icon

7 dní mi mešká menzes a pobolieva ma podbruško

martynka_za
5. okt 2013

Ahojte kočky. Chcem sa spytat, ci niektora nemate podobne skusenosti s tymto. Menstruacia mi meska 7 dni, pobolieva ma podbrusko akoby mrcha mala prist, no stale nic. Mavam aj vytok, bolia ma prsia, najradsej by som mala podprsenku nonstop...najlepsie bude asi urobit si test ,len potom keby to nevyslo zatial, nechcem byt smutna ☹. S priatelom sme mali styk bez ochrany a svoj "prejav lasky" pustil do mna 😉. Co myslite baby, ma niektora z vas podobne skusenosti? Dakujem za rady :-*

Strana
z2
denisafono
24. mar 2014

@pituska ja neviem ake som mala priznaky, meskala mi 3dni tak som si urobla TT. a boli tm jasne 2ciarky. Tak si urob, uz som zvedavsia asi ako ty. a hlavne napis vysledok. My sme sa snazilkovali 2roky a vzdy som si urobila test skor ako mi meskala a sklamana som bola cca 20x. Nechapem ako mozes drzat 8dni.

leanis
25. mar 2014

ahojte babenky mne zas meska 6 den pobolieva ma brusko pred menstruaciou prsia mam naliate a bolia mavam aj vitok taky biely som v tom??? alebo mam este pockat??? do konca mesiaca???

denisafono
25. mar 2014

@leanis ja osobne by som si urobila test, ak bude negat. tak opakovat o 2-3dni, ak ms meska napr20dni a test je negat tak urcite by som isla k dr.
Alebo ina odpoved: ano si v tom-urob si test na potvrdenie.

denisafono
25. mar 2014

@pituska no co uz si urobila tt?

leanis
25. mar 2014

este niee priatel mi hovori ze mam cakat sestry ties to meska mi mavame rovnako menstruaciu ona je este panna moze byt ze dsa nam zmenil cyklus alebo ja neviem

denisafono
25. mar 2014

@leanis a akoze na co cakat???????? Tak ked chcete cakat na to ze si urobis tt tak nechapem naco potrebujes nazor a pises otazku ze ti meska a ci si tehotna. Ved tu ti kazdy poradi by si si urobila test. My nie sme vestice a aj keby sama sebe by som neverila 😀 😀 😀 😀 😀

leanis
25. mar 2014

fajn tak neska si pojdem kupit testik a mozes mi poradit aky si mam kupit???

pituska
25. mar 2014

@denisafono ahoj dnes meskam 9 dni a som velmi zvedava či po dvoch rokoch som vtom dneska si pojdem kupit testik a uvidim ze čo a dam ti vediet 😉 drž mi palce 🙂

pituska
25. mar 2014

@karmela aha dne meška mi 9 dni som stoho na nervi dnes si urobim test a uvidim ze čo a dam ti vediet drž mi palce 😉 a ake si mala priznaki ja mam take ze som velmi unavena a bolieva ma pod prušku tak mierne a ti? 🙂

karmela
25. mar 2014

@pituska správ si test a jasne ze držím palce.Uz som ti pisala priznaky bolest podbrusku ako pred ms raz som zvracala a potom nedošla ms a na druhý den meškania // 🙂

karmela
25. mar 2014

@leanis kúp si hocijaký s citlivostou 10 lepsie pasikovy ako kazetový 😉

pituska
25. mar 2014

@karmela urobim si test ale podla teba som v tehu hm? vieš 2 roki sklamana tak preto sa bojim či sa sklamem a podla teba som ?

karmela
25. mar 2014

@pituska no priznaky máš ako,ale na 100% ti to ja nepoviem.To len test alebo Dr ti to povie.

pituska
25. mar 2014

@karmela dnes som si urobila test a višla mi jedna ružova čiarka a meskam9 dni neviem prečo asik nesom hm?

pituska
25. mar 2014

@denisafono dnes som si urobila test a višla mi jedna čiarka nechapem to dnes meškam9 dni a ukazoval mi negativni tak neviem asik nesom a nechapem ze meškam 9 dni a iba jedna ružova čiaročka hm som zase sklamana ☹

kristinka28
25. mar 2014

@pituska skus dat foto

pituska
25. mar 2014

@kristinka28 vihodila som ho bo som mala nervi vieš bo stale sa sklamem ☹ tak zato uz ma to nebavi vkuse 2 roky

kristinka28
25. mar 2014

@pituska viem ako ti je skoda ze si vyhodila

denisafono
25. mar 2014

@pituska kedy si mala prvy den poslednej menses? a kedy ste sa snazili? napis datum. A mavas nepravidelny cyklus? aj ked len zacnes spinit-vytok a menzes sa spusti napr o 1-2dni tak za prvy den sa povazuje ten kedy si zacala mat vytok. aspon takto to viem od svojho gyn. a verim mu je to odbornik. Tiez som mala zo zaciatku problem ratat si plodne dni atd.

pituska
26. mar 2014

ahoj posledna mendes bola 17.2. a mala som 7 dni a potom jak som skoničila 23.2 tak potom som mala stik a dnes je 10 dni čo meškam a vitoki mavam take biele z žltim a včera som si urobila test a višla mi jedna čiarka ja tomu nechapem dnes je10 dni čo meskam tak čo ako mi poraiš hm si velmi mila a dakujem ti za všetki tvoje radi 🙂 a mavam nepravidelni ciklus no neviem porad mi

pituska
26. mar 2014

@denisafono ahoj posledna mendes bola 17.2. a skončila som23.2 a stik som mala to si nepametam a mavam nepravidelni ciklus dnes meškam 10 dni a včera som si urobila test a višla mi jedna čiarka ja tomu nechapem a vitok mam take biele s žltim porad mi som stoho na nervi si velmi mila diki za tvoje prispevki 🙂 a porad mi prosim ta 🙂

denisafono
26. mar 2014

@pituska ak nemas 28dnovy cyklus ale viac tak sa neda presne povedat ze kolko meska. Este by som skusila test z ranneho mocu. Vytok co opisujes je normalny. Ak test bude negativny a ms nepride do konca tyzdna isla by som k dr. vysetri ta povie co dalej.

kamilkooracko
22. mar 2018

No ja mám presne take isté príznaky páli má zaha a vždy mám len zimnicu niesom sama dik ale ja som bola ku gynekogovi a ten mi dal vivolavacku a nič ale mám občas bolesti v pod brušku ako keby som mala mz

nikolanicol
30. sep 2020

@martynka_za ahoj mavam takto iste priznaki meska mi us 5 dni pod bursko ma pobolieva ako kebisom mala mestrvaciu tak neviem ci mozme us si spravit test

Strana
z2