icon

3 dni mi mešká menzes

dandanusik
12. jún 2023

Ahojte prosím Vás dievčatá je možné že ms mešká 3D testy majú // aj keď druhá je slabšia a prišla ms ? Môžem byt tehotná alebo sa to uplne vylučuje ? Mate s tým niektorá skúsenosť ? Ďakujem

januska12323
12. jún 2023

Otestuj po MS a uvidíš.

ildiko36
12. jún 2023

@dandanusik ja som mala s dcerou prve tehotenstvo 3mes ms..Moja mama 2mes a isla k dr.že má zápal vajecnikov..No mala fakt zápal a pri tom bola aj tehotna,čo mama ostala prekvapena a ked jej vybrali ako 36r celu maternicu aj vajecniky normalne sa jej pustilo mlieko že musela chodiť na injekciu na zastavenie mlieka.
Zazraky sa dejú..Mozno si tehotna, mozno si mala biochemicke tehotenstvo, to zistíš az o par dni keď spraviš druhý test.Zbytocne nechoď k dr, lebo ked na sone nič nevydí vystraší ťa že môže to byť mimomaternicove teh.

jaskolka
12. jún 2023

Tak je možné na začiatku tehotenstva ešte krvácať, hoci to už nie je klasická menštruácia, ale stáva sa to.
Alebo ide o biochemické tehotenstvo, spúšťa sa ti normálne menzes a čiarka bude v tom prípade slabnut.
Otestuj aj po skončení a uvidíš

lovatko
Odpoveď bola odstránená
nevenka
13. jún 2023

@lovatko tak krvacanie byt moze, menstruacia ako taka to nie je, ale niektore zeny mozu este krvacat napriek tomu, ze su tehotne.

lovatko
Odpoveď bola odstránená