icon

9. deň po KET

iwuskapoh
26. okt 2021

Ahojte mislite si že pozitívne ? 9 deň a taká slabá čiarka

Strana
z2
bobo2433
1. nov 2021

@iwuskapoh kde?není tu foto 🤔

iwuskapoh
autor
1. nov 2021

Dnešný test he prvy

ailiba
1. nov 2021

@iwuskapoh áno, je tam🤩... Gratulujem. Ja som mala taký istý na 9.den a na 14.den 2111hcg. Tak držím palčeky, vyzerá to super👍.

iwuskapoh
autor
1. nov 2021

@ailiba no ale ja som dneska 15den po ket :/ miskus že na inzetite farbivá nezáleží?

ailiba
1. nov 2021

@iwuskapoh tak potom nerozumiem... Píšeš, že 9. Deň? Odkedy testujes? Silnie čiarka? Co ti vkladali, koľko bunkové embryjko?

iwuskapoh
autor
1. nov 2021

@ailiba 5dn.blastocysta ...ospravedlňujem sa pošlem ešte raz

ailiba
1. nov 2021

@iwuskapoh aha, prepáč, už rozumiem. A na krvi si už bola? Testujes v rovnakom čase? Mne poobede ukazoval silnejšie, ako ráno....
Príde mi to trosku malý rozdiel... Ale pri synovi mi tiež dost pomaly silnel. Až v 7tt som mala rovnakú čiarku.

iwuskapoh
autor
1. nov 2021

@ailiba vždy ráno som testovala strašne sa bojím že to nevide :( ráno som mala slabé hnedé spinenie len pri utreti ale už to prešlo, ale prsia má bolia aj podprusko ale nie ako pri ms len také pichanie a prestane to a tak to trvá už od ketu,aj unavená som a nechutí mi jesť :/ zajtra idem na krv strašne sa bojím 🙏

ailiba
1. nov 2021

@iwuskapoh to špinenie je v pohode, stáva sa. Príznaky sedia. Len ten testik by mal silniet. Teda neviem, nevidím to naživo, ale ten na 15.den by mal byť z nich najsilnejší.. Pravdaže, nemusí byť ešte silná čiarka, ale z tých všetkých najsilnejšia. 12.den je pekná, ale ten 15.den mi príde menej... Ale možno to je len taky test. Skus ešte raz teraz otestovať. Nie všetky testy sú rovnako kvalitné.
Držím palce nech to vyjde🙏...

iwuskapoh
autor
1. nov 2021

@ailiba tak uvidíme zajtra ako dopadne krv 😑 nechcem sa už stresovať racej už netestujem som stoho zmätená zajtra dám vediet ako som dopadla 🙂 ďakujem pekne

nelca0510
1. nov 2021

@iwuskapoh mrzí ma to,ale za to že je to rozmedzie 6 dní mali byť čiarky silnejšie a silnejšie. Toto vyzerá na biochemické tehotenstvo.

saleska111
2. nov 2021

@iwuskapoh ahoj ako si dopadla ?

iwuskapoh
autor
2. nov 2021

@saleska111 ahoj žiaľ negatívne :(

saleska111
2. nov 2021

@iwuskapoh to ma mrzi :( ja som prave 10 po KET dnes som spravila digitálny clearblue a nic 😢
Na krv sa mi uz ani nechce a mam chut vysadit lieky

iwuskapoh
autor
2. nov 2021

@saleska111 ale nechápem včera som si spravila test bola tam slabá čiarka ale dosť viditeľná a krv negatívna :/ nechapem

saleska111
2. nov 2021

@iwuskapoh aj ja som mala dozeraz tri slabucke ciarky ale viditelne … aj ti povedali hodnotu hcg ?

iwuskapoh
autor
2. nov 2021

@iwuskapoh včera som ráno mala slabé hnedé spinenie a terás práve ties pri utreti slabé ružové,bojím sa aby to nebolo mimomaternicové tehu keď sa stále ma bolí na pravej strane aj chrbát

iwuskapoh
autor
2. nov 2021

@saleska111 ne nepovedali hodnotu iba že to je negatívne :/

nelca0510
2. nov 2021

@iwuskapoh tak testy ti nesilneli. Nebrala si nejaké lieky ktoré by mohli ukázať falošnú pozitívitu?

iwuskapoh
autor
2. nov 2021

@nelca0510 iba progestanelle na udržanie tehu aj estrofen ale tiež jedna ktorú poznám ties sme boli spolu na ket a ties brala také isté lieky a ona mala stále negatívne

kulumulu123
2. nov 2021

@iwuskapoh ja nič nevidím..

saleska111
2. nov 2021

@iwuskapoh no skus si spravit este test dalsi ak tam nieco bude opat nieje to vylucene… ja som mala pri mimomaternicovom hnede spinenie a bolest krizov , noh a jednej strasny podbruska

saleska111
2. nov 2021

@iwuskapoh ale verim ze to nebude tvoj pripad

iwuskapoh
autor
2. nov 2021

@saleska111 No uvidíme kúpim si digitálny test clear blue skúsim o 2dni

saleska111
2. nov 2021

@iwuskapoh skus a daj vediet

kinita
26. jan 2023