9. deň po KET
Ahojte mislite si že pozitívne ? 9 deň a taká slabá čiarka
mne sa to práveže moc nezdá, že by tam niečo bolo.
@ladygina mne sa tiež nezdá , že by tam niečo bolo, no bodajby som sa mýlila 😊😌
@ladygina
@simona1998 ja keď som rozklikla až foto vtedy som tam uvidela slabú čiarku .inak nie
@bobo2433 ja si myslím , že zbytočne hľadať duchov takto skoro , nech počká ešte aspoň dva dni a nebudeme to tu musieť lúštiť 😇❤️
@simona1998 nooo veru áno ,ale ženy čo sú po KET tam hľadajú aspoň ducha ,pozeraním na test do nekonečna každý den , dúfajúc ,že sa tam neico objavi 😉
@simona1998 ono to cez mobil až tak nevidno ale naživo je dobre vidno :/ len som sa chcela opýtať či mali ste niektorá tak 9 dní po ket iba ducha aj keď som mala 5 dnovu blasotocystu ...mislim E by tá čiarka už mala byť o mnoho viditeľná :(
@iwuskapoh preto sa má testovať až 14den po KET , keď tam ciarka je a bude pekne vidietelna je to aj dobrej ceste .všetko ti však potvrdí až krv a sono u doktora .ja viem ,že to čakanie je najhoršie ,ja som mala 2x neúspešný ket a jeden z mi vyšiel slabú čiarku som mala od 7dna potom silnela.aky to máš test?skúšala si viac značiek?ak ešte máš skús ,možno na inom teste to bude viditelnejsie.lebo není test ako test
Ja nič nevidím. Skús keď bude meškať menzes
Ja som mala po ET na 9. deň poobede na teste slabého ducha. Už mi straší skoro 14 rokov po dome. 😀 Držím palce
Vklad bol tiež s predĺženou kultiváciou.
Ahojte no dneska som si urobila test nevyzera to dobre stále je len duch na teste neslinie už som 15 den po ket a dneska ráno som mala slabé hnedé spisnine len pri utreti :( mali ste to niektorá aj napriek tomu ste boli tehotné :/
Dnešný test je prvy hore

@iwuskapoh nepridala si fotku 🙂