4 dni mi mešká menzes. Je toto pozitivny test?
Ahojte všetky žienky. Chcem sa len uistiť. Som 4 deň vynechania Menštruácie. Dnes som si robila test. Vyšiel takto. Poslednú menštruáciu som mala 26.11. Podľa Ovu testov ( oba rovnako tmave prúžky) som mala 18.12. Cítim oba vaječníky. Iba taká ťahavá bolesť. Test mi vyšiel takto. Myslíte, že mám testy skusiť opäť o 2-4 dni? Sú sviatky tak k doktorovi behnem po Novom roku. A na záver, gynekologóg vie rozoznať tehotenstvo na ultrazvuku v 6. Týždni, či neskôr? Ďakujem krásne ❤️

@bublinka2215 digitalny by už mohol ukázať to je máš istejšie aspoň nemusíš porovnávať čiarky 🙂
@bublinka2215 ja by som fakt par dni pockala, spravis test a uvidis. Na zaciatku je to bud alebo...
@bublinka2215 gratulujem ja som na tom rovnako ako ty , tiez mi meska ms, tak isto este aj test mam rovnakej intenzity ako ty 🥰🥰🥰
Baby akurat som bola na wc a na papiery bledohnedý výtok. Je to ok? Zatiaľ krv žiadna. Doktor najskorej v Pondelok
@bublinka2215 ano je to ok môže ísť o uhniezďovanie aj trocha krvi je ok. Hlavne žiaden stres oddychuj
@martinaju myslis ze uhniezdovanie? Keď už som 36dc?
@bublinka2215 embryjko sa zvartava dlhšie a hlbšie takže ano kludne to kôže byť ono. Ono sa neuchyti zo sekundy na sekundu uplne ako ma byť trva to trošku. A záleží kedy bola ovulacia nie ktory dc si 🙂 pri prirodzenom otehotnení žena nevie kedy pride k oplodneniu a kedy k uhniezdeniu. Ono to nie ue take jednoduche že sa spermia spoji s vajickom a hned sa uchyti je to ovela dlhší proces. Hlavne žiaden stres.
36dc, ovulku som mohla mat 18.-19.12 podľa ovu testov ( nespolieham sa), posledná menstruacia 27.11. Cyklus mam 30 dnovi a menstruacia mi trva 5 dni.
Tak vychadza že pred 14-15 dnami bola ovulka
@bublinka2215 kludne to môže byť uhniezďovanie (resp. zavrtavanie embryjka) ono to vaznr netrva len jeden den. Maternica je vuac prekrvena v tom case ataci ze praskla cievka a je mierne spinenie. Oddychuj a nemysli na zle.
@bublinka2215 gratulujem, krásny test. Takže už žiaden stres 🙂 držím moc palce 🍀
@bublinka2215 super👍😍
Baby, asi som otravna ale dnes som si spravila tu istu značku, a ukazalo len jednu čiarku. Stáva sa to? Že by som viac pila? Alebo nejaka hrozba? Doktor má dovolenku do 8.1
@bublinka2215 podla jedneho testu naozaj tazko povedat. mohol byt fakt zriedeny moc, ze si viac pila.
Skus zopakovat zajtra s rannym mocom. Podla ms si uz v 6.tt cize ciarka by mala byt silna
Tri testy pred týmto mi vyšli pozitivne. Včera som aj pridávala foto, ako vyzeral ráno. Vtedy som mala aj moč uplne žltý. Teraz skoro uplne priesvitný.
@bublinka2215 test rob z ranneho mocu v cca rovnaku hodinu. Pri takom moci ako opisujes je podla mňa úplne bezpredmetné tam ten test aj namočiť.
@anabell1985 netuším, nerobila som ho z ranného moču. Myslíš ze to značí niečo zlé? Vcera som pila vela, pred spanim 3 čaje a v noci stále minerálku, stále smädná.
@bublinka2215 presne tak, pokial si nerobila rano a moc bol ciry, tak bol s najvacsou pravdepodobnostou zriedeny a test to nemusel zachytit.
Zopakuj rano
Okej, uz som si vsugerovala ze som v tom a test zopakujem najskor vo stvrtok! Lebo si len privolávam samé záhadnosti 😂 mám celkom obavu ci to je v poriadku a ci tam tá malá bodečka je stále.
Nech sa na mňa nikto neurazí ale načo je dobré testovanie sa xy x a rôznymi testami? Vyšiel pozitívne? Vyšiel. Menzes neprišiel? Neprišiel. Tak ok, nestresujem, objednám k dr. Bolesti ako keď mám dostať menzes som na začiatku mala stále. Tiež sme sa snažili ale myslím,že tým neustálim testovaním sa len zbytočne stresujes a v konečnom dôsledku sa s tým nič nezmení.co ma prísť, príde. Držím palce
@bublinka2215 pri oboch tehu som mala este slabsiu 🙂
@1mata hej len mne vyšiel včera pozitivny a dnes doobeda len jedna čiarka ta ista značka. Tak neviem čo si o tom mysliet.
@bublinka2215 pozri obavy mozu byt vzdy, na zaciatku je to bud alebo. Moze to pokracovat dobre ale aj nemusi a odide to ako biochemicke. Teraz tomu nijak nepomozes, ani to neovplyvnis, ani testovanim a ci sledovanim. Mysli pozitivne a nestresuj.
@bublinka2215 nemaj ziadne obavy mala si číry moč nemusel to test zachytit. Takže treba robiť z ranneho a v noci nepiť. Hlavne žiaden stres. A ja neviem ženy vy ste každá robili jeden testy? Podľa mňa je len na nej koľko si ich spraví aj keby testovala dva krát denne. Viete koľko sa snažila viete čím si prešla??
Len teda odporúčam nenamáčať test do moču, ktorý pripomína skôr vodu 🙂 držím palce 🤞🏽🍀🍀
Určite si tehotná
@fiafia úplne súhlasím. Robila som si 2 testy. Prvý 2 dni meškania ten bol ešte neg. o tri dni už bol pozitívny a viac testov som nerobila. Načo? Chápem, ak mal niekto už mimomaternicove. Ale takto

@bublinka2215 ano , moze, ale vyzeraju pomerne rovnako...preto este pockaj a zase otestuj, hlavne tym istym, ja som tak jeden den robila jeden, druhy mi dala kamoska u nej ineho vyrobcu a nevysiel vobec, ja panika...a tu sa vedla mna prave váľa 2r vysledok :D...potom som sa nazlostila, v pondelok som spravila prvy, v piatok druhy a rozdiel nadherny