icon

5 dní mi mešká menštruácia a test je negatívny

horalka007
12. nov 2012

Ahojte, neviete mi poradiť? Mešká mi 5 dní menzes, po prvom dni meškania som si robila tehotenský test a bol negatívny ani náznak druhej čiarky. Bazálnu teplotu mám ráno 36,43 potom v priebehu dňa 36,8... Tak neviem, či to môže byť tehotenstvo alebo niečo iné... Inak mávam pravidelný menzes... Teraz som mala piatok výtok bez zápachu a farby dnes už bol ráno malý hlien biely a potom čisto priesvitný ako pri ovulácii.. ale teda ovulácia neprichádza do úvahy, keď mi meškajú. Má niekto skúsenosti? Ak viete moc mi to pomôže... ďakujem 😉 želám všetkým pekný deň...

baby24
7. apr 2016
janette4
7. júl 2016

Ahojte.Idem si k vám po radu.mávam pravidelný cyklus 28dní,sem tam o 1-2dni menej,MS mi nemešká nikdy.Dnes mi mešká 7 deň,je mi veľmi zle od žalúdku,pri určitých vôňach alebo jedlách ma napína na vracanie,mám problém do seba niečo dostať,každú chvíľu som na wcku.posledný styk,ale chránený s kondomom,bol 16.6.Spravila som niekoľko testov rôznych značiek,všetky negatívne.Dnes som bola u dr.,či to nie je nejaký zdravotný problém.Spravila sono,v maternici nie je nič,ale na vaječníku dosť veľká cysta,vraj to asi spôsobila ona.Pre istotu zobrala krv na Hcg,ale negatívna.Zajtra idem na vyvolávačku menzesu a začínam brať injekcie na tú cystu.A teraz mám otázku,možno primitívnu a totálna blbosť,ale skúsim aj tak. Má niekto skúsenosť,že aj napriek negatívnym krvným testom v "5tt" ,bolo tehotenstvo nakoniec pozitívne?Je mi jasné,že cysta môže blokovať menzes,ale môže spôsobovať aj časté cikanie a žalúdočné nevoľnosti a nutkanie na zvracanie?Viem,že výsledky krvi nepustia,ale ja mám pocitovo stále pocit,že som tam šla moc skoro.

carodejko
7. júl 2016

@janette4 ahoj ano moze.Ja som tiez mala pri cystach vsetky priznaky tehotenstva len testy boli negativne...

deni19982
15. nov 2016

Ahojte vedeli by ste mi pomôcť včera robila son si test lebo mešká mi už 5 dni a vyšlo mi jedna cela palička a druha bola taka slabučka

sibalka21
15. nov 2016

@deni19982 No, a?

martinka150
7. jan 2017

Mne meslal menzes 2 tyzdne, test bol negativny a mam uz 5mesacneho chlapca. Na testy sa netreba spoliehat

simik91
22. jan 2017

Ahojte žienky,
Mám 14 deň po oplodnení(09.01.2017) a dostala som menštr. (13.01.2017)ale veľmi slabučkú takú som nikdy nemala a na 3 deň skončila...Toto je prvý krát čo sa mi teké niečo stalo lebo ja ju mávam vždy pravidelnú a takú aká ma byť...😐Robila som si dnes test ráno (22.01.2017) a negatívny 🙁....Mohli by ste mi prosím vás poradiť či skúsiť ešte počkať alebo je to už márne... Vopred ďakujem za vaše rady 🙂😇

sibalka21
22. jan 2017

@simik91 Si 14 dni po styku, nie po oplodneni... Keby sa vajicko oplodnilo, bola by si tehu... A kedze mas dva tyzdne po ovulacii, tak si mala dostat MS... Aj si dostala.... Telo nieje stroj, nemusi fungovat stale rovnako... Ber to ako normalnu MS, len bola slabsia.... AJ test si mala negativny, cize vsetko nasvedcuje tomu, ze tehotna nie si....

sibalka21
22. jan 2017

@simik91 Aha teraz som si vsimla tie datumy... A ty si mala dostat toho 13teho kramy? Lebo potom je velmi nepravdepodobne, ze by si mala ovulaciu 4 dni pred MS
Kazdopadne, tehu niesi....

