5 dní mi mešká menštruácia a test je negatívny
Ahojte, neviete mi poradiť? Mešká mi 5 dní menzes, po prvom dni meškania som si robila tehotenský test a bol negatívny ani náznak druhej čiarky. Bazálnu teplotu mám ráno 36,43 potom v priebehu dňa 36,8... Tak neviem, či to môže byť tehotenstvo alebo niečo iné... Inak mávam pravidelný menzes... Teraz som mala piatok výtok bez zápachu a farby dnes už bol ráno malý hlien biely a potom čisto priesvitný ako pri ovulácii.. ale teda ovulácia neprichádza do úvahy, keď mi meškajú. Má niekto skúsenosti? Ak viete moc mi to pomôže... ďakujem 😉 želám všetkým pekný deň...
@ngo ako duphaston pomaha predchadzat potratu
Ahojte, pokúšame sa o bábo. Menzes som nedostala. Mešká mi 6 deň. Test som si robila dnes ráno a bol negatívny. Pritom som pociťovala asi všetky príznaky tehotenstva. Mám už obavy, že to nie je v pohode. Mala niektorá niečo podobné? Ďakujem.
Ahojte dievcata 🙂 chcem sa spytat ak mate takuto skusenost.menzes mi meska 13.den bazalna teplota kazde rano 37.19,pred tyzdnom neskutocna bolest bradaviek..ale teraz to ustupilo.ale robila som si 2x test a bol negativny...co myslite? Ma niektora skusenost s niecim takym ?? Dakujem
@rehaqicy Ahoj, mne už tiež mešká 8 dní, robila som si test včera poobede, tak negat., bola som sklamaná, robila som si potom ešte dnes ráno(keď všade sa píše, že je lepšie robiť ráno), no aj ten negat.
Volala som na gyndu, tak ak budúci týždeň nepríde menzes, mám sa hlásiť v pondelok na sono.
Ani som si testy nechcela robiť, zbytočne vyhodené peniaze, ale sestrička mi povedala,aby som si urobila aspoň dva... a som sa aspoň tešila, že tam uvidím pozitívne správy, no takto ma to len zbytočne rozhodilo. Pri prvom dieťati som žiadne testy nerobila, nabehla som k dokimu, ten nám to hneď potvrdil. A takto sa len zbytočne stresujem.
Skúsim si ešte urobiť v nedeľu a v stredu a uvidím, či už niečo bude vidieť,
Bábätko chceme, tak dúfam, že to je na dobrej ceste...
Ja som si robila 4tqesty,vsetky boli negatívne,sla som k lekarovi,ze mi 10 dni meska a ze mam krce v podbrusku,on mi vzal krv a povedal,ze to asi bude zapal,dal mi atb,no mala som ich zacat brat az ked budu vysledky-pre istotu.Nebol to zápal a teraz uz mam 2 mesačného fesaka 🙂
Sono mi robil az v 12-tom tyzdni
Dufam ze aj u nas to bude s pozitivnym vyslefkom 🙂 kebo menzes mi nikdy nemeskal max.2 dni a myslym keby je to zdravotny problem asi by boli tazkosti...ale nemam ziadne bolesti len sem tam take zvlastne pocity na pravej strane brucha nad vajecnikom..skusim este test cez vikend.je kepsie asi rano ze?? Vdaka za odpoved
@renatuska ahoj, ja som bola tiež sklamaná, keď som zistila, že test je negatívny, preto som sa rozhodla ísť k lekárovi a do rána to príroda vyriešila za mňa, dostala som menzes, bola som sklamaná. Po jeho skončení pôjdem ešte k lekárovi, aby sa na mňa pozrel, či je všetko ok. Bábo tiež chceme, tak dúfam, že na budúce bude test pozitívny 🙂 Tebe držím palce, nech sa to podarí 🙂
Ahojte, vie mi prosím vás niekto poradiť, poslednú menštruáciu som mala 28 marca, meškala asi 6 dní. Presne 9 apríla som mala nechránený pohlavný styk, čo mi vyšlo na obdobie mojich plodných dní. Medzi tým som zistila, že mam streptokoka a enterobakter, ktoré našiel môj gynekológ a predpísal mi Biseptol. Tabletky som chcela začať užívať v prvý deň mojej menštruácie, ale tá sa zatiaľ nedostavila. Napriek tomu pozorujem na svojom tele zmeny, ako sú zväčšene prsníky, abnormálna chuť na sladké, slané, olivy zo zmrzlinou alebo kyslé uhorky so syrom a džemom. Nebrala som to vážne, ale už 9 deň mi mešká menštruácia a test je stále negatívny. Ďalšie moje príznaky, ktoré som si všimla sú, že moja hmotnosť sa nezvýšila pred menštruáciou o 1-2kg ako zvyčajné, mám zvýšenú teplotu na 37, a ph môjho moču ukazuje tak na 6-7 ph, posledný týždeň ma bolí hlava a som unavená, občas ma napína na zvracanie, alebo mam záhu a zápchu.Boli ma tiež brucho a kríže, ako keď už majú prísť moje dni, ale v menšej miere ako zvyčajne. Je možné, že som tehotná napriek tomu, že test je stále negatívny? Alebo to môže byť spôsobene len stresom a nálezom, kt mi doktor našiel?
@katka0208 no ja neviem este... skusim este zajtra rano test a podla toho uvidim... podla teh.kalkulacky na nete by som mala byt uz v 7tt.... nic mi nieje, len posledne dni pocitujem sem tam take tahanie v prsiach... Len mi to smeruje spod paye smerok do prs.. tak neviem co to zase znamena ... no ved uvidime... a na kolky den po vynechani ms ti vysiel test pozitivny... Gratulujeeeeeem 🙂
baby, dnes ráno som si urobila test a mám dve čiarky 🙂 som veľmi happy 🙂

@adulienka16 Ja to mám o to ťažšie, že muž chodí na 4 týždne preč a počas plodných dní ho väčšinou nemám doma. Tak to rátam všelijak, ale zatiaľ nič. Mám 32, tak do tej 35 hádam ešte stihneme jedno. Maj sa, a skúšajte, raz sa podarí. 🙂