3 dní pred MS je test pozitívny.
@ivanusko daj si zopakovať krvné testy. Už sa stalo, že v labáku vymenili výsledky. Ak HCG zachytí test nie je možné aby ho nezachytila krv.
@kikuska_wedge mne je to tiez zvlastne. skusim zajtra testnut este raz a ked bude opat poz zavolam lekarovi a poziadam o krvny test znovu.....
@ivanusko wau super gratulujem 🙂
@lenicka777 dakujem len nvm ci sa tesit alebo bat. v krvi mi totiz tehu nezistili a testy mam omnoho silnejsie ako.pred tromi dnami cize silneju ms stale meska nerozumiem kde je vlastne chyba
@lenicka777 ahoj ako si na tom s mš, nedostala si už? ☺️
@123vika ahoj veru nedostala 🙂
@lenicka777 lebo mam to iste ako ty ja som si spravila test 5 dní pred MS a pozitívny a digital mi ukázal cca 4 dní pred tiež 1-2 tak mam obavy z MS, a brusko bolelo ako pred MS? 🙂
@123vika jeej a kedy si si robila test 🙂 áno bruško ma bolelo ako pred MS
@lenicka777 tento dnes
@123vika tak to už máš jasne 🙂 pekne vidno
Dnes by som podľa kalendára mala dostať ale dostávam tak 32 deň dnes je 30 ☺️ robila som si 1.4 ukázal mi slabúcku digital mi ukázal túto sobotu 1-2 🙂

@ivanusko no mne ani krv nebrali keď som bola na prvej prehliadke.... Hneď mi sono urobil a už bolo vidieť gestacny vak... Po takých krásnych testoch nechápem, ale môže sa stať... Skús ešte test o nejaké 2-3 dní.... Ak druhá čiarka bude silnejšia, ako teraz, je to jasné... Držím palce ✊