6 dní mi mešká menzes a test je negatívny
Ahojte, chcela by som poradiť. Už 6 dní mi mešká menštruácia, avšak dnes rano som si spravila test a bol negattívny. 10.04. som síce objednaná k lekárke ale táto neistota ma zabíja, s priateľom sa snažíme už pol roka o bábo.....je nejaká šanca že by som mohla byť tehotná?
mam ten isty problem ako ty..dnes je to 7 dni ..a snazili sme sa...ale snazime sa uz 9 mesiacov, tak neviem co si mysliet
@eminka7 daj vedieť ako to dopadlo
@andrea2201 dnesny tiez negativny ☹ nechapem tomu vcerajsiemu spineniu ...a ty ako?
@eminka7 k dr. som sa objednala, lebo mi meškali už 4 týždne, tiež som nemala žiadne iné príznaky, keď tak by som si dala pichnúť vyvolávačku. Ale nejako som dúfala. A špinenie môže byť aj na začiatku tehotenstva, lebo je to všetko viac prekrvené, ja som to tiež mala, najmä po väčšej námahe a po styku, keď som ešte nevedela, že som tehotná.
Ahojte, aj ja by som sa pripojila k teme, lebo si uz par tyzdnov lamem hlavu. S priatelom mame dialkovy vztah. Boli sme spolu okolo valentina. Hned tyzden a pol nato som to dostala, ale potom mi ostavalo akosi zle. Tehotna som este nebola, tak neviem, ale nevolnosti a napinanie som zacala zazivat kazdy den, slabost a podobne zalezitosti mi trvali cely mesiac. Myslela som ze su to stresy, ale uz 6 dni meskam co sa mi uz dllllho nestalo. Dnes poobede som si robila test a ten visiel negativny. Stalo sa uz niektorej, ze prvi mesiac mrchu dostala a este v 7. tyzdni mala negativny test? Alebo si len namyslam a mala by som ist k doktorovi ci problem nieje inde? 😒
no dakujem....to neznie velmi pozitivne, to ma nenapadlo. ak to mozu byt take veci, asi by som mala ist cim skor. dakujem za radu.
@eminka7 ja si test idem spravit zajtra rano tak dam potom vediet
@eminka7 takze zas neg a menzes stale nikde 😒
@andrea2201 napr. meskanie kvoli cystam(dva krat ) som mala aj ja,a to v dobe,ked sme sa zacali snazit o babo..je to aj z velkeho chcenia..ked zena velmi tuzi po dietati,tvori sa viac zenskych hormonov,narusa sa prirodzena hladina a dochadza k vykyvom cyklu mimo normal,potom nezbehne napr. ovulacia ,cize nepraskne obal vajicka,vajicko nevyjde a obal rastie na cystu..dava sa vyvolavacka,ktora obsahuje hormony,ktore ju prasknu (ktorych si mala zrejme v strede cyklu nedostatok a nepraskol obal,ako mal)
trosku vycisti hlavu,i ked je to tazke
To by som ja bola tehotna uz sto krat...menzes moze meskat a zena nemusi byt hned tehotna...moze za to stres...stitna zlaza...hormonalne poruchy...cysta....zapal vajecnikov
Tak to hej, len to rozhadze, ked sa to stane prvy krat, nove pocity - nevolnosti, nezvycajne dlhe meskanie. Ale to velke chcenie a hlava urcite robi svoje.... Hlavne ked okolo nas nechcene ostavaju tehotne vselijake "20rocne mlade stence" :D...
dievčatá nemáte niektorá skúsenosť s tehu testom celear blu???
tak a mrcha dorazila 😒
@andrea2201 To ma mrzi. Ja uz 9 dni meskam. Cez tyzden sup ku doktorke ak budem stihat.
@therra to je v pohode....tak nech sa to aspon tebe podari
ahojte,tiez by som sa chcela spytat...mrcha neprisla niekolko dni..mynuli tyznen som mala len ruzovy vytok a 2 TT negativne,ale vzdy,ked som si ho spravila tak ostal najprv cely cerveny a potom ukazalo len jednu ciarku..co si myslite?dakujem za odpovede
@andrea2201
@eminka7 ahojte baby chcem sa aj ja spitat už mi to mešká 6 dny a nič neprišlo a test negatívny mám aj citlive prsia aj podbrusku ma pobolieva ako by mal prísť menzes a nič a až pondelok mam ísť k doktorovi ale tá neistota má trhá ...prosím poraďte môže to byť tehotenstvo aj zvraciavam aj zle mi je stále ...

zenicky, tehotenske tesy z dm, tie pepino, take za 1, neviem kolko eura...su spolahlive? mate s nimi niektora skusenost ? diky