6. deň špinenie a testy sú pozitívne
Ahojte, som tu nová. 6.1. mi mal prísť menzes, prišlo ale hnedé špinenie. Nie veľa, len par kvapiek denne alebo po wc na totaletnom papieri. Trvá to už 6. deň (11.1.), v rovnakom množstve. Testy sú pozitívne, čiarky slabé ale sú tam, clearblue ukazuje 1-2 týzdne dozadu počatie. K doktorke idem až o 8 dní, mám strach lebo mám za sebou 2 potraty. Stretli ste sa s tým? Ďakujem
@katrinka233 ahoj. Ja som mala tiež špinenie v začiatkoch tehotenstva. Vtedy som aj bola na pohotovosti a vraveli, že je to v poriadku. Zbytočne som sa len stresovala 😊. Mam krásnu dcérku 😍. Pripadne skús zavolať doktorke. Držím palce
@katrinka233 ja som toto zažila už 2x. Namiesto MS prišlo jemné špinenie, test bol pozitívny, špinenie pretrvávalo aj 10 dní, hcg nízke a nakoniec prišla aj menštruácia. Biochemické tehotenstvo.... Tebe držim palčeky nech je všetko v poriadku. Teraz to nijako neovplyvníš, tak mysli pozitívne🙂
Ja som tiež spinila asi do nejakého 13tt a momentálne som v 37tt. Treba veriť ze všetko bude dobre.
@katrinka233 ak máš za sebou 2 potraty, bolo by vhodné kontrolovať hladiny hormonov a prípadne už od ovulácie dopĺňať progesterón. Skús pozrieť stránku plodar.sk
@any_soj dakujem 🙂

Nepomôže sa trápiť, len vydržať hoci je to ťažké. To jemnulinké špinenie by až taký problém nebol, ale čiarky by mali silnieť /hoci je to nie celkom super metóda sledovať zvyšujúci sa hcg pomocou testov/ , doktorka ti vezme krv a uvidí sa.
Mám za sebou viac potratov, ale nie s takýmto priebehom.
Ťažko povedať u teba - môže to byť mimomaternicové teh, normálne ktoré nebude prosperujúce a môže to byť aj ok...