7 dní mám bazálnu teplotu 37. Môžem byť tehotná?
Ahojte,prosim o pomoc.Minuly tyžden v stredu som si kupila teplomer a len tak zo srandy som si ho skusila a mala som 37,1.Na další den rano som mala 37,2...a stale sa nejako tak pohybovalo...okolo 37-37,2...meriam si ju vždy rano,ked sa zobudim,MS som mala dostat pred 2dnami,myslite,že možem byt tehotná???Dakujem krásne za vaše odpovede aj názory.
ahoj,želám ti,aby to bolo tehotenstvo...ale nevylučuj ani chorobu,vtedy je BT tiež hore
Ahoj. Ak mas pravidelny cyklus a 2 dni ti meskaju a BT mas takto hore, s najvacsou pravdepodobnostou sa to podarilo. Pri nepravidelnom cykle sa zial nemozes na toto spoliehat. Najlepsie bude, ked si spravis test.
podla mna ano, u mna to bolo rovnake s tou teplotou 😉 mne ked meskali 3 dni tak mi test nic neukazal a teplotu som mala 37 a tyzden na to 37,2 a uz pekne kolajnicky 😉 ja som mala test Viamed 10 citlivost 😉
u mna to bolo rovnake s teplotou...ale ja som si ju merala pravidelne kazde rano niekolko mesiacov...takze som uz presne vedela ako to u mna vyzera a ze je to inak ako by malo. Ked si merias teplotu len tak kratko urcite by som sa na toto meranie nespoliehala. Test je asi spolahlivejsi....aj ked mne teda test (rapiclear) vysiel v den ocakavanej ms negativny a bola som tehu.
ahojte chcela by som sa spytat bazalnu teplotu mam stale rovnaku cely mesiac a je 37,2 a teraz som zacala uzivat femibion800 menstruaciu mam pravidelnu za aku dlhu dobu mozem otehotniet???snazime sa s priatelom vyse roka a stale nic,,,prosim poradite mi??vopred vam dakujem
Ahoj majuš ja som nemohla otehotnieť vyše roka potom mna aj partnera začala liečť doktorka a po pol roku liečenia povedala, že už pre nás nemôže nič viac urobiť, že nás odporučí do Martina na kliniku kde sa tomu budú podrobne venovať. Tak som teda vysadila všetky ,,lieky,, a dohotla si termín u dákeho docenta už si nepamatám meno na vyšetrenie som mala ísť po menštruácii ale tá neprišla už som bola tehotná. Neviem či to bolo tým, že som prestala pchať do seba odporúčané ,,lieky,, alebo tým, že som už prestávala veriť, že sa to raz podarí.
@majuska2831 podla mna nie je dobre ked mas cely mesiac rovnaku BT, pred ovulkou by mala byt nizsia a po nej vyssia az po ms a pokial neotehotnies tak po ms ti opat BT klesne
Ahojte. Nema niekto skusenosti s bazalnou teplotou? Mne meska 38 dni MS. Test som este nerobila ale BT mam 36,4 - znizena. Mozem byt napriek tomu tehotna? Ta nizka teplota ma odradza kupit test :D ... ci uz sa s tym niektora stretla ze mala nizku BT a bola tehotna???
@sofinka333 a preco si si nerobila test? ja nechapem tieto otazky, radsej si meriam BT a pisem na MK namiesto 3 minutoveho testu
Bazálna teplota je teplota tela nameraná ráno po prebudení. Jej každodenné sledovanie v priebehu menštruačného cyklu vám umožní presne zistiť, či a kedy ste mali ovuláciu. Pomocou sledovania bazálnych teplôt naviac ľahko zistíte, akú dlhú máte luteálnej fáze cyklu (doba medzi ovuláciou a začiatkom menštruácie), čo je ukazovateľ, ktorý ovplyvňuje pravdepodobnosť počatia.
teraz si urob tehotensky test uz ked ti meska 🙂

sprav si tehotensky test