7 dní mi mešká menštruácia
Ahojte 🙂 S priateľom sa snažíme druhý mesiac o bábätko už raz som potratila a tak nechcem si robiť zbytočné nádeje tak sa na Vás obrátim. Už 7 dní mi mešká menštruácia, iné príznaky nemám žiadne možno troška čo ma bolia prsia,a sem tam ma pichne v podbrušku alebo na ľavom boku, pribrala som 3 kilá čo sa mi nikdy nedarilo Minulý mesiac mi menštruácia meškala 5 dní no nakoniec prišiel taký hnedý výtok a trvalo to 4 dni. Test som nerobila ani minulý mesiac a ani tento mesiac pretože minulý mesiac som to považovala za menštruáciu. Teraz by som sa chcela testovať ale bojím sa sklamania že tam bude zase len jedna čiarka Prosím Vás poraďte mi či to môže byť tehotenstvo alebo niečo vážnejšie. V strede cyklu som mala aj krémový výtok. Aj teraz mám namiesto menštruácie biely výtok.Ďakujem veľmi pekne za odpovede.
Ahojte dievky. Chcela by som sa informovat... menstruacia mi meska uz treti den co u mna neni vobec vo zvyku. Mam krasny 28dnovy cyklus uz pomaly rok, kedy som bola operovana na cysty a vredy to chodili ako chcelo. Podbrusko a pichanie v nom ma bolelo ako ked uz mala prist. No a nic. Namiesto toho mam biely husty vytok. Teda namiesto tej mensttuacie mam tento biely husty vytok. Bolia ma prsia no zmenu v nich neevidujem, podbrusko ma tak nepravidelne pobolieva... ale pobolieva. 🙂 tak co dievky myslite ze by som bola tehotna? Tobila som si test a vysiel negTativny... a bola som dokonca u svojej gyneklogicky a tam sme nieco videli... zevraj to bude bud malicke embrijko, alebo kvapocka menstruacie ktora meska... brala by som skor to prve 🙂 comyslite? Vdaka za odpoved
@labello12 podla toho co pises tak asi najskor budes tehu 😀 skus test neskor ;) objednala ta dr. na dalsie vysetrenie?
@labello12 ahoj a ja ti zo srdca tiež blahoželám 🙂
Ahoj baby ☹ chcem sa s vami poradiť.... Mám taký problém mám stále nepravidelnu ms... Ale nie zas natoľko že mi mešká už 25 dní....som mama už mám jednu dcérku...tehotná sa necítim byť....ale začiatkom augusta mi meškala ms 18 dni išla som ku dktr.dal mi vyvolavacku mala som ms asi 8 dní... 16 dní Po tejto ms som mala asi 2 dní krvavy vytok.... Teraz mi to mešká tých 25 dní ja som už chor. S tej mrchy myslíte že som tehu?? Test sa normálne bojím kúpiť uff....
Hh plány poplach už prišla mrcha konečne
Ahojte.Chcem sa opytat neberiem antikoncepciu takze MS nemavam pravidelne.Mynili mesiac som.dostala 20 ale vacsinou dostavam 28.Mam iba vytok ktory zapacha.Pred tyzdnom som stale chodila cikat.4 testy negativne.A teraz som bola aj prechladnuta.Cikam kazdy chvilu.Co to moze byt?
ahoj chcem sa opítat že meška mi mrcha už 8dní,bola som už aj u svojho gynekolega a on povedal že tam nic neni ale robila som si test a tam my ukazalo že tam niečo je.A u gynekologa som bola teraz stredu.tak neviem čo mám robit porad te my dakujem.
@erikavasko daj foto z testika ak mas ,,je najlepsie este 1 testik urobit ,kedy si robila testik
@kristinka28 uz nebude treba dosla mrcha
Ahojte mala som 27.11.menzes.mal mi prist 24.12.po 28 dni.cely december som nemala.na silvestra som skusala test jedna ciarka.potom 2.1.som robila dalsi.jedna ciarka a robila som aj dnes a tiez jedna.citim sa v pohode.mozem byt tehotna.
Ahojte...chcela by som poradit.Uz 7 dni mi meska menstruacia..test som si robila no bol negativny.Prsia ma nebolia no mavam kazdy vecer bolesti brucha..ako keby som mala dostat
ahojte baby ja sa chcem ties opitat 7 dni mi meskaju kramy neviem co to moze byt syna mam jedneho 13 rocneho neviem co to moze byt polia ma troska prsia a mam take bolesty ako na kramy ale vsimam si ze brucho mam vedse take ako by bolo opuchnute poprosim o radu mavam len unavu
Ahojte mne meškaju 7 dni..no 2 testy negatívne.. môžu sa mýliť oba testy??? minuli mesiac mi meškali 5 dní no nakoniec som dostala síce také slabšie ale dostala...
Dobrý deň chcem sa spýtať mešká mi už 7 dní a test ukazuje negatívny
Dobrý deň chcem sa spýtať mešká mi už 7 dní a test ukazuje negatívny
Mešká mi už 7 dní som spravila 4 testy a sú negatívne môžem byť tehotná?
Ok

Ahojte meska mi menstruacia uz 6dni.neviem kolko mi to moze meskat poradite mi? Dakujem 🙂