icon

5 dní mi mešká menštruácia a test je negatívny

horalka007
12. nov 2012

Ahojte, neviete mi poradiť? Mešká mi 5 dní menzes, po prvom dni meškania som si robila tehotenský test a bol negatívny ani náznak druhej čiarky. Bazálnu teplotu mám ráno 36,43 potom v priebehu dňa 36,8... Tak neviem, či to môže byť tehotenstvo alebo niečo iné... Inak mávam pravidelný menzes... Teraz som mala piatok výtok bez zápachu a farby dnes už bol ráno malý hlien biely a potom čisto priesvitný ako pri ovulácii.. ale teda ovulácia neprichádza do úvahy, keď mi meškajú. Má niekto skúsenosti? Ak viete moc mi to pomôže... ďakujem 😉 želám všetkým pekný deň...

jetynka
23. jan 2013

@megy Nepustí se do tebe podle mě nikdo, protože mi nezbývá než s tebou souhlasit a jen se od srdce zasmát, holka to asi dělala poprvé nebo nezná opravdu své a mužské tělo 😀

horalka007
autor
28. jan 2013

@bosacka dlhšie som tu nebola inak tak nakoniec sa mi to v deň, keď som mala ísť k lekárovi spustilo... volala som lekárovi, že čo a ako... keďže som teda o 13 menzes ako hodinky a už mám 30 r. a pravdu povediac sa mi to potom 2x zopakovalo a až teraz som mala prese ako predtým... no povedal mi, že ak sa zmestím do dní medzi 23 až 36 tak je to v poriadku... no tak troška sa mi zdá, že ma odpinkol 😠 takže snažím sa ďalej... 😎

horalka007
autor
28. jan 2013

@zuzana2230 ahoj, zaujíma ma ako to dopadlo... či si alebo nie si v očakávaní 🙂

pegas174
29. jan 2013

ahojte, uz tyzden mi to meska, vcera som si robila test ale bol negativny. mozno je to aj tym ze som chora.
co myslite? o babo sa nesnazime, ale ak by nahodou tak by som sa potesila

adulka5310
21. feb 2013

ahojte ja som tu nová no a mám takíto problém.Mešká mi mrcha mávam ju na 25 až 28 deň dnes je 31 deň a mrcha nikde,v utorok som bola u dr. pichla mi vyvolávačku,na sone videla malú cystu ale už od 4 deň mám BT 37.2 meriam ju vždy ráno o 5 hod no a najlepšie na tom je že pred 2.pol rokom som počas sekcie podstúpila sterilizáciu tak neviem čo tie teploty znamenajú(viem že keď som bola tehotná vtedy sa mi tak teplota zvýšila no neviem.......... budem čakať ešte 10dní či ta mrch už dorazí 🙄 )

maximaty
21. feb 2013

Nechci byt skepticka ale muj cyklus byva 28-29 dni, tento mesic jsem si pockala na mrchu az na 35DC. testy samozrejmne negativni, nadeje velika, ale.... Nerikam, ze to neni mozne, byt v takove situaci tehotna, ale je to je to dost nepravdepodobne... Proste se ta mrska sem tam spozdi, je i prokazane, ze zhruba kazdy paty cyklus je delsi, cim starsi zena, tim casteji je to mozne... Drzim vam pesti, at ty dve carky prijdou co nejdriv...

23445
7. máj 2013

dobry den poradite my mam taky problem snažime sa o babetko už dlhši čas a niedary sa nam už 2 krat som bola operovana na cystu a jeden krat na prefuk a ras som ostala aj tiehotna ale bohužial som potratila a od tej doby nič doktorka hovory že mam malu slznicu na matiernicu ale že sa to da liečit a že ona mi dava take tabletky aby bolo všetko poriadku ale tento mesiac ked som dobrala duphaston tak mi meška meštruacia ale eštie sa my to niestalo že po tomto lieku som niedostala medzes bola som aj u doktorky ked mi meškalo 4 dni urobila mi ultrazvuk a pov edala že eštie nievidno nič že možem byt tiehotna že mam si spravit test no ja som si ho spravila 9 den ale čiaročka bola velmi slabulienka ani niebolo až tak velmi vidno nieviem čo si o tom mam myslet vobec mi niebyva zle citim sa dobre tak nieviem čo to može byt prosim poradtie mi mal dakto taky problem čakam prosim odpištie dakujem

