3 deň pred MS a pozitívny tehotenský test ?
@katkaba1 nooo tak to veru suhlasim, este som sa nestretla s takym pristupom ani u kamosiek, zeby daval take caste kontroly..😶 Ale je to super..
@raduska1988 Vôbec to nevadí, mne v 4tt nič nevidel, len vysokú sliznicu. V 6tt už bolo všetko krásne vidieť 🙂 Tie 2 týždne som bola ako na ihlách či to bude ok.. takže už teraz spätne lepsie ozaj 1.sono v 6tt.
@natalindaaaaa Je to moje prvé a dlho očakávané, vytúžené tehotenstvo takže poslúcham doktora na slovo 🙂 Trochu "otravné" sa cez celú upchatú BA presúvať..ale zas asi vie čo robí. Snaď už v 2.trimestri bude stačiť poradňa 1x do mesiaca 🙂
@katkaba1 no ja som už aj teraz v podstate taká nedockava že čo a ako...
@raduska1988 To Ti verím, ja som bola na tom rovnako. Ale máš krásne testy, ak sa cítiš dobre a nekrvácaš tak nie je dôvod na obavy 🙂 Treba myslieť hlavne pozitívne ❣
@katkaba1 no veď jasné pozitívne 🙂 len nechcem sa sklamať a dopredu sa tešiť tak MS mám dostať až v piatok čiže ešte môže prísť...
@katkaba1 samozrejme, lepsie mat kontrolu castejsie a byt v klude. Vela zdravicka ❤️ ja idem na kontrolu 9tt
@natalindaaaaa držím palce
@raduska1988 MS už nepríde 🙂 krásny čas ste si vybrali, vianočný 😊 Bude krásny darček, najkrajší 😍
Držim silno palce ❣
@natalindaaaaa Ďakujem krásne 😊
Aj Vám obom prajem vela zdravíčka, nech je všetko ako má byť ❣
@lauritkatesty moze byt uz ci este nie do mrchy mam 4 dni
@raduska1988 aj ja mam take tiez
@janulkamagyarova to su tehu testy?
@lauritkatesty ano je to pepino
@janulkamagyarova ja tam nič nevidím..... Skus v deň kedy ti ma prísť mrcha 😉
@lauritkatesty jq uz maˇ taky dnes test rany
@janulkamagyarova áno je tam druhá čiarka... Gratulujem
@janulkamagyarova to uz je jasne😅👶👶👶
@lauritkatesty je to lejdy max dnes som si spravila
je to tam

@katkaba1 hej tak uvidím pri prvom má tak nejak objednala sestrička v 6 týždni tak držím palce