icon

6 dní mi mešká menzes a test je negatívny

andrea2201
2. apr 2013

Ahojte, chcela by som poradiť. Už 6 dní mi mešká menštruácia, avšak dnes rano som si spravila test a bol negattívny. 10.04. som síce objednaná k lekárke ale táto neistota ma zabíja, s priateľom sa snažíme už pol roka o bábo.....je nejaká šanca že by som mohla byť tehotná?

Strana
z2
lulkala
3. apr 2013

zenicky, tehotenske tesy z dm, tie pepino, take za 1, neviem kolko eura...su spolahlive? mate s nimi niektora skusenost ? diky

lulkala
3. apr 2013

mam ten isty problem ako ty..dnes je to 7 dni ..a snazili sme sa...ale snazime sa uz 9 mesiacov, tak neviem co si mysliet

andrea2201
autor
4. apr 2013

@eminka7 daj vedieť ako to dopadlo

sakura
4. apr 2013

@lulkala
ja som s nimi nebola spokojná.. mala som ho biely a v tu istu dobu robený aj mamatest a tam už bola viditelná čiarka 🙂

eminka7
4. apr 2013

@andrea2201 dnesny tiez negativny ☹ nechapem tomu vcerajsiemu spineniu ...a ty ako?

nikky222
4. apr 2013

@eminka7 k dr. som sa objednala, lebo mi meškali už 4 týždne, tiež som nemala žiadne iné príznaky, keď tak by som si dala pichnúť vyvolávačku. Ale nejako som dúfala. A špinenie môže byť aj na začiatku tehotenstva, lebo je to všetko viac prekrvené, ja som to tiež mala, najmä po väčšej námahe a po styku, keď som ešte nevedela, že som tehotná.

eminka7
4. apr 2013

@nikky222 to zrejme nic nebude, lebo nakoniec som ms normalne dostala dnes...po skoro 2 tyzdnoch... zase to zacina byt po starom´=nepravidelne, uplne hocikedy si pridu...a potom si vypocitaj plodne dni 😀

therra
4. apr 2013

Ahojte, aj ja by som sa pripojila k teme, lebo si uz par tyzdnov lamem hlavu. S priatelom mame dialkovy vztah. Boli sme spolu okolo valentina. Hned tyzden a pol nato som to dostala, ale potom mi ostavalo akosi zle. Tehotna som este nebola, tak neviem, ale nevolnosti a napinanie som zacala zazivat kazdy den, slabost a podobne zalezitosti mi trvali cely mesiac. Myslela som ze su to stresy, ale uz 6 dni meskam co sa mi uz dllllho nestalo. Dnes poobede som si robila test a ten visiel negativny. Stalo sa uz niektorej, ze prvi mesiac mrchu dostala a este v 7. tyzdni mala negativny test? Alebo si len namyslam a mala by som ist k doktorovi ci problem nieje inde? 😒

billam
4. apr 2013

@therra skôr by som išla ku gynekologovi...tehotná pravdepodobne nie si, kedže si ms dostala....môže to byt zo stresu, choroby...

llenulka
4. apr 2013

@therra alebo cysta..pichnu ti vyvolavacku,praskne a bude dobre 🙂 teraz zrejme tebou mavaju hormony,v ktorych nastala nerovnovaha vdaka cyste a cysta blokuje prichod MS..mna raz aj neskutocne bolelo brucho,az doslova krce..nebojkaj sa,stava sa,hm

therra
4. apr 2013

no dakujem....to neznie velmi pozitivne, to ma nenapadlo. ak to mozu byt take veci, asi by som mala ist cim skor. dakujem za radu.

andrea2201
autor
4. apr 2013

@eminka7 ja si test idem spravit zajtra rano tak dam potom vediet

andrea2201
autor
5. apr 2013

@eminka7 takze zas neg a menzes stale nikde 😒

llenulka
5. apr 2013

@therra ta cysta byva bezna,len zvycajne praskne sama od seba,je to len obal vajicka ..ale chod ku doktorovi,aj ked to nie je vazne,ale ktovie ako dlho by si cakala, kym praskne (vtedy by dosla aj MS) a ak by narastla moc velka,bolelo by to..

llenulka
5. apr 2013

@andrea2201 napr. meskanie kvoli cystam(dva krat ) som mala aj ja,a to v dobe,ked sme sa zacali snazit o babo..je to aj z velkeho chcenia..ked zena velmi tuzi po dietati,tvori sa viac zenskych hormonov,narusa sa prirodzena hladina a dochadza k vykyvom cyklu mimo normal,potom nezbehne napr. ovulacia ,cize nepraskne obal vajicka,vajicko nevyjde a obal rastie na cystu..dava sa vyvolavacka,ktora obsahuje hormony,ktore ju prasknu (ktorych si mala zrejme v strede cyklu nedostatok a nepraskol obal,ako mal)
trosku vycisti hlavu,i ked je to tazke

stanka810
5. apr 2013

To by som ja bola tehotna uz sto krat...menzes moze meskat a zena nemusi byt hned tehotna...moze za to stres...stitna zlaza...hormonalne poruchy...cysta....zapal vajecnikov

therra
5. apr 2013

Tak to hej, len to rozhadze, ked sa to stane prvy krat, nove pocity - nevolnosti, nezvycajne dlhe meskanie. Ale to velke chcenie a hlava urcite robi svoje.... Hlavne ked okolo nas nechcene ostavaju tehotne vselijake "20rocne mlade stence" :D...

andrea2201
autor
5. apr 2013

dievčatá nemáte niektorá skúsenosť s tehu testom celear blu???

andrea2201
autor
7. apr 2013

tak a mrcha dorazila 😒

therra
7. apr 2013

@andrea2201 To ma mrzi. Ja uz 9 dni meskam. Cez tyzden sup ku doktorke ak budem stihat.

andrea2201
autor
8. apr 2013

@therra to je v pohode....tak nech sa to aspon tebe podari

dagmar13
11. apr 2013

ahojte,tiez by som sa chcela spytat...mrcha neprisla niekolko dni..mynuli tyznen som mala len ruzovy vytok a 2 TT negativne,ale vzdy,ked som si ho spravila tak ostal najprv cely cerveny a potom ukazalo len jednu ciarku..co si myslite?dakujem za odpovede

llenulka
11. apr 2013

@dagmar13 ze ti bude treba ist ku doktorovi a da ti vyvolavacku

zuzka18112017
30. nov 2022

@andrea2201
@eminka7 ahojte baby chcem sa aj ja spitat už mi to mešká 6 dny a nič neprišlo a test negatívny mám aj citlive prsia aj podbrusku ma pobolieva ako by mal prísť menzes a nič a až pondelok mam ísť k doktorovi ale tá neistota má trhá ...prosím poraďte môže to byť tehotenstvo aj zvraciavam aj zle mi je stále ...

Strana
z2