráno boli čiarky viditeľnejšie ako v priebehu dňa
rano je najlepšie testovat, maš koncentrovany moč
@lauritkatesty hej som si aj myslela že to tak bude uvidíme zajtra rano
@raduska1988 len to čakanie
@raduska1988 ahoj, ja som mala 28dc na teste clearblue 2+3....a ovu bola cca 13dc.....takže je to úplne reálne, tak ako je reálny z toho testu môj skoro 3-rocny synček 😊.....gratulujem 😉
@mimka11111 no ja som mala 14 deň ovu
@raduska1988 cize ono by to sedelo
@raduska1988 v deň očakávanej menštruácie.... Takže úplne v pohode tvoje testiky ☺️😉
@supucka hej super ďakujem už len počkať k lekárovi dúfam že mi dá termín ešte pred vianocami to by bol krásny darček pod stromčekom ale to ešte asi nebude na dome nič vidieť
@raduska1988 na sone
@raduska1988 ja som bola na Sone 4.12 a ten test je z 28.11.... A presne viem kedy sa to stalo 13.11
@supucka gratulujem 🙂 no ja keď tak tak som otehotnela 28.11 a očakávam MS na 13.12 ale po Tom testiku už dúfam že príde až o rok
@supucka čiže si v ktorom týždni?
@raduska1988 ďakujem... Veď uvidíš... Držím palce... Keď tak napíš potom😁☺️😉
@supucka no veď hej jedine uvidím len ešte nejaký ten dník musím pockat
@supucka v ktorom si týždni?
ja som mala tiez takeho ducha pre predpokladanou ms a teraz mi doma beha skoro 9r dcera 🙂
@raduska1988 v štvrtom
@raduska1988 vyzera to super 🙂 Len vela lekárov radšej objednáva až okolo 6-7tt aby bolo vidno aj plod a možno aj srdiečko 🙂
@natalindaaaaa anoo predpokladám že aj mňa až tak objedná :(
@natalindaaaaa teda ešte musím do piatku počkať ak vynechá MS
@raduska1988 mna objednal az 7tt... Drzim velmi palce 😍
@natalindaaaaa ďakujem 🙂
@natalindaaaaa ja žijem v Rakúsku.... Hneď keď som mala pozit test som volala na gyndu a oni ma takto objednali... Teraz idem zas 16.12.... Ja neviem ako to tu chodí... Čakám tretie a prvé 2 som rodila ešte na sk
@supucka aha jasné 🙂
@raduska1988 Záleži aj od gynekológa kedy objedná.
Môj ma objednal na zakalde pozitivneho testu presne na deň MS, ktora uz neprišla. Vzal krv a aj sono spravil, takže presne v 4tt. Nasledne ma objednal v 6tt, teraz som bola v 8tt a idem najbližšie 17.12. čiže v 10tt. Môj je pedant a 1 trimester objednáva každé 2 týždne ( ja som riziková a po 4 rokoch snaženia, možno aj preto.. ).
Držim palce 😍

ano vyzera to pozitivne.