icon

5 dní mi mešká menštruácia a test je negatívny

horalka007
12. nov 2012

Ahojte, neviete mi poradiť? Mešká mi 5 dní menzes, po prvom dni meškania som si robila tehotenský test a bol negatívny ani náznak druhej čiarky. Bazálnu teplotu mám ráno 36,43 potom v priebehu dňa 36,8... Tak neviem, či to môže byť tehotenstvo alebo niečo iné... Inak mávam pravidelný menzes... Teraz som mala piatok výtok bez zápachu a farby dnes už bol ráno malý hlien biely a potom čisto priesvitný ako pri ovulácii.. ale teda ovulácia neprichádza do úvahy, keď mi meškajú. Má niekto skúsenosti? Ak viete moc mi to pomôže... ďakujem 😉 želám všetkým pekný deň...

Strana
z6
erika2x
10. máj 2017

Baby poradíte aj mne prosím. Menzes mi mešká 15 dní, bolia ma prsia, ale už som testovala 3x zakaždým iný test /najvyššia citlivosť/ a nič - ani len náznak. Som zmätená pretože antikoncepciu som užívala presne. Neviem možno má nato vplyv to, že som bola zač. apríla operovaná a dávali mi lieky /antb. nie/ pred operáciou som mala menzes, po nej tiež - neplánovaný ale vraj to spôsobujú lieky na riedenie krvi. Odvtedy sme boli spolu s manželom len jediný raz.
Ďakujem.

vladimirajakubova
10. máj 2017

@erika2x Podľa mňa bisi malá ísť k lekárovi

annire123
12. máj 2017

Zdravím chcela by som sa opýtať, meška mi ms už asi 6 dní, mám vždy nepravidelnú ale zväčša pride o 3-4 dni skorej alebo neskor, nikdy nie tak ako Teraz. Pred rokom mi zistili cystu asi na vaječniku, v rodine máme kŕčove žily na maternici a mam crohnovu chorobu.Mám zvláštny vytok poslednych pár dní, občas taký žltkastý inokedy biely. Je možne aby niečo z toho (pripadne prechladnutie alebo dačo iné) sposobilo meškanie ms? Pred 2 tyždňami sme mali s priatelom nechraneny sex ale neurobil sa domňa takže teha nejsom. Prosim poradte začinam sa bať či to neni dačo važne.

edriena28
24. máj 2017

Ahoj.. tak bola si nakoniec tehotná .. keď ti meškali 5 dní ?? 🙂

blonder
25. okt 2017

Ahojte prosím vás vie mi niekto poradiť? Menzes mi chodí pravidelne ale teraz mi neprišiel a meškajú mi 4 dni. Robila som si test ale je negatívny.... mávam bolesti ale nič necítim ako keby uz mam po menzese. Ďakujem

edriena28
26. okt 2017

@blonder ahoj... tak test ti nemus i
Ukazat hned... dakomu ukaze az po dvoch tyzdnoch meskania.... najlepsie by bolo ist k dr. Alebo pockaj este par dni. 😉

blonder
26. okt 2017

@edriena28 mne chodí pravidelne ms, bola by som šťastná keby som bola tehotná pretože môj priateľ prekonal chorobu a bol by to zázrak. Takze môže sa stať ze by som bola? Nemam sa skym o tom poradiť. Nemam ani bolesti pŕs len mam taky cudný pocit v podbrušku.

12jana12
13. nov 2017

Ahojte viete mi niekto poradit? 5 dni mi meska ms mavam pravidelnu test mi vysiel negativny mam bolesti chvilkove ako pri ms ale nic len slaby vytok viete mi povedat co to moze byt? Dakujem

adriana1411
18. apr 2018

Ahojte prosim poradte uz 5 dni mi meska ms nikdy mi nemeska iba ked som bola dvakrat tehotna len prve bolo cisarskym a druhe normalne tu v usa lenze ked som tlacila tak mi praskla jazva po prvom a bola som na operacii mam 7 mesiacov po porode myslela som ze to dostanem uz vyse tyzdna ma dost pod bruchom boli a 4 dni mi tiekla krv z nosa na 3 den meskania ms aom zrobila test a bol neg co myslite baby?

veverka841_x
29. júl 2018

Mne mešká 5.deň a mám krče v podbrušlu nadúva ma a menzes nikde s priatelom sme mali v sobotu chraneny phl styk tak neviem poradte mi čím to može byt pipripadne ako ju privolat

myajakab
Autor odpoveď zmazal
aduska1980
6. mar 2020

Ahojte, neviem či je ešte aktuálna táto skupina, ale skúsim...tiež mi mešká 5 dní menzes a testy..hmmm.. raz sú tam 2 čiarky jemné, potom na druhý deň pomaly neviditeľné....Mám nasadený Duphaston, ale neviem či ho beriem správne...pretože ho beriem vkuse už druhé balenie 2x1 tbl..mám obavy, či sa mi len neoddiaľuje menzes, ale zase na druhej strane, na testy by nebola druhá čiarka...i keď jemne viditeľná, ale zase, keby som nebola tehotná, čo verím, že som 🙂, tak tá druhá čiarka by sa absolútne nezobrazovala...čo si myslíte?

gabriella1978
29. mar 2021

Ahojte baby.mne minulý mesiac meškala menštruácia.dostala som ju po 35 dňoch.a teraz zase mešká dnes je 35 deň ale ešte nič.neviem co to môže byť.mam 42 rokov.deti mám.poradte.

trinity246
26. dec 2021

Ahojte prišla som si po radu mešká mi menzes 5 dní po 2 dňoch som si robila test a bol negatívny ...s manželom sa snažíme 8 rokov pred 2 rokmi som potratila ... Testy mám aj strach robiť po toľkých rokoch sane sklamanie ale kedy by som si mala spraviť? Ďalší po koľkých dňoch? A keď bude negatívny čím to môže byť vždy mám pravidelne. Ďakujem

yasemin2002
22. sep 2023

Ahojte ďievčata meska mi 5 dny mezes robila som.si test pobede asy ani duch tam nieje ? Že

Strana
z6