icon

6 dní mi mešká menštruácia. Môžem byť tehotná?

kaja10
27. júl 2010

ahojte zienky, prosim ak mate nejake skusenosti ,poradte.mam 33 a uz 2 porody za sebou.dnes je vsak uz cca 6 den co mi meska menzes.31 den cyklu aj 33 som si robila teh.test a oba boli negativne,potom som sla k mudr iba ma vysetril a dal agolutin...bol to zastupujuci kvoli dovolenke,vobec ma neposlal na UZV.dnes som 2den po podani injek.agolutin. doterajsie tehotenstva mi hned po vymeskani ukazali na teste 2 ciarky a teraz to nejako blbne.som uz cela nervozna lebo 3 tehotenstvo ma dorazi:( neviem co si mam o tomto mysliet .este nikdy mi takto dlho nemeskala...:(

nikolka2
•
27. júl 2010

podla mna si tehotna ,,,,aj ja som tak mala nic nic nic a zrazu mi test ukazal dve ciarky a to na 9 den meškaní ....

berika
•
30. júl 2010

neboj, nemusíš byť hneď tehotná, môžeš mať aj iný problém, mne sa to stávalo, a nakoniec mi zistili problémy so šťítnou žľazou. ale pre istotu so ten test sprav ešte po pár dňoch znovu. Držím palce

majkaa76
•
3. aug 2010

meskanie ms moze mat aj inu pricinu ako tehotenstvo,,,po podani agolutinu moze ms nabehnut az do dvoch tyzdnov (osobna skusenost) 😉

aero
•
7. aug 2010

@kaja10 šarapatu ti môžu robiť hormony - najskôr to asi fakt bude tá štítna žľaza 😠

neluska222
•
23. mar 2015

Ahojte baby prosím vás poraďte mi 6dní mi meškajú aj som si robila testy a 2krát mi dalo že som pozitívna a raz že som negatívna. A keď som volala na objednávanie sa u gynekológa tak mi povedala že mám prísť až ked mi budú meškať 10dní tak pojdem v piatok ale tak chcela by som to zistíť teraz. Lebo robím ťažkú prácu tak aby mi dali lahšiu. Poraďte mi prosím.

lavinis
•
23. mar 2015

@neluska222 akú konkrétnu radu čakáš? tehotenstvo ti potvrdia iba z krvi, keďže na sone ešte nič neuvidí a zatiaľ si môžeš jedine spraviť test.

kallayka
•
19. máj 2017

Dievcence mne uz meska tiez 6 den a medzi zenskymi mam.uz 36 dni dost a yest ukazel.ze niej som

nikusiak9
•
19. máj 2017

@kallayka, mne druhy