5 dní mi mešká menštruácia a test je negatívny
Ahojte, neviete mi poradiť? Mešká mi 5 dní menzes, po prvom dni meškania som si robila tehotenský test a bol negatívny ani náznak druhej čiarky. Bazálnu teplotu mám ráno 36,43 potom v priebehu dňa 36,8... Tak neviem, či to môže byť tehotenstvo alebo niečo iné... Inak mávam pravidelný menzes... Teraz som mala piatok výtok bez zápachu a farby dnes už bol ráno malý hlien biely a potom čisto priesvitný ako pri ovulácii.. ale teda ovulácia neprichádza do úvahy, keď mi meškajú. Má niekto skúsenosti? Ak viete moc mi to pomôže... ďakujem 😉 želám všetkým pekný deň...
Ahojte zienky. V prvom rade vsetkym nam sezim palce a idem si k vam po radu, ci nazor. Mrcha mi meskala 4 dni. Urobila som si test v prvy aj treti den meskania . Negat. Potom som od stvrtku dostala mrchu, teda skor len taky vytok krvavy, fakt by stacila mozno jedna intimka na den( jasne, ze z hyg. dovodov ich bolo viac ) aj dnes mam slabunky hnedy vytok. Test dnes rano negativny. Bolia ma krize ako fras, inak nic. Ale ani pri syncekovi mi nebyvalo zle. Co myslite? Je tam sanca? Mate niektor podobnu skusenost? Dakujem
Ahojte, ja mám podobný problém.. Meškajú mi už 12. deň a dnes ráno bol test negatívny.. Posledný týždeň mi býva nevoľno ale nevracala som, občas sa mi z ničoho nič začne točiť hlava a chytí ma totálna slabosť a nevládzem nič.. Včera som mala veľmi jemné špinenie a už asi tretí deň ma bolia prsia.. Tiež ma asi pred 5 dňami pár krát za sebou silno pichlo v podbrušku.. Snažíme sa otehotnieť už rok a v podstate som si bola už istá, že sa to konečne podarilo ale test bol negatívny :( Pred mesiacom som mala zápal moč. ciest a 5 dní som brala antibiotiká.. Myslíte, že to meškanie môže byť spôsobené tým alebo je šanca, že by som mohla byť tehotná? Ďakujem
@mi13 ja som otehotnela aj ked mavam zapaly mechura a to mavam uz take silne , ze som prestala verit ze niekedy vobec aj budem tehotna
Ahojte baby mam taky problem. Mavam menzes tak okolo 34 den. Minuly rok som prekonala potrat v 9 tt. od vtedy mavam menzes 30-34 den podla doktora je to fajn. Ale teraz je to uz 39 den teda menzes mi meska 5 dni a na teste ani len náznak druhej ciarky, kdezto minule tehu ciarka bola viditelna uz 4.den meskania. dakujem vam za odpovede.
@andulka126 to ze ti meska neznamena ze si tehotna. Mozes mat cystu, zapal, posunutu ovulaciu alebo hocico ine.
@zuzana2230ahoj mala si ísť skôr u lekára buď skúsiť krvné test aj na štítnej zlaze ja som tiež mala take iste ako si písala a ja znášim otehotnieť aj tak nedarilo a dnes mi veľmi mešká mi uz 37 dni ☹ 😒
@caticak ahoj bola si nakoniec tehotna? mam podobny problem
@petkovamiruska nie nebola:(
@caticak ani ja....ale to nic ideme dalej vsetko bude ako ma byt 🙂
mne meska 22 dni a nic z toho :(
Ahojte 🙂 uz mesiac mi meska (pravidelná) menstruacia(v den menštruácie som mala slabé spinenie,kt trvalo den a pol) , po vyvolavacke je to 15 dni a menzes nikde, 3 testy negatívne..bolesti v podbrušku,bolestivé prsia,nechutenstvo...uz aj z lekárskeho hľadiska aj svojho mi z toho vychádza ze mozem byt tehotna,ale ľudsky organizmus je nevyspitatelny ..rada by som poznala vas nazor 🙂 dakujem a pekný vecer
Ešte dodám ze cysta alebo iny gynekologicky problem je vylúčený 🙂 zajtra idem k lekárovi,ale uz som nedočkava 🙂 asi to poznáte
@medicka7777777 drzim palce, aby to vyslo! 🙂
Buď máš len mešká menštruácia a alebo si tehotná počkaj 14 dní, a potom už sa to na teste ukáže.
@medicka7777777 no úprimne, ak ti mesiac mešká ms, test by bol už pozitívny, treba ísť doktorovi, aj na ultrazvuku už určite niečo uvidí, ak tam je mimi 🙂
@medicka7777777 aha, vidím že už si bola u Dr, dúfam, že je všetko ok, drzim palce 🙂
Ahojte baby, keď mi meškala menštruácia našlo som tieto vaše príspevky a tak sa vás chcem opýtat nasledujúce : 4-ry dni mi meškala menštruácia (mávam ju pravidelnú na 28-mi deň) Meškala mi len raz, keď sme čakali dvojčatká, čo sa bohužiaľ neskončilo šťastne. Teraz som už začala dúfať, hoci tehotenský test ukazoval len slabučkého ducha.Pichalo ma v podbrušku, navreli mi prsia, dostavila sa únava,časté močenie,aj hustý biely lepkavý výtok - proste prvé príznaky.No dnes poobede som začala špiniť, neviem ako to nazvať,pretože na vložke za celý deň nič nieje, ale keď sa utriem, tak je ta menštruačná krv tak lepkavá, že mám problém odlepiť papier. A keď sa mi to dostalo na prsty, mala som problém ich od seba odlepiť. Netuším čo to má znamenať, a volať doktorovi kvôli tomu, že mám lepkavú menštruáciu mi príde dosť blbé, tak sa vás chcem opýtať, či niečo takéto nepoznáte. Jediné čo som našla na nete je príspevok od baby ktorá brala nejaké tabletky, ja ale neberiem nič. Za každú radu či názor budem vďačná, vďaka
Dobrý deň meska mi menštruácia 5den ale pohlavný styk som nemala a neviem čo to je
@miiiiiimki mne meskala 9 dni v januari...nebolo to vobec nic...sa mi rozhadzal cyklus jednoducho..na dalsi mesiac mi prisla potom o dost skor a teraz v marci uz normalne...ak nemas tazkosti ziadne tak to nemusi nic znamenat no ak si chces byt ista tak sa nechaj vysetrit
@petkovamiruska minulé mi prišla o dva dní skôr a teraz mi už meskaju
@miiiiiimki no ty musis vediet aky mavas cyklus...ale ak mas obavy chod k lekarovi...alebo cervene vino a horuci kupel?
@petkovamiruska mám taký pocit ako keby som mala mať ale nemám červené ale iba priesvitne
Ahojte, som 14 dpo, MS mi meska 2hy den. Testy su pozitivne, ale dnes rano ma prestali boliet prsia. Stale mam krce v podbrusku, co je vraj normalne, ale teraz sa naozaj bojim... Stalo sa Vam to a bolo vsetko ok?
@tshirt ak to bude nadalej pokracovat navstivila by som radsej doktora
Ahojt e snazilky chcela by son sa poradit ms mi meska 3 dn i mam stale vodovy vytok nohavicky stale mokre min.piatok test negativny v pondelok tuez a dnes sa mi nieco miha som 37. Den cyklu mate skusenost?

@rehaqicy gratulujeeeeeeeeem😊