23445
7. máj 2013

dobry den poradite my mam taky problem snažime sa o babetko už dlhši čas a niedary sa nam už 2 krat som bola operovana na cystu a jeden krat na prefuk a ras som ostala aj tiehotna ale bohužial som potratila a od tej doby nič doktorka hovory že mam malu slznicu na matiernicu ale že sa to da liečit a že ona mi dava take tabletky aby bolo všetko poriadku ale tento mesiac ked som dobrala duphaston tak mi meška meštruacia ale eštie sa my to niestalo že po tomto lieku som niedostala medzes bola som aj u doktorky ked mi meškalo 4 dni urobila mi ultrazvuk a pov edala že eštie nievidno nič že možem byt tiehotna že mam si spravit test no ja som si ho spravila 9 den ale čiaročka bola velmi slabulienka ani niebolo až tak velmi vidno nieviem čo si o tom mam myslet vobec mi niebyva zle citim sa dobre tak nieviem čo to može byt prosim poradtie mi mal dakto taky problem čakam prosim odpištie dakujem

elfi1
7. máj 2013

@23445 - ak bola druha čiarka - aj ked velmi slaba, tak pockaj 1-2 dni a sprav znova
nic ine Ti tu nikto neporadi. v tomto stadiu nemusis mat vobec ziadne priznaky

23445
7. máj 2013

@elfi1 dakujem za odpoved mam ist 10.5 zaz na ultrazvuk tak uvidime jak to dopadnie už 9 roky to je doba tak by som bola rada keby som bola tehu uvidime

elfi1
8. máj 2013

@23445 tak do piatku vydrzis a to uz by doktorka mala vidiet nieco. Ja by som si na tvojom mieste este spravila jeden test zajtra rano.
Daj potom vediet.
Drzim palce

23445
10. máj 2013

@elfi1 ahoj dnies som bola u doktorky a urobila my ultrazvuk a povedala že niesom tehu aj zobrala my krv a že niesom tiehotna tak nič ja nieviem čo mam už spravit tak som sa tiešila že koniečnie som a nič už 9 roky to je už doba velmy som sklamana 😢 a ty maš deti tak čau

elfi1
11. máj 2013

@23445 - mrzi ma to a viem, ze to sklamanie je stale vacsie a vacsie. ja mam jedno dieta, to je pravda.
ale mam sestru, ktora tiez 9 rokov cakala na dietatko. absolvovali vselijake vysetrenia, liecenie, laparoskopiu a bola z toho naozaj velmi zufala. aj vztahy medzi nami boli velmi zle, prave kvoli tomu,ze ja mam a ona nie.
nakoniec sa im podarilo, ked sa este posledny krat chceli pokusit podstupit nejaky novy sposob liecby - ale uz nebolo treba, lebo zostala tehotna.
snáď aj vám sa podarí a budeš sa môcť tešiť z bábätka

23445
11. máj 2013

D
@elfi1dyki dufam že sa podary aspon jedno babetko keby se podarilo uvidime jak to dopadne ☹ Všetko je od Boha a dakujem Ti. Maj sa.

katena1811
23. okt 2013

Ahojte kočky, viem, že tu je tých príspevkov neurokom, no, chcem ešte aj ja poradiť., ak sa bude dať :
4 dni pred nástupom menštru sme mali nechr. pohlavny styk. S tym,ze priatel chce babatko,aj ked uz mamička jedneho som :D Menzes, smaozrejme neprisiel... mal prísť vo stvrtok a dnes je streda dalsi tyzden a este stale nic..uz tri testy vysli negativne,uz som z tejto neistoty chorá. Kočky, ak je tu nejaka co ma podobné ,,trampoty,, :D Alebo mala a nakoniec je alebo boloa tehotná,budem vdacna :D :D Dajkkujeem

simonagezova
26. okt 2013

Ahojte

majusik26
26. okt 2013

ma niekto skusnost taku ako ja 6dni mi meskala mrcha testy som mala pozityvne jedna sylna a jedna slabsia palicka a dnes som dostala ms

