9. deň po KET
Ahojte mislite si že pozitívne ? 9 deň a taká slabá čiarka
@ailiba vždy ráno som testovala strašne sa bojím že to nevide :( ráno som mala slabé hnedé spinenie len pri utreti ale už to prešlo, ale prsia má bolia aj podprusko ale nie ako pri ms len také pichanie a prestane to a tak to trvá už od ketu,aj unavená som a nechutí mi jesť :/ zajtra idem na krv strašne sa bojím 🙏
@iwuskapoh to špinenie je v pohode, stáva sa. Príznaky sedia. Len ten testik by mal silniet. Teda neviem, nevidím to naživo, ale ten na 15.den by mal byť z nich najsilnejší.. Pravdaže, nemusí byť ešte silná čiarka, ale z tých všetkých najsilnejšia. 12.den je pekná, ale ten 15.den mi príde menej... Ale možno to je len taky test. Skus ešte raz teraz otestovať. Nie všetky testy sú rovnako kvalitné.
Držím palce nech to vyjde🙏...
@iwuskapoh ahoj ako si dopadla ?
@saleska111 ahoj žiaľ negatívne :(
@iwuskapoh to ma mrzi :( ja som prave 10 po KET dnes som spravila digitálny clearblue a nic 😢
Na krv sa mi uz ani nechce a mam chut vysadit lieky
@saleska111 ale nechápem včera som si spravila test bola tam slabá čiarka ale dosť viditeľná a krv negatívna :/ nechapem
@iwuskapoh aj ja som mala dozeraz tri slabucke ciarky ale viditelne … aj ti povedali hodnotu hcg ?
@saleska111 ne nepovedali hodnotu iba že to je negatívne :/
@iwuskapoh ja nič nevidím..
@iwuskapoh no skus si spravit este test dalsi ak tam nieco bude opat nieje to vylucene… ja som mala pri mimomaternicovom hnede spinenie a bolest krizov , noh a jednej strasny podbruska
@iwuskapoh ale verim ze to nebude tvoj pripad
@saleska111 No uvidíme kúpim si digitálny test clear blue skúsim o 2dni
@iwuskapoh skus a daj vediet
@saleska111 ako to dopadlo prosim?

@iwuskapoh kde?není tu foto 🤔