simik91
22. jan 2017

@sibalka21 prepáčte ja som sa zle vyjadrila my nič neplánujeme takže nerátam si plodné dni a ani nie som moc zbehlá čo sa týka tohoto ale každopádne Vám ďakujem krásne 😇hádam sa nám to raz podarí .... 🙂

sibalka21
22. jan 2017

@simik91 Tak ked sa zacnete snazit a budes vediet kedy mas ovulaciu, tak sa vam urcite podari 🙂

ritak
24. jan 2017

Ahojte ženy, rovnako sa pridávam aj ja, dnes cca2-3den mi mešká MS. Uz tyzden predtým,ma viac dni (zvycajne2 dni a teraz v podstate 8.den-trosku to ustúpilo)ako obvykle pobolievali dosť prsia, cítim kríze a sem tam aj podbrusko pobolieva a mám ho nafúknuté, tiez je mi ťažšie na žalúdku - v podstate príznaky ako pri tehu ale testy negatívne. Robila som si jeden vcera -t.j. 2den meškania a aj dnes ráno a poobede som skúsila aj uplne iný, no stale negatívny 😞. Počkám asi este den a pôjdem k lekárovi... co si o tom myslite?
Mám 20. mesačného chlapčeka a predtým zamlčaný potrat v 10.t

sibalka21
24. jan 2017

@ritak No presne to co si napisala.... Sprav zajtra test ak bude negativny, ber to tak ze tehotna niesi a lekara navstiv buduci tyzden, kedze MS ti moze stale prist.....

ritak
24. jan 2017

@sibalka21 dakujem za reakciu 😉

ema163
24. jan 2017

@ritak mne meškala 5 dni a vobec som nemala priznaky zeby mala dôjst menstruacia ....a na piaty den bum došla :(

ritak
24. jan 2017

@ema163 ach jaj to ma mrziiii 😞, aj ja som uz v podstate zmierena s tým ze to nevyšlo...

ema163
25. jan 2017

@ritak musim sa nejak od toho odpútať a nemyslieť na to aj keď to je dosť ťažke 😕

ritak
25. jan 2017

@ema163 noo viem 😞 Ja este nemám ale ráno test opäť negatívny takze zajtra zavolám dokymu aby ma v piatok vzal 😔😩 len nech je vsetko ok a pôjdeme na to vo feb aj s ovu testami 😉

ema163
25. jan 2017

@ritak no mne lekar povedal ze mam v poriadku vsetko len to je všetko v hlave musim myslit na ine veci lebo velmi chceme mat bábo a preto to nejde :(

modraopica
27. mar 2017

25.3. mi meškala menštruácia 2 deň, test bol biely, do dnešného dňa MS nedorazila..bolia ma trošku sem tam prsia a mala som slabý výtok ružovo hnedej farby, mierne ma pobolieva v podbrušku. Dnes som si robila opäť test a je biely. Stalo sa vám to už niektorej? Mám test zopakovať za 2 dni?

baba2
3. apr 2017

Ahojte viete mi poradiť piatok som mala dostať kramy nič dnes je pondelok a nič len také spinenie robila som si test a negatívny dakujem

luka151
4. apr 2017

Ahojte chcela by som vas poprosit o pomoc teda skor radu.. ms mavam nepravidelnu väcsinou meska 4-6dni.. no v marci mala prist 28. A prisla 26... 11.3 a 14.3. Som mala pohlavny chranen styk no pritel ze snazil neurobit do mna.. lenze teraz mi meska uz 9 dni.. robila som si 2 testy oba boli negativne.. a na internetr som citala prve priznaky a mam pocit ako keby väscinu mam.. hlavne ma boli prsia.. a nrmozem spavat v noci stale sa budim.. myslite si ze by som mohla byt tehu?? Dakujem za nazory

vladimirajakubova
12. apr 2017

Ahoj baby potrebujem pomocť meska mi mestruacia us 10 dni vcera ket som si robila test tak mi visiel negatyv dnes ked som robila tak som mala dve palicki ale jedna bola velmi slaba ..coto znamena

ivetka_kamo
12. apr 2017

@vladimirajakubova že si tehotná

vladimirajakubova
12. apr 2017

No tomu bi som kcela uverit ...ivetka_kamo asi bi som mala isť k doktorovi ze

ivetka_kamo
12. apr 2017

@vladimirajakubova presne tak, k lekárovi 🙂 dve paličky nevychádzajú len tak

vladimirajakubova
12. apr 2017

Dakujem vam za radu

marver
19. apr 2017

Ahojte, prosím Vás, viete mi poradiť? už 10 dní mi mešká menzes. Antikoncepciu neužívam. Niekdy mi vedela meškať cca dva dni alebo prišla mrcha o dva dni skôr. Robila som si test, ale prvý bol negatívny. Ked som si o dva dni robila druhý test, videla som na teste slabú 2 čiarku ktorá potom zmizla....Neviem, čím to je alebo prečo je to tak. Objednala som sa aj na budúci pondelok na gyngu. Uvidím, čo mi povie. A pokiaľ mi mrcha nepríde, nech mi dá aspoň vyvolávačku...čo si o tom myslíte??
Dakujem

marver
19. apr 2017

Som s toho na nervy. Stále čakám, že mi príde a stále nič:/

vladimirajakubova
8. máj 2017

@marver podľa mňa si tehotná ja som tiež meškala 12 dní a test bol negatyv tak o dve dní som si spravila znovu a tiež som mala jednu paličku a tá druhá bola slabá ....podľa mňa si tehotná 😍 ja som us 2 mesiace