lulistek
26. okt 2013

my ked sme skusali ci je nam sudene mat babo, tak som si namyslala ze som tehotna a nedostala som ms aj 7 dni, inak mavam pravidelny. cize treba pockat nejaku dobu, spravit test a ist potom na gyndu. clovek je tvor zvedavy ale toto vsetko mozu byt iba dohady ale i nemusia

junovka25
26. okt 2013

Ahojte. Neviem kam to napisat ale hadam sa zadari. 18.10 som mala dostat menzes, a nic, cize uz viac ako tyzden. Dnes som si spravila test a je pozitivny. No uz 3-4 dni vkuse pocitujem bolesti v podbrusku ako pred menzesom. Toto by malo byt moje 3tie tehotenstvo ale nieco podobne som pri predchadzajucich nezazila. Mate s tym baby skusenost? (nemam ziadne vytoky, ani spinenie) Je to len normalny priznak tehu, alebo mam vyckat do pondelka kym pojdem k Dr. a povie co to,co to? Som kus mimo z toho,diky

lilian23
18. máj 2014

ahojte
chcem sa iba spytat.mozno poradit.
Uz 7den mi meska menstruacia. Tehotenstvo je vylucene. Je pravda ze pred mesiacom mi diagnostikovali Infekcnu mononukleozu a bola som v tom case pod dost vysokym stresom- kazdy tyzden odbery krvi...Pecenove hodnoty sa mi uz zlepsili, tak neviem co moze sposobit ze mi menstruacia meska..Myslite ze to moze byt sposobene tou mononukleozou, a aj pripadnym stresom?
dakujem za rady

veronika2612
28. jún 2014

caute baby, mne meska menzes uz druhy tyzden, robila som si dva testy, obidva negativne, pred trom dnami som bola na krv, vysledok hodnota HCG menej ako 0,1...tak co to teda ine moze byt...uz som z toho na nervy...

silvinka1978
28. jún 2014
Používateľ silvinka1978 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvinka1978.

@veronika2612
nuž ja som zažívala v apríli to isté, snažili sme sa, menzes nikde a testy negatívne..začalo ma však bolieť podbruško a cítilo som také pichanie v pravom boku, šla som na gyndu a tam cysta...normálne blokovala menštruáciu...takže choď čím skôr k dr.

sveba
28. jún 2014

ja som bola na tom podobne a dnes mi lekar potvrdil cystu je 5 na 5 cm takze idem na operaciu ☹

lucifericek8
6. okt 2014

😉 😲 u

adulienka16
9. okt 2014

Baby v pondelok som mala dostat ms ale nic na teste len /.chodim častejšie cikat a každú chvíľu pocitujem hlad co myslite mozem byt tehu?

bibulka09
9. okt 2014

@adulienka16 myslím si, že môžeš ,i keď niekedy môže meškať aj z iného dôvodu. Mne raz meškala 10 dní, potom prišla a dosť silnejšia ako inokedy. Aj teraz mi mešká presne 5 dní, test bol neg. Tehotná byť nemôžem, lebo manžel bol mesiac v zahraničí a odchádzal keď som mala menzes. Maličkú nádej som predsa len mala, lebo som čítala, že niekedy môžeš byť tehotná a mať menzes prvé mesiace. Ale test myslím neklame, tak aspoň Tebe držím palce, aby si mala 2 čiarky 🙂

adulienka16
9. okt 2014

@bibulka09 si zlata dakujem uvidim skusim test v ponelok ak ms nepride

adulienka16
12. okt 2014

@bibulka09 Ahoj tak po 6dnoch meškania som dnes menzes dostala.som sklamana ☹

bibulka09
12. okt 2014

@adulienka16 Tak sme na tom asi rovnako, ja som dostala v piatok, zrovna došiel po mesiaci muž, tak smola. ☹ Dúfam že sa nám ešte pošťastí tretie. Držím palce aj Tebe, ahoj 🙂

adulienka16
12. okt 2014

@bibulka09 co uz budeme sa snažiť ďalej uvidim buduci mesiac pri prvom synovi som mala ms prvy mesiac tehu