Plodné dni a nechránený styk. Môžem byt tehotná?

5. jún 2020

Ahojte.

Stala sa mi zvláštna situácia veľmi. Minuly týždeň v utorok som mala plodne dni a mala som nechránený pohlavný styk. Neplánujem žiadne babatko ale nikdy neviete kedy sa to nejako pritrafí. Od pondelka tohto týždňa mi je neustále zle najmä večer na zvracanie občas ráno. Menštruáciu som mala dostať až budúci pondelok no včera prišla avšak iba taká v porovnani s normálnou veľmi slabá a dnes už nemám skoro ziadnu. Mám veľmi bolesti v podbrušku. Take pichľave ktoré prídu odídu prídu a odídu. Večer mi je naozaj neskutočne zle ja nedokážem ani nič zjesť lebo by som sa pozvracala.

Dala som to do kategórie tehotenstva. Pretože som nevedela kam to mám zaradiť. Myslite si, že môžem byt tehotná ? Viem že na test je skoro a dosť má táto situácia znepokojuje a prekvapuje. Ďakujem za odpoved.

amelia000
5. jún 2020

No ak si mala nechraneny sex, tak ano mozes byt tehotna, ale aj nemusis.

autor
5. jún 2020

@amelia000 a prečo tie bolesti ? 🤦‍♀️

deti95060810
5. jún 2020

prečo si nespravíš test..

sandrika1986
5. jún 2020

Skus par dni pockat a uvidis, potom si skus spravit test.

autor
5. jún 2020

@deti95060810 lebo je to skoro si robiť test alebo nie ?

kvetinka75
5. jún 2020

A co tak spytat sa lekara

jenny224
5. jún 2020

no, pýtanie sa na MK má asi menšiu výpovednú hodnotu ako test ;) ale logicky, po nechránenom pohlavnom styku môžeš byť tehotná. Aj po chránenom, keď zlyhá ochrana, takže áno

simsalabim
5. jún 2020

Mozes byt tehotna, mohlo ist o implantacne krvacanie. Ak neplanujes babatko, nepochopim, preco mas nechraneny sex.

silviazlat
5. jún 2020

Počkaj ešte aspoň týždeň a sprav test, alebo radšej dva. Ak vyjdu pozitívne, čakáš ďalších 7 týždňov kým ti to môže potvrdiť lekár.

autor
5. jún 2020

@simsalabim pretože som alergická na kondomy.. nikdy ich nepoužívam a veľmi mi prekážajú... fungujem tak už dlho a môj partner myslím si že dobre vie čo robí no niekedy sa môže stat keďže je to naozaj zvláštne teraz... neplánujem babatko ale určite keby som bola tehotná nebola by som nešťastná a smutná... ccela som iba počuť vaše názory veď ste skúsene ženy je piatok poobede a bývam dosť daleko od mesta a v tomto čase mi lekár ani nezdvihne už mobil preto som sa to tu opýtala určite si urobím budúci týždeň test.

asia83
5. jún 2020

Mňa tak zaujalo: mala som nechránený pohlavný styk v čase ovulácie, ale neplánujem žiadne bábätko. Dámy, majte charakter a rozum. Charakter na to, aby ste priznali, že dieťa chcete a rozum na to, aby ste sa chránili, ak dieťa neplánujete.

simsalabim
5. jún 2020

Pozri, existuju naozaj rozne druhy antikoncepcie, ak nemozes kondom. Pre mna je logicke, ze ak nechcem otehotniet, chranim sa.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre