icon

5 dní meškajúca menštruácia

9. nov 2025

Ahojte , chcem sa spytat ohľadne meškajúcej menštruácie.. už je to 5den. A ani náznak ničoho , najskôr to vyzeralo pred termínom že príde lebo som mala príznaky , no nedočkala som sa jej doteraz. Sem tam ma zavolali kríže ale nič. Výtok mám slabý , hustejší… mali sme nechránený styk aj počas ovulácie ale tá bola dávno a aj ku koncu cyklu 4dni pred očakávanou Ms. Test mi vyšiel teraz poobede negatívny. Nemám ale nijaké príznaky na tehotenstvo zatiaľ. Myslite že môžem byt v tom alebo sa niečo pokazilo v cykle ? Doteraz celý čas bol ukážkový ako hodinky presný na deň. Mám strach čo sa deje

krasneleto
9. nov 2025

@anonym_autor 5 ty den meskajucej MS musi na teste nieco minimalne naznacovat

autor
9. nov 2025
@krasneleto

@anonym_autor 5 ty den meskajucej MS musi na teste nieco minimalne naznacovat

@krasneleto tiež si myslím , lebo nemám ani príznaky. Len nechápem čo sa somnou deje , nikdy sa mi ešte toto nestalo

dzulli1980
9. nov 2025

Tak pokiaľ si mala ovuláciu tesne pred ms, tehotná kľudne byť môžeš, len test ešte neukázal, z ranného moču si urob.

autor
9. nov 2025
@dzulli1980

Tak pokiaľ si mala ovuláciu tesne pred ms, tehotná kľudne byť môžeš, len test ešte neukázal, z ranného moču si urob.

@dzulli1980 mávam ju po MS , tak nejak podľa aplikácie presne to vždy vychádza na deň presne. Netuším či teraz bola inak , si to nejak nepamätám 😞

anonym_3c6013
10. nov 2025

@anonym_autor ahoj, test este nemusi ukazat... lekar hovori, ze 10 dni od meskajucen menstruacie robit test 😉 ale mozes to skusit podla mna zajtra alebo pozajtra znova, ak menstruacia nepride.. este by si bola tehotna, tak si v 5 tt, takze priznaky zvyknu byt az od toho 6 tt ale zas nie kazdej zene je zle 😊 Ale ak cches priznaky ranneho stadia tehotenstva, tak take prudke pichanie v podbrusku... ❤️ drzim palce

autor
10. nov 2025
@anonym_3c6013

@anonym_autor ahoj, test este nemusi ukazat... lekar hovori, ze 10 dni od meskajucen menstruacie robit test 😉 ale mozes to skusit podla mna zajtra alebo pozajtra znova, ak menstruacia nepride.. este by si bola tehotna, tak si v 5 tt, takze priznaky zvyknu byt az od toho 6 tt ale zas nie kazdej zene je zle 😊 Ale ak cches priznaky ranneho stadia tehotenstva, tak take prudke pichanie v podbrusku... ❤️ drzim palce

@anonym_3c6013 ďakujem za odpoved , Test som robila dnes večer a negatívny. Stále mi menstruacia neprišla , akurát som dnes a včera večer zakrvácala(kvapka čerstvej krvi) po fyzickej namáhe a potom zas nič. A ešte také spinenie úplne minimálne som mala počas dňa. A podbruško a kríze ma pobolievaju celý deň. Stále som v obave že čo sa somnou deje.😞

anonym_82af3c
10. nov 2025

Aplikácia nevie, kedy si mala ovuláciu. Ak si ju nesleduješ, tak žiaľ len si robiť nadalej testy raz za pár dní alebo čakať, kedy príde. Keby to trvá dlho, zavolať gynekológovi. Pravdepodobne sa len omeškala, keby ju máš podla appky, tak by to už testy krásne ukázali.

anonym_3c6013
10. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_3c6013 ďakujem za odpoved , Test som robila dnes večer a negatívny. Stále mi menstruacia neprišla , akurát som dnes a včera večer zakrvácala(kvapka čerstvej krvi) po fyzickej namáhe a potom zas nič. A ešte také spinenie úplne minimálne som mala počas dňa. A podbruško a kríze ma pobolievaju celý deň. Stále som v obave že čo sa somnou deje.😞

@anonym_autor tak tomu daj este cas...😉 2-3 dni... a zopakuj test ak sa nerozbehne menstruacia 😉 drzim palce! 😉