7 dní mi mešká menzes a pobolieva ma podbruško
Ahojte kočky. Chcem sa spytat, ci niektora nemate podobne skusenosti s tymto. Menstruacia mi meska 7 dni, pobolieva ma podbrusko akoby mrcha mala prist, no stale nic. Mavam aj vytok, bolia ma prsia, najradsej by som mala podprsenku nonstop...najlepsie bude asi urobit si test ,len potom keby to nevyslo zatial, nechcem byt smutna ☹. S priatelom sme mali styk bez ochrany a svoj "prejav lasky" pustil do mna 😉. Co myslite baby, ma niektora z vas podobne skusenosti? Dakujem za rady :-*
ahojte babenky mne zas meska 6 den pobolieva ma brusko pred menstruaciou prsia mam naliate a bolia mavam aj vitok taky biely som v tom??? alebo mam este pockat??? do konca mesiaca???
@leanis ja osobne by som si urobila test, ak bude negat. tak opakovat o 2-3dni, ak ms meska napr20dni a test je negat tak urcite by som isla k dr.
Alebo ina odpoved: ano si v tom-urob si test na potvrdenie.
@pituska no co uz si urobila tt?
este niee priatel mi hovori ze mam cakat sestry ties to meska mi mavame rovnako menstruaciu ona je este panna moze byt ze dsa nam zmenil cyklus alebo ja neviem
@leanis a akoze na co cakat???????? Tak ked chcete cakat na to ze si urobis tt tak nechapem naco potrebujes nazor a pises otazku ze ti meska a ci si tehotna. Ved tu ti kazdy poradi by si si urobila test. My nie sme vestice a aj keby sama sebe by som neverila 😀 😀 😀 😀 😀
fajn tak neska si pojdem kupit testik a mozes mi poradit aky si mam kupit???
@denisafono ahoj dnes meskam 9 dni a som velmi zvedava či po dvoch rokoch som vtom dneska si pojdem kupit testik a uvidim ze čo a dam ti vediet 😉 drž mi palce 🙂
@denisafono dnes som si urobila test a višla mi jedna čiarka nechapem to dnes meškam9 dni a ukazoval mi negativni tak neviem asik nesom a nechapem ze meškam 9 dni a iba jedna ružova čiaročka hm som zase sklamana ☹
@pituska skus dat foto
@kristinka28 vihodila som ho bo som mala nervi vieš bo stale sa sklamem ☹ tak zato uz ma to nebavi vkuse 2 roky
@pituska viem ako ti je skoda ze si vyhodila
@pituska kedy si mala prvy den poslednej menses? a kedy ste sa snazili? napis datum. A mavas nepravidelny cyklus? aj ked len zacnes spinit-vytok a menzes sa spusti napr o 1-2dni tak za prvy den sa povazuje ten kedy si zacala mat vytok. aspon takto to viem od svojho gyn. a verim mu je to odbornik. Tiez som mala zo zaciatku problem ratat si plodne dni atd.
ahoj posledna mendes bola 17.2. a mala som 7 dni a potom jak som skoničila 23.2 tak potom som mala stik a dnes je 10 dni čo meškam a vitoki mavam take biele z žltim a včera som si urobila test a višla mi jedna čiarka ja tomu nechapem dnes je10 dni čo meskam tak čo ako mi poraiš hm si velmi mila a dakujem ti za všetki tvoje radi 🙂 a mavam nepravidelni ciklus no neviem porad mi
@denisafono ahoj posledna mendes bola 17.2. a skončila som23.2 a stik som mala to si nepametam a mavam nepravidelni ciklus dnes meškam 10 dni a včera som si urobila test a višla mi jedna čiarka ja tomu nechapem a vitok mam take biele s žltim porad mi som stoho na nervi si velmi mila diki za tvoje prispevki 🙂 a porad mi prosim ta 🙂
@pituska ak nemas 28dnovy cyklus ale viac tak sa neda presne povedat ze kolko meska. Este by som skusila test z ranneho mocu. Vytok co opisujes je normalny. Ak test bude negativny a ms nepride do konca tyzdna isla by som k dr. vysetri ta povie co dalej.
No ja mám presne take isté príznaky páli má zaha a vždy mám len zimnicu niesom sama dik ale ja som bola ku gynekogovi a ten mi dal vivolavacku a nič ale mám občas bolesti v pod brušku ako keby som mala mz
@martynka_za ahoj mavam takto iste priznaki meska mi us 5 dni pod bursko ma pobolieva ako kebisom mala mestrvaciu tak neviem ci mozme us si spravit test

@pituska ja neviem ake som mala priznaky, meskala mi 3dni tak som si urobla TT. a boli tm jasne 2ciarky. Tak si urob, uz som zvedavsia asi ako ty. a hlavne napis vysledok. My sme sa snazilkovali 2roky a vzdy som si urobila test skor ako mi meskala a sklamana som bola cca 20x. Nechapem ako mozes drzat 8